REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ATENȚIE! S-a ÎNCHIS circulația pe Podul de la Agigea. Cozi interminabile pe ruta ocolitoare

ATENȚIE! S-a ÎNCHIS circulația pe Podul de la Agigea. Cozi interminabile pe ruta ocolitoare

Replica API 8 mai 2017 | 10:29 817

sursa foto: Info Trafic Constanta

Șoferii care au drum în sudul litoralului trebuie să se "înarmeze" cu nervi de oțel! Asta după ce circulația pe podul de la Agigea a fost închisă total începând de astăzi, 8 mai a.c., iar aceștia sunt nevoiți să apeleze la varianta ocolitoare. Încă de dimineață, se formase cozi interminabile, iar conducătorii auto stăteau pe loc fără să înainteze chiar și zeci de minute. Amintim că în perioada 8 -25 mai a.c. podul de la Agigea va fi închis, iar Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat în condiții optime pe noul pod (Podul Apolodor), aflat la o distanță suplimentară de doar 2,8 km. Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea:

-nodul rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN39A - DN 39A - DN39 (Eforie Nord - Agigea).

După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricții de circulație, pe întreaga durată a sezonului estival. În cazul în care vremea va fi favorabilă (fără vânt puternic) și va permite finalizarea lucrărilor într-un termen mai scurt, podul de la Agigea poate fi redeschis mai devreme.

Iată ce recomandă polițiștii

Rugăm participanții la traficul de pe DN 39 să respecte indicațiile echipajelor de poliție rutieră care îndrumă conducătorii auto pe podul nou de la Agigea. Astăzi (n.r. 8 mai a.c.) sunt două echipaje ale Serviciului Rutier Constanța în zonă pentru a fluidiza traficul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te fut boule. Cei 2.8 In sunt De fapt 8 km dus deci 16 km dus,intors
1
0
E ca au fost 13 imbecili carora le curg probabil balele din gura de prosti ce sunt, si care au votat pozitiv cretinismul de la 12.11, si 2 retardati si mai mari, care au dat negativ la 18.48, care a explicat foarte clar si logic realitatea. Deci .... popor de javre proaste, paroase si paduchioase. Mi-e scarba de cacati ca voi
1
2
Ba da tu esti retardat rau, fratioare.... aia cu sensurile giratorii la capete sa dea dracu daca mi se pare aiurea. Pur si simplu pe ambele maluri se aduna mai multe rute, intrarea lor pe pod dirijandu-se prin giratorii, nimic in neregula cu asta. Si cu accesul din doua in patru benzi e si mai simpla explicatia. Daca tu ca sofer te-ai uita dracu si in jurul tau, nu doar fix la 5 metri in fata, ai vedea ca intra o banda inainte direct in port si una la stanga in sensul giratoriu care permite apoi accesul spre agigea, pescaria lui matei, etc. Deci de fapt cele 4 se divid in doua de cate doua.
1
2
varianta asa zis ocolitoare este o solutie incuietoare,nu distanta este inebunitoare ci traseul,probabil a trebuit sa treaca pe terenul unor anumiti proprietari,palaz,tacsu sau alt make
2
1
Podul este o prelungire a centurii ocolitoare a Constantei, la nivel de 4 benzi. Din aceasta cauza podul are 4 benzi. Daca avea doua benzi, ai fi spus ca de ce are doua benzi. La coborarea spre zona de sud a portului Constanta drumul principal intra in port pe ppatru benzi, iar breteaua ocolitoare a portului care ajunge in DN39A are 2 benzi, intrucat in conditii normale de trafic pe DN 39, este suficient.
2
3
Podul nou a devenit deja fier vechi.E de ajuns o intamplare sa fie cu multe masini pe el in timpul unui cutremur,si cade ,,podisca''
6
2
Ce a facut Ceausescu in veci n-o sa reaseasca altii sa faca in tara lui Papura voda.
6
2
Autoritatile sa puna la dispozitie un bac si sa darame podul ca la asta sigur se pricem.
5
1
Am colindat Europa asta in lung si in lat si nu am intalnit situatie ca pe NOUL POD de la AGIGEA. Prima problema inexplicabila, podul incepe si se termina intr-un sens giratoriu. A doua problema, accesul pe pod se face pe 2 benzi - pai pentru ce ai facut pod cu 4 benzi, daca accesul pana in el se face pe 2 ?!
14
2
Stati linistiti pana la anul viitor sunt sanse mici sa-l termine.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272