REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! SE ÎNCHID MALL-urile

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! SE ÎNCHID MALL-urile

Replica API 19 noiembrie 2020 | 17:27 57891

Marile centre comerciale vor fi închise în zilele de sâmbătă şi duminică, începând cu 20.11.2020, până la expirarea carantinei.

Ca urmare a pandemiei Covid, agenţii economici vor avea magazinele închise în zilele de sâmbătă şi duminică, până la expirarea prevederilor Hotărârii 74, emisă de Comitetul Judeţean pentru siotuaţii de Urgenţă Constanţa, cu posibilitatea de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice. Cu excepţia magazinelor care comercializează produse alimentare, farmaciilor, curăţătoriilor, magazinelor care comercializează hrană pentru animalele de companie, restul agenţilor comerciali vor sta acasă în week-end.

Z.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana cand vor fi weekendul mallul inchis?
0
0
Sunt deschise doat noaptea cind dorm
0
1
O sa ma duc sa-mi anulez votul
0
0
Ciudat, nevasta mea lucreaza la mall si nu sa anuntat nimic ca vor inchide
4
2
PENTRU CEI CARE SPUN CA PE 6-12-2020 NU VOR VENI LA VOTARE . NICI O PAGUBA . VOI DE REGULA NU MERGETI LA VOTARE . BAI IDIOTILOR , BAI CRETINILOR . BA , VOI NU VEDETI CA O LUME INTREAGA FREAMATA DE PROBLEMA ASTA ? DACA ERA CEVA LOCAL , REGIONAL , NATIONAL , SPUNEAM CA AVETI DREPTATE . LUMEA ESTE PLINA DE CRETINI , VOI MAI AVETI SI TUPEU SA BORATI CACATU DIN GURA . CURIOS ESTE CA AVETI SUSTINATORI . DUPA CUM SA VAZUT LA ULTIMILE ALEGERI , DIN CE IN CE SUNTETI TOT MAI PUTINI . SE MAI CURATA TARA ASTA DE IDIOTI .
8
2
Ce te miri atata? crezi ca se ia asa in mall cand treci unu pe langa altu ditamaj vrajeala obosita
6
3
Cand vad comentariile oamenilor de pe aici ma apuca groaza, nici nu ma mir ca la un astfel de subiect constantenii au luat-o razna, te mai miri ca suntem unu dintre cele mai infectate orase cu covid?
5
1
Votez usr psd pe 6 ! sa va iau mortii in pl cu carantina voastra vedeti voi
14
6
in csrantina de catre politicieni....a fost bagata in carantina de catre cei care nu au respectst regulile de preventie despre care MEDICII ne tot spun de luni de zile si pe care toti...."specialistii" nu dau doi bani...
15
9
iar o iau razna pitipoancele si pitiponcii,plus mamele cu odrasle pline de figuri,kfc si mac...
24
4
Pe bune...se inchid?!
16
4
De ce nu pot comenta?!
4
4
Ia mai duceti-va dracului cu totii ca sunteti de cacat.
6
4
Pot sa-ti pun mustart pe tate? De ce? Ca sunt mici
7
5
Casa mortuara angajam personal!
4
2
Au inceput angajarile.la ambulanta. Aviz doritorilor, se angajeaza de la femeie de serviciu pana la medic specialist, ingineri, economisti. Cine mai doreste cine mai pofteste.
4
6
Care iese la vot ma-sa este o zdreanta
28
9
Ah, bagami-as pula. Unde imi mai afisez eu ceasul Q&Q si BMV ul cu 450000 km cu volan pe dreapta? Intreb pentru un prieten...interlop si el.
30
6
Masurile sunt blande. Trebuia in toata tara Starea de urgenta si Carantina timp de 30 de zile. Politicienii au nevoie de voturi si nu se poate. Vom vedea pe 7-8 Dec.
23
12
PNL lichelele hai pa cu voturile
26
13
Masirile sunt impuse in toata Europa! Al dreaku pnl asta..pana si acolo-si baga coada
24
18
Si eu unde ma mai duc cu beneveul? Am facut foamea 2 ani in Anglia ca sa imi iau beneveu
23
3
Regret, am votat,promit pe 6 ca nu voi vota PNL.In loc sa-si de demisiile din bun simt ca sunt incapabili,ca au murit atitia oameni,ca nu avem locuri de munca,suntem someri fara bani,mancare,ca mor oamenii pe capete de boli netratate,ca nu avem acces la spital la operatii.Ne-au tinut un an aproape fara servicii medicale inchisi in case.Sunt criminali. Murimm de boli cronice netratate.Acum ne baga in carantina pana pe 6 apoi? Partidul si guvernul acesta incapabil va intra in carantina pe vecie. Trebuiau sa fie dati jos de la guvernare de mult timp. Nu au facut nimic doar au furat.
53
23
@ Andrei....de fapt in Constanta , la cata badaranie , nesimtire, aroganta si lipsa totala de bun simt ....ar trebui bagata armata pe strada . Timp de 6 luni , cel putin , sa impuna ordinea , mult mai dur . Constanteanu , este genu de om , care crede ca i se cuvine tot...si priveste cu dispret absolut tot .
73
23
www.furto.ro
38
14
Asta e problema constanteanului in 2020 ca sunt inchise mallurile in weekend. oamenii mor in spitale de covid care poate ca aveau si alte boli dar ar mai fi dus lejer asa pe pastile. Asta e nivelul educatiei in CT. Aceasi metoda s a practicat in toata europa, pana acum voiati tara ca afara dar cand va dezavantajeaza nu mai vreti tara ca afara.
57
13
Nici nu incape in discutie, USR este cea mai buna varianta la alegerile din 6 decembrie
54
57
Pt mine e clar, votez Eba, mai rau nu poate fi..
27
45
Si uite asa o sa.mi indrept greseala facuta la Prezidentiale si n.o sa mai votez "guvernu meu "
45
24
Nu votam USR ca astia sunt bulangii, se ard in bostan.
40
32
Si uite asa daca PSD e corupt si PNL incompetent votam USR.
33
45
Peste tot in lume se iau masuri de genu asta, mai bine era sa evitam riscul infectarii respectand masurile, indiferent daca credem sau nu.
48
17
Ce va plangeti atata ca si in europa sunt inchise mall urile de ceva vreme cu lockdownul asta
39
10
adica de luni pana vineri sunt dechise?
26
9
Niste lepre
19
10
Da virusul nu circula si prin mall,a da am uitat nici asta vara pe plaja nu a circulat.Niste incompetenti sunteti ma
31
10
Pai si pe aia de ce ii lasati deschisi? La aprovizionare nu e voie dupa mintea astora
21
5
ce a fost PDL si ce sunt astia!niste jeguri!
29
15
sa va aud ca pe 6 plangeti ca vreti la alegeri. La cacat, asta e mizerie, carantina pana cu 36 ore inainte de alegeri. Mizeri mare.
66
15
P.N.L.-isti incompetenti si aroganti ! Ati bagat acum Constanta in carantina ca sa poata veni lumea pe 6 decembrie la votare ! O sa vina Pulea Spataru ... iar cei care vor veni , nu va vor mai vota !
97
23
Cu adevarat MORAL ar fi sa lasati comentariile libere la orice articol.
88
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272