REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Atenție mare! ȚEPE la RAFT în hipermarketurile din Constanța!

Atenție mare! ȚEPE la RAFT în hipermarketurile din Constanța!

Replica API 17 septembrie 2018 | 00:48 501

Constănțenii s-au săturat să fie desconsiderați de mai marii comercianți. De la mall-uri și până la hipermarketurile din municipiu, constănțenii au trecut prin momente jenante, unele chiar lipsite de bun simț din cauza atitudinii deloc profesioniste ale unor manageri sau altor angajați ai magazinelor. Lipsa de respect față de client se vede de multe ori atunci când ajungi la casa de marcat. Aici, tot mai mulți dintre cumpărători au acuzat diferențe de preț colosale între prețul afișat la raft și cel de la casă. În acest context menționăm că o constănțeancă își strigă nemulțumirea în ceea ce privește activitatea patronilor sau angajaților din hypermarketurile constănțene.

Bătaie de joc și nimic mai mult! Așa sunt primiți de multe ori clienții hipermarket-urilor din municipiul Constanța. Spune asta pentru că mai mulți constănțeni s-au trezit păcăliți de prețurile afișate la raft, care până la casă au crescut considerabil. Așa se face cî mai multe persoane au fost țepuite de către managerii de hipermarketuri despre care putem spune că sunt lipsiți de simțul responsabilității dar și de profesionalism. O altă situație în care o constănțeancă a fost păcălită de prețul afișat la raft. De data aceasta „țeapa” s-a întâmplat la hypermarket-ul Cora din municipiul Constanța, unde prețurile se bat cap în cap. Potrivit imaginilor, prețul afișat la raft al unui bax de bere este 12, 62 de lei. Aceasta a ales promoția, fiind un preț galben. Ajunsă la casa de marcat, cumpărând mai multe lucruri nu și-a dat seama că acesta ar fi costat mai mult. Inspirată fiind să verifice bonul înainte să se îndepărteze de casă, aceasta a sesizat că prețul baxului de bere este mai mare. Cu toate acestea problema nu s-a soluționat. Din păcate, astfel de “țepe” se întâmplă frecvent în magazinele și mall-urile din oraș și de cele mai multe ori nu sunt rezolvate de managerii magazinelor, depășindu-i cu mult situația.

Reamintim că în luna iunie a acestui an o altă constănțeancă s-a întâlnit cu aceeași problemă însă la magazinul Pull & Bear din mall-ul Vivo din Constanța. Nici atunci situația nu a avut rezolvare făcând dovada unui manageriat de proastă calitate.

P.S.

Citește și: În magazinul Pull&Bear din Vivo, un preţ la raft, altul la casă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine a scris atricolul minte,
1
0
Bonurile Sodexo pot sa fie foarte bine bonuri-cadou caz in care poate sa cumpere orice vrea si detergenti si bere si imbracaminte.
0
0
bonurile sunt doar pt alimente , muie bere , muie vin ! nu va e rusine jegosilor , de aceste bonuri ar trebui sa mancati in pauza de masa , nu sa boschetariti , betivilor !
1
0
Omul are dreptate si mie mi s-a intimplat de multe ori--Bonul nu este achitat cu bonuri de masa ptr ca are valoare mare --Si ce daca a atentionat nue normal ?
1
0
Nu pot sa cred, ce articol de doi bani, asta e subiect de ziar online? Maine o sa citim articole despre unul nemultumit ca a stat 3 minute la coada la Lidl! Profesionalim maxim...
0
7
Se intampla toate aceste incalcari ale legii si bunului simt din partea asa zisilor patroni de spatii comerciale ptr. ca in constanta calitatea omului este f proasta ..lipsa de cultura ..educatie ..lipsa de civilizatie etc. populatia actioneaza sub efectul de turma indobitocita mai rau k animalele ..si profitori sunt cata frunza si iarba ..
1
1
Nu e nicio indoiala ca asta are creierul drojdie. Te-a scos ma-ta prajit rau de tot.Realizezi ce ai facut retardule? Priviti,dragi cititori, cum balega descompusa de la 07:35 tine sa arate cu certitudine ca e un putregai umblator : ii dicteaza ma-sii ce sa tasteze si fiind o familie de retarzi fara sanse de tratament isi raspund la propriul lor comentariu de la 13:41.Plecati dreaq in jungla si nu mai tastati pe-aici,balegar cu diplome expirate ce sunteti
1
0
Pentru ca din pacate nu cunosc termeni asa spectaculosi, cum cunosti tu, iti zic doar atat: esti un cacat in ploaie care bea de foame, un muist semidoct care se bucura la tichetele de vacanta ca ma-sa la p..a sculata. Berea si vinul sunt bauturi alcoolice iar tu esti un boschetar, care probabil a fost conceput tot asa, la o masa la care se consuma bere ca aliment. Mars in mortii tai de jighimea
0
0
Bai, voi sunteti tot neamu ciorditori, tu furi in Profi T2, ma-ta fura de la Mega Image, iar sora-ta o fura de la 16 ani!
1
0
Decrepitule dar vrei sa para ma-ta desteapta bag-o p'aia cu nivelul de 0,5 la 100 alcool.Ca esti decrepit in ultima faza ratacit in codul fiscal
1
0
Nu mi-au acceptat ghilimelele in comentariu retardule. Ciudat, de altfel, ca nu mi s-a mai intamplat. Esenta e ca sunteti boi si alcoolici toti cei care considerati berea si vinul alimente. Probabil de aia va si urcati bauti la volan, ca doar berea e aliment. Boschetarilor!
4
0
Acest aspect are caracter penal. Ar fi bine sa nu accptam aceasta hotie.
3
0
Si daca este buticar...hotul striga hotii...haha
3
0
Bai vita, tu mananci bere sau o lingi?
5
3
Cateva aspecte. 1. daca vrei lege, citeste de pe la art 349 din Codul fiscal si continua pana cand dai si de vinuri... 2. Chiar daca fac parte dintr-o grupa oarecum speciala dpdv accize, nu inseamna, boule, ca poti manca o bere sau un vin in parc. 3. Niste bere inseamna un 6 pack sa zicem, nu bere de 200 de lei. O fi fost omul la vreo cura d-asta moderna, disociata...
7
12
Romania si romanii sunt furati en grose si en dedaile ! Tzara a fost devalizata furindui se solul si subsolul. Indistrie nu mai avem agricuktura nici atat e a strinilor mai multe de jumatat din pamantultzarii. Tradatorixde neam si tzara la tot pasul, conducatorii constienti ne sunt puscariati ca toti patrotii carora li se imputa furtul, furtul strainilor Juntem jigniti i tzara de paduchiosi precum olandezul cu pricimna, de betzivii de la Bruxelles sau de cei de la FMI cu gauri in talpa pantofilor CAT MAI REZISTAM ? NE FURA IN FATA cu pportarei si procurori pe urmele noastre !
6
4
Bonurile de masa sunt luate tot pe MUNCA, idiotilor. Nu pica nici din cer, nici de la SOROSZ. Sau poate la voi pica, pe varianta 2, curve cu trompeta. Oamenii muncesc pentru cacaturile alea de bonuri si n-aveti voi dreptul sa comentati daca omul vrea niste bere. E munca lui si trebuie respectata. Hypermarketurile fura la price-tags - that's a FACT. Va cacati pe voi ca fura Dragnea. Poate e adevarat. Cacati-va pe voi si cand va fura la market. Prostilor.
13
6
sunt cumparaturi facute de un buticar care primeste bonuri si plateste cu ele la supermarket ca sa ia marfa!
6
5
Alde flaimucea care o sugeti cu bonul de masa ptr bere informati-va ca berea si vinul sunt specificate ca alimente. Si cand beti o bere la un sandwich in parc si va luati amenda ca beti bauturi alcoolice platiti ca flaimucea amenda in loc sa contestati.
6
3
Cu bonuri de masa si a cumparat doar bautura...halal...rusine
10
3
Carrefour market -zona Balada tinde sa bata recordul cu astfel de diferente..plus ,,nedumerirea " personalului!
6
2
Ca omu' a luate bere cu bonuri de masa... E voie? Ca parca nu. Sau poate ca berea are pret diferit la plata cu bonuri de masa...
9
2
Se poate face reclamatie la loc pentru aceasta problema si amenzile sunt foarte mari pe care magazinul respectiv este obligat sa o plateasca iar directorul respectivului magazin este raspunzator cu explicatii catre superiorii lui...
13
1
si nu i-a fost rusine sa arate ce cumparaturi de antenist3 a facut ?
10
14
cora magazin de cacat
12
3
Treceti totdeauna intai pe la verificatorul de preturi.
11
1
la profi in tomis2 difera preturile de la raft cu cele de la casa!!MIZERIE DE ROMANIA!!
11
2
Eu cumpar uneori de la profi din t2, zic uneori ca mai bag prin buzunare
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272