REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Atenție la drumul Constanța – Medgidia: "Manechin îmbrăcat, întins pe șosea!"

Atenție la drumul Constanța – Medgidia: "Manechin îmbrăcat, întins pe șosea!"

Replica API 9 august 2017 | 00:37 1002

fotografia are rol ilustrativ!

Anumite persoane susțin, în mediul online, că pe drumul Constanța - Medgidia, în zona Nazarcea, există pericole, în sensul că puteți întâlni manechine întinse pe șosea, folosite de infractori tocmai ca șoferii să oprească și să fie jefuiți. Oamenii legii nu confirmă aceste informații!

"Atenţie! Pe timp de noapte, pe drumul Constanţa-Medgidia (Nazarcea), în Culmea, se practică un mod ciudat de a înşela şoferii. Nişte oameni bolnavi la cap aşează un manechin îmbrăcat, întins pe carosabil cu faţă la pământ. Aceştia se aşteaptă că şoferii să oprească... deci, să nu picați în plasă! Nu ştiţi ce se poate întâmpla. Share Să afle şi alţii, poate cineva o să ia măsuri!", este anunțul din mediul online. Persoana respectivă a precizat că preluat informația de la o persoană care a trecut prin așa ceva și ar fi sunat la 112. Însă, oamenii legii din Constanța nu confirmă aceste așa-zise informații! De precizat este faptul că metoda acesta nu ar fi nouă, în cazul în care ar fi înregistrată pe respectivul sector de drum. Insurance Scam - o escrocherie pusă în aplicare de anumiţi indivizi pentru a se alege cu bani într-un mod cât se poate de simplu. Mai exact, o persoană stă pe trotuar şi urmăreşte circulaţia rutieră, arucându-se pe carosabil pentru a se lovi de un autoturism, atunci când acesta se apropie cu viteză redusă, pentru a nu-şi pune viaţa în pericol, normal! Ulterior, aşa-zisa persoană vătămată cere bani şoferului pentru a evita drumurile la Poliţie şi instanţele de judecată.

Citește și:

Atenţie la escrocheriile din trafic! Chiar dacă aţi lovit o persoană, NU DAŢI BANI!

O nouă metodă de escrocherie a ajuns şi la Constanţa? Iată ce se întâmplă pe bulevardul I.C. Brătianu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este tagadau travestit,a iesit sa culeaga pareri despre realizarile personale
1
1
Cu ai lor tigani, turci si moldoveni! Ne era dor de ele...
3
0
manechinu era Tariceanu.s-a intins pe jos datorita varstei inaintate.pensionar care ia bani de la stat.
7
7
Sa umplut Constanta de tigani si turci
12
5
e chiar langa politie! este locul unde ziua sta un asistat social,un etnic,sa nu zic tigan si se arunca in fata masinilor,iar seara sta un alt etnic cate arunca cu diferite chestii in masini! dar politia doarme! pt ei constanta este doar intre cora si icil si in mamaia si uneori pe aurel vlaicu! atat!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614