REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Atenție, NU vă mai parcați mașinile pe trotuar! Primăria v-a pus gând rău

Atenție, NU vă mai parcați mașinile pe trotuar! Primăria v-a pus gând rău

Replica API 21 mai 2020 | 00:00 2276

Șoferii constănțeni care își parchează mașinile după bunul plac în fața diverselor instituții publice sunt somați să nu-și mai lase autoturismele pe trotuarele proaspăt reabilitate. În ciuda apelului autorităților locale de săptămâna trecută, istoria s-a repetat.

A parcat pe trotuarul din fața unui liceu

“Un alt șofer a considerat că trotuarul din fața Liceului Tehnologic este cel mai bun loc în care își poate lăsa mașina. Polițiștii locali nu au gândit la fel și l-au sancționat cu amendă de 400 de lei.”, afirmă reprezentanții Primăriei Constanța. Conform HCLM nr.184/2013, oprirea/staționarea autovehiculelor pe trotuare se sancționează cu amendă de la 400 la 800 de lei. Totodată, conform prevederilor din OUG nr. 195/2002, rivind circulaţia pe drumurile publice „se interzice oprirea voluntară a vehiculelor pe trotuar, cu excepția situației în care administratorul drumului public a executat amenajări”.

Iată unde puteți semnala actele antisociale

“Aceste acte antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp - Direcția Generală Poliția Locală. Ne-ar fi de mare ajutor dacă fotografiile trimise de dvs. ar conține numerele de înmatriculare ale mașinilor sau alte date de identificare pentru a putea depista rapid persoanele care încalcă legea.”, mai anunță reprezentanții Primăriei Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La un moment dat o sa-ti vina randul si tie la cheie! Target atins!!! Primaria asta plina de imbecili si curve sa amenajeze locuri de parcare, piste pentru biciclete si trotuare!!!
6
1
Da, ne beleste pwla.Primaria sa faca parcari.
5
1
Decat sa semnalezi unor hoti "Romulanismele" altor hoti ba chiar complice cu aia din Primarie,ca nu stii peste ce pedigree dai...o fi masina la vreo fufa sau progenitura de nomenclaturist,mai bine ii dau o semnatura cu cheia...target atins fara probleme...asiguratorul sa plateasca!
0
5
Am cerut loc de parcare,petitii nenumarate la primarie,vecinii mi-au ocupat locul de parcare in fata blocului 28,mi-am parcat masina langa coltul blocului,apoi in spatele bl 24 la Eden unde am gasit pe pamant jumatate.Pe trotuarul din spatele blocului Nu am revendicat locurile care mi-au fost furate de vecini care s-au mutat.Au primit si cate 2 locuri de parcare.Machidon,fotbalist,hoge etc. Am primit somatie de la primarie pt parcarea la coltul blocului pe pamant.Am cerut parcare la bl 26 mi-au spus ca nu se poate.Lui hogea de la bl 26 i-a dat.Astept loc de parcare sau instanta.
7
4
Trebuiesc facute parcari etajate si subterane!
10
1
Papampalaul ala de director parcheaza numai asa acolo, fiindu-i greu sa isi deplaseze ilustrul cur cateva zeci de metri. La cat este de mahalagiu, va contesta garantat o eventuala amenda.
8
1
Trebuie facuta ordine si disciplina in orasul nostru. Celor carora nu le convine sa se mute in ofara orasului.
5
7
Fagaboul ne-a pus tuturor gand rau de cand l-au ales constantenii cu speranta ca e ca Mazare. Ala facea carnaval asta face politieneala si amenzi
12
4
Daca erai prin Germania cu masinutza si te prindeau pe trotuar te altoiau la buzunar de cantai ca un canar cel putin jumatate de an. Daca semnalizezi un act antisocial, contraventie sau infractiune nu se numeste sifoneala, contribuabilule cu fumuri de iarba in cap, ci se numeste datorie civica. Asa ne civilizam si nu sa inchidem ochii, sa ne astupam urechile si sa nu vorbim despre lucrurile ilegale.
12
3
Uite cum se promoveaza sifoneala. Degeaba, dupa 30 de ani de democratie inca avem metehne comuniste. Incurajati sifoneala, turnatoria intre vecini. Ala sa-l toarne pe ala, alalat pe celalat, si uite asa sa favem plua mare la primarie. Faceti-va treaba domnilor, apoi sa va ridicati cu pretentii. E mai usor sa distorsionati realitatea si sa redirectionati vinovatia catre tertzi. Sunteti patetici domnilor.
6
8
ala e directorul care parcheaza pe trotuar, l-a fatat ma-sa acolo si e locul lui. are poarta si prin spate, sa intre pe acolo ghertoiul.
12
3
Nu sunt de acord cu parcarea oriunde insa de cele mai multe ori nu gasesti loc de parcare datorita celor care ne conduc care in loc sa faca parcari dau autorizatii pt blocuri si pun mozaic pe trotuare
18
2
Fatalaul nu stie ce sa mai faca sa ne ia bani din orice. Jos cu el,
11
5
construiti parcari nu mai construiti blocuri si magazine in parcari si pe spatii verzi
24
1
Bai Hulubei! Primaria nu pune ganduri rele concetatenilor sai, ea doar incearca sa faca ceva pentru binele lor! Si mai incearca sa apere bunurile platite de noi toti de unii care nu stiu regulile bunului simt, fara ai incrimina pe toti constantenii. Lasa dreaqu titlurile instigatoare!
8
7
fa o s-o parchez pe prima banda
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212