REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Atenţie cui închiriaţi apartamentele!

Atenţie cui închiriaţi apartamentele!

Replica API 22 iulie 2017 | 00:45 653

Pe reţelele de socializare circulă imagini cu buletinele a doi tineri, însoţite de mesajul: "Mare atenţie şa aceşti doi turişti - hoţi! Închiriază un apartament la mare pentru o zi - două şi fură ABSOLUT TOT ce aveţi în casă (...)".

Contactaţi de Replica, oamenii legii au precizat că momentan nu au primit nici o sesizare cu privire la aşa-zise furturi, însă au fost demarate verificări cu privire la postările de pe Internet.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Homohaci cred ca baietzi nu au nevoie de cazare la penintenciar asa ca nu vor trece pe la tine cat de curand
0
1
Comentati saracilor. Ofticatii pulii mele. Mai rasfirati baieti mai rasfirati. Voi ce pula mea sa inchiriati boschetarilor.
2
2
Nu vin si la mine sa le inchiriez ? Vad ca sunt frumusei , timerei , spalati , le mai fac cate o clisma si ma distrez si eu putin cu gaoaza lor. Nu au cum sa ma reclame ca o sa ii prind in flagrant cu filmari. M-am saturat sa violez fete care vin sa ia bani pentru accidentul rudelor. Vreau si baietei.
1
2
A vazut cineva pana acum ca banii din taxe si impozite s-ar intoarce in folosul tarii,asa cum ar fi normal,macar la nivelul la cat se reuseste colectarea? Ma refer desigur la Romania,nu la alte tari in care se construiesc drumuri bune,se fac tot felul de investitii si altele...Ei bine,beliti ochii si veti vedea ca e vax,nema,nicivo,nothing,ioc,baluba...Nu doar cei care-ti fura din case sunt hoti,mai sunt si altii,mai mari,si nu vorbesc de partied,ci de mafiile reale,mai tari decat partidele.
5
1
sa fure tot ,,sa ia si tigaile..
2
5
si de ce sa dau bani la ANAF? ca sa-i fure pesedistii? fac astia ceva cu banii nostri? Ar merita sa nu mai dam niciun leu la stat. nimic nu se intoarce la noi. hotii sunt ei, nu cei care inchiriaza.
7
4
Platiti voi la ANAF cretinilor ce vorbiti fara sa stiti. ANAF sunt niste hoti nenorociti care daca isi pierd bazele de date o data pe an si vin sa ceara de la cetateni dovezi de plata. Te pun sa vii cu chitantele. Daca pe unele nu le mai ai, ajungi sa platesti aceleasi lucruri iar. Este normal asa ceva ? Pana nu este totul ca la carte sa nu mai plateasca nimeni. Imbecililor !!!
7
3
la case si apartamente celor care de ani de zile nu plateste un leu la ANAF Vara inchireaza la turisti si iarna la studenti.Acum ANAF ul ar trebui sa intre peste ei sa le dea amenzi acestor daunatori ai societatii.De aia statul roman nu intra pe un fagas din cauza celor care trag pe cosor statul roman.In aceasta gasca intra numai politisti care au vile si apartamente.
7
12
Mai ales cei care inchireaza fara contracte...sa le fure tot sa se invete minte sa plateasca si taxe la ANAF... Aviz militienilor din strada Primaverii care au vile ...
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614