REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

ATENŢIE! RESTRICŢII DE TRAFIC în Zona Peninsulară începând din 6 mai!

ATENŢIE! RESTRICŢII DE TRAFIC în Zona Peninsulară începând din 6 mai!

Replica API 3 mai 2019 | 00:00 384

Circulația rutieră va fi permisă ocazional pentru aprovizionare, pentru furnizorii serviciilor de utilități publice, rezidenți, instituții publice, amenajări, furnizorii serviciilor de catering, poștă, curierat, transport valori, persoane și taxi, organizarea unor evenimente sociale, culturale sau sportive și pentru situații excepționale sau situații de urgență, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Intrarea și ieșirea mașinilor în/din zona peninsulară se va realiza doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces în care vor fi amplasate indicatoare de semnalizare rutieră, iar viteza de deplasare a vehiculelor în zonă va fi de maxim 30 km/h, au transmis reprezentanții municipalității.

Permisul de acces în zona peninsulară trebuie afișat cu fața la loc vizibil din exteriorul vehiculului, pentru a permite verificarea datelor de identificare și nu acordă drept de parcare/staționare.

Cererile pentru obținerea permiselor de acces se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10) și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116). Documentația scanată se poate depune și online la adresa de mail permise.acceszp@primaria-constanta.ro iar documentele în original se vor prezenta doar în momentul în care se ridică permisul.

Cei interesați pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0241/488186.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pishat pentru masa de idioti votanti PiShaD
0
0
ZERO-BARAT!
1
0
Pavajul ala arata cu adevarat istoric. Zici ca are cel putin 50 de ani. Bravo Fagadau, ZERO-ule. Cand iti bate Coana Europa la usa sa-i dai bani inapoi ?? Din bani nostri, desigur. Sau ai alora care or mai ramane in Constanta daca mai iesi vreodata primar, desi nu cred.
3
1
omoara-i pe ag. economici care au pravalii si terase prin portul tomis, Fagadau. ai facut numai bine orasului fagadau. ti-ai facut-o ca paru cu bordurile si popicii, dute la cimitir de pastele mortilor sa vezi cu ochii tai ce ai facut amaratule , ca nu mai are lumea unde parca. mare nenorocit
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272