REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ATENŢIE! Poliţia Locală continuă demolarea garajelor din Constanţa

ATENŢIE! Poliţia Locală continuă demolarea garajelor din Constanţa

Replica API 29 decembrie 2018 | 00:00 437

Unde au acţionat până în prezent

Unde au acţionat până în prezent

Polițiștii locali din Constanța continuă activitățile specifice pentru eliberarea domeniului public sau privat de garaje, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz pentru aducerea terenului la starea inițială.

În acest sens, în perioada 10-27 decembrie 2018, au fost desființate 12 garaje din municipiul Constanta, 8 dintre acestea erau amplasate în cartierul Poarta 6.

”Precizăm că acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz.

Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000-100.000 lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.”, au declarat reprezentanții Poliției Locale.

Polițiștii locali s-au aflat la datoria și în zilele de sărbătoare. Astfel, în data de 27.12.2018, lucrătorii Direcției au aplicat 281 amenzi contravenționale în valoare totală de 67.200 lei.

Au fost constatate: 26 de abateri de la normele legale privind menținerea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța, 25 abateri de la dispozițiile legale privind tulburarea ordinii, liniștii publice și a unor reguli de conviețuire socială, 94 încălcări ale legislației rutiere, 11 abateri de la dispozițiile legale care se referă la consumul de produse din tutun în unitățile sanitare de tip spital, 52 de abateri de la normele legale privind obligativitatea deținerii titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 60 abateri de la normele legale privind ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata, etc.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In spate la fd15 in p 6 va asteptam urgent la cele 3 garaje ale lui agi ali remzi jegosul drakului ca ne sfideaza in fiecare zi .jumatate din viata si a petrecut o in garaj spionand vecinii scarba nenorocita
2
0
Cati ani va trebuie sa demolati niste amarate de garaje ? De asta vara tot anuntati ca se vor demola! Ii dai termen o saptamana, nu la demolat, bagati primaria utilajele si sa plateasca lucrarea detinatorul de garaj ! Asa ei nu o sa le demoleze niciodata !
4
1
Garaje daramati bagamias pl in voi ...daramati case construite de toti jegosii cum au vrut nu au tinut cont de nici o lege ...tara de cacat si de gunoaie umane
4
5
in capatul dinspre mare al str. Muncel, 4 bucati sunt, 2 langa punctul termic si 2 langa blocul turn si cel cu 4 niveluri, succes!
6
0
Cum ziceam, sa adune dracului si molozu care ramane. E mai inestetic decat vechile garaje si tot o forma de poluare a solului este. Vestita politie locala adica gardienii publici au si colaborare cu cei de la mediu, sau actioneaza numai la mancatorii de seminte si cersetori.
4
1
Cet. In spatele blocului vsv de Star 2000 , constructie abuziva. Si-a facut omul unca o camera plus garaj pe domeniul public. Bashca, si-a facut si gard! Zice ca are doua perechi de cooaee si ca nu-l deranjeaza nimeni! Sa tot traiesti la bloc !
6
0
Hai ba nu va cred ! Pe cand se demoleaza BLOCUL LUI GALANI ? Va spun eu , niciodata! De ce? Pentru ca pot !
6
1
Tomis Nord, bolc C4, 3 garaje, va aateptam
4
1
sa dispara tiganiile alea dintre blocuri ..numai in romania vezi asa ceva ...suntem departe de civilizatie
8
1
Pe al lui agi ali remzi din p6 din spatele bl fd 15 care este dublu cand o sa l darame ? Tare sunt curios. Jegul asta se lauda ca pe al lui nu l darama ca are relatii la primarie
6
0
unora,ca ati votat ca imbecilii,timp de 29 de ani fsn-pdsr-psd?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272