REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Atenție! City Park Mall se extinde DIN NOU

Atenție! City Park Mall se extinde DIN NOU

Replica API 11 martie 2017 | 09:15 504

City Park Mall continuă să se modernizeze! Astfel, S.C. Everest Investiții și Consultanță S.R.L. a obținut pentru S.C. Nepi Five Property Development S.R.L. două autorizații de construire valabile 12 luni. Conform documentelor, se au în vedere următoarele: relocarea și reconfigurarea interioară în zona de entertainment și extinderea cu terasă exterioară la nivelul etajului 1 în cadrul imobilul existent. De asemenea, se va propune și reconfigurarea interioară în zona food court și extindere cu terasă exterioară la parter și reconfigurare grupuri sanitare subsol 1.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In atentia primarului.Vezi ca a mai ramas o ,,bucata", de parc.Da avize si construieste si acolo blocuri si magazine stil hala,ca doar asa stim sa construim,inca nu am auzit de etaje.
1
0
City daca nu primeste bani de la Mazare nu poate sa-si plateasca ratele. Mazare ia bani de la noi si da la jidani. Cam asta este filozofia economica PSD. In rest operatorii din City sunt pe pierdere. Razbunarea constantenilor vine...
2
0
Mama de ce extindere. ,,ziaristii,, de la Replica....
0
1
mai e o bucata de parc si lacul... secati-l si gata ...faceti cativa km patrati de mall sa aiba cocalarii unde sa se cace pe ei ca niste paiate
9
1
Pai trebuie sa fac banii la loc , am dat spaga la hotii de romani.
7
0
dar oare nu se poate seca si lacul, ca sa aiba loc si sa nu se mai chinuie cu cate o bucatica de parc....
14
1
si asta-i ca mazare fagadau .....toti o apa si un pamant .bolnavii mental
8
0
Mi se rupe p.la de parc! Plimba-te pe plaja, in Mamaia, pe faleza! Eu iarna ma plimb in mall!
2
24
Mazare a distrus tot ce era bun in Constanta. Nu a lasat si el ceva in amintire. A distrus centrul zona industriala tramvaiele teatrele Cazinoul Teatrul MAMAIA teatrul Fantasio, revista Tomis, trotuarele si cate si mai cate. Un bandit!
23
2
Dragii mei,nu are rost sa ne adresam injurii unii altora,problema orasului Constanta si aici ma refer strict la partea din parcul Tabacarie unde se afla acum mizeria aia de City Mall unde inainte de a fi ridicat era un restaurant numit Bulevard iar administratia Mazare de atunci a gasit o modalitate de a darama respectivul restaurant si a vinde efectiv o parte din parc unor jidani care au construit hala aia numita mall.Mazare,Nicusor si toata garla de hoti de la acea vreme sunt vinovati.Aduceti-va aminte ca s-au tinut proteste lumea a iesit in strada si ei nu au dat doi bani.
29
1
Mi se rupe pula de tot...Georgiana aia vobreste singura..se cearta singura, pe altii ii fute grija de mediu...oricum sunteti pielea pulii si nu puteti face nimic!
2
20
Claudia, sora ta unde este? Are acelasi comentariu despre Constanta care este o adunatura de turci, tigani si moldoveni violatori din Vaslui?
12
1
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
15
5
Bravo.Asa trebuie facute investitiile .In mallu-ri,cazinouri,hipermarket-uri.Romanii sun plin de bani obtinuti de peste hotar ,din constructii,cules de capsuni,masline si mandarine .Banii trebuie sa revina de unde au plecat.Multi pling dupa parc.Care parc domnilor?Pai nu aveti ferma de animale si pasari la ,,delfinariu''?Pai nu aveti cateva alei prin ,,padurea cu plopi''.Vreti plimbare per pedes?Nu se mai poarta.In C-ta nu mai sunt nici trotoare.Pt.pensionari si elevi avem cluburi.Adultii,la munca daca au unde sa mearga.Incercati totusi sa desfiintati parcul tabacariei si secati ghiolul .
20
1
de la mediu nu cred ca au nimic , miroase a hazna inauntru , e crima ce se intampla la city cu acordul autoritatilor , ce ne trebuie parc cand avem mall? javrelor
19
3
Au luat autorizatie de la mediu? Cred ca nu fiindca altfel agentia de mediu este partasa la un abuz.
17
1
Oribil mall! Maritimi mult mai aerisit
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108