REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Atenție, constănțeni: Festivalul Scoicilor organizat de Scărlătescu aduce RESTRICŢII de circulație în zona Peninsulară!

Atenție, constănțeni: Festivalul Scoicilor organizat de Scărlătescu aduce RESTRICŢII de circulație în zona Peninsulară!

Replica API 29 august 2019 | 22:13 444

Primăria Muncipiului Constanța informează că, în perioada perioada 29.08.2019 (orele 09:00) – 02.09.2019 (09:00), se vor lua măsuri de blocare a mai multor artere de acces din zona peninsulară.

Vor fi blocate: strada Marcus Aurelius la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir; strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Sulmona; strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Sulmona; bulevardul Tomis la intersecția cu strada Sulmona; strada Traian la intersecția cu strada Sulmona; strada Revoluției din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului; strada Arhiepiscopiei cu strada Crângului. Pe perioada desfășurării evenimentului, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de mers. Motivul îl constituie buna desfășurare a evenimentului gastronomic „Festivalul Scoicilor” care se desfășoară în Piața Ovidiu, în perioada 29 august – 1 septembrie. Evenimentul este organizat de chef Cătălin Scărlătescu.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde e facuta poza. Ptin sahara pe undeva
0
0
Eu cand eram copil, le culegeam pe alea mari, aflate cat mai la fund, in spatele la on-plonge..Pe vremea aia nu era asa poluare. Acum nu mai am curaj sa mananc. Scoicile functioneaza ca un filtru. Daca apa nu este curata, mananci toate reziduurile. Noi le luam din mare, le puneam in apa dulce vreo ora, doua, si asa se goleau de iarba aia din burta. Doar asa le consumam..Succes si pofta buna!
3
0
De ce nu ne informati si cati oameni ajung la spitalul de boli infectioase dupa un astfel de "festival"? Sa traiasca hepatita
4
0
Avem cea mai proasta politie din tara cu cel mai idiot sef de inspectorat care a putut exista vreodata! De cand plm un rahat de primarie instituie reguli si restrictii de circulatie? Sobarule,fata de tine am avut intotdeauna un respect,ai cerut tu prind adresa ca primaria sa intituie restrictii sau Serviciul Rutier a fost desfiintat de cand Dancu a ajuns sclavul primariei? In ce oras din tara mai exista vreo primarie cu asemenea tupeu?
7
1
Sunt convins ca mesteru asta scabie nu este capabil sa faca o mamaliga de calitate .
7
1
E lumea proasta ca se inghesuoe ca la urs..cat timp exista prosti, se va organiza si festivalul lor de kkt
10
0
midiile de marea neagra sunt interzise a se recolta,comercializa, consumului uman, deoarece nu exista calitatea apei in romania si nu au certificate de purificare. astept sa vad actiuni ale dsv si ansvsa in acest sens. de ce nu informati consumatorii despre riscurile la care se supun consumand aceste produse ??
8
0
scump,scump!dincolo era mai ieftin!
10
0
ASTA NU STIE SA GATEASCA
14
0
Sefule , lasa-ne in pln cu festivalul tau de scoici , o sa lasi numai mizerie in Piata Ovidiu . Trebuia organizat la Pavilionul Expozitional nu in piata.
20
0
IAR NU MANCAM MAI NIMIC CU 30 DE LEI ? FISE, JETOANE SI MANANCI PE INTUNERIC ! DUPA LASAREA SERII NU SE MAI VEDE NMK SUB UMBRELELE ALEA
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272