REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Atenţie! Nu parcaţi după cum vă taie capul; veţi primi amendă!

Atenţie! Nu parcaţi după cum vă taie capul; veţi primi amendă!

Replica API 19 ianuarie 2017 | 01:59 359

Constănţenii care au parcat ilegal au fost avertizaţi, dar şi sancţionaţi de Poliţia Locală. Mulţi dintre ei susţin că măsura nu este corectă, deoarece încă există mormane de zăpadă, astfel locurile de parcare sunt limitate. De partea cealaltă, poliţiştii locali afirmă că în zilele trecute au transmis peste 200 de înştiinţări, deoarece foarte mulţi şoferi şi-au lasăt maşinile pe zăpadă, iar utilajele nu puteau să intervină, iar abia apoi trec la amenzi.

De câteva zile zăpada din oraș a început să fie strânsă, însă munca utilajelor a fost îngreunată de constănțenii care și-au lăsat autoturismele fix pe porțiunile cu zăpadă. Încă dinainte de instituirea primului cod de vreme rea au fost comunicate un număr de 3.663 de înştiinţări. Dintre acestea 2.349 au fost către societăţi comerciale şi 1.314 către asociaţii de proprietari. Scopul Poliţiei localea fost imprimarea unui comportament în care acţiunea de dezapezire să reprezinte o stare de normalitate. Au fost întocmite un număr de 91 procese verbale, majoritatea avertismente. De partea cealaltă constănțenii susțin că atitudinea autorităților nu este corectă având în vedere numărul limitat de locuri de parcare. „Exagerare! Am dat la lopată având nevoie de mașină....Dar nu pot lua toată zăpada în casă. Și nu cred că sunt singura care a observat că seara îți lași masina deszăpezită să poți ieși și dimineața dai iar la lopată că ai lângă mașina un morman de 40 cm de zăpadă. Asta poți observa pe toate străzile din Constanta. Pentru ce se dau amenzi? Nu e normal”, a spus o constănțeancă.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
recunosc ca nu m-a afectat problema asta, de cand a inceput zapada nu am miscat masina din parcare. am mers cu taxi, ratc-ul a fost gratuit, m-am descurcat. dar din diverse discutii am concluzionat ca: 1. daca NU TREC lamele sa curete strada, nu le convine ca nu au pe unde sa circule 2. daca TREC lamele si curata strada iar nu e bine ca "fac val de 60cm" si ii blocheaza masina lu' Dorel 3. daca NU ADUNA zapada de pe margini nu e bine. 4. daca VIN SA ADUNE dar sunt incurcati de masinile parcate prost iar nu e bine pai hotarati-va, cei vesnic nemultumiti, ce vreti ?
5
1
Prima data sa amendeze Primarul si dupa aceea cetatenii.
4
0
am parcat pe un loc fara zapaza.. si mi-a fost blocata masina.. cu zapada evident.. curatenie zic ei
1
2
Cand va fi orasul curatat de zapada ,atunci sa inceapa Politia Locala sa dea amenzi.Cum orasul arata jalnic,rugam pe cei ce pastoresc Politia Locala sa stopeze aceste actiuni heirupiste!!!!!!
5
4
Pai si noua astia cu texanele unde plm ne trimite amenzile?La General Toshevo?
10
0
Si noi cum ii amendam , pentru ca merita .
12
2
in primul rand autoritatile nu isi achita obligatiile. Si aici dau dreptate soferilor. nu e normal sa curat si sa treaca un plug care imi face un val de zapada presata de 60 de cm si ma blocheaza
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102