REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Atenție: schimbări în traficul rutier constănțean!

Atenție: schimbări în traficul rutier constănțean!

Replica API 12 august 2017 | 00:00 264

Primăria Constanța recomandă constănțenilor și turiștilor care participă la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Marinei Române să utilizeze cu precădere mijloacele de transport în comun, iar în cazul utilizării autovehiculului să respecte indicațiile forțelor de ordine.

Totodată, anunță că va fi închis/restricționat accesul autovehiculelor în zona peninsulară în intervalul 14.08.2017, ora 07:00 – 15.08.2017, ora 24:00, astfel: str. Traian – Poarta 3, str. Traian – Poarta 1, str. Termele Romane de la intersecția cu strada Traian, bulevardul Tomis de la intersecția cu strada Traian, strada Ecaterina Varga de la intersecția cu str. Negru Vodă, str. Mircea cel Bătrân de la intersecția cu strada Negru Vodă. "Vreau să fac următoarele precizări: vom începe cu măsurile de degajare a zonei în data de 14 august, ora 14.00, care vor include obligatoriu bulevardul Elisabeta, strada Termele Romane, trotuarul din fața Comandamentului Flotei, zona farului genovez, strada Remus Opreanu, între Comandamentul Flotei și Revoluției 22 Decembrie. Pentru circulația în sine, asigurăm puncte de închidere și de fluidizare pentru ziua de 15 august, în intervalul 7.00 – 00.00. Punctele de închidere vor fi dispuse astfel: strada Traian – Poarta 3, la Poarta 1, strada Traian cu Termele Romane, strada Traian – Bulevardul Tomis, strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga, zona Ibis, strada Mircea cel Bătrân cu Negru Vodă, strada Mircea cel Bătrân – Smârdan, strada Mircea cel Bătrân cu Decebal și strada Mircea cel Bătrân cu Eroilor. Aceste puncte de închidere vor asigura, în primul rând, o fluidizare a traficului pietonal în primul rând pentru că va fi o afluență mare de public. Evident că vom avea și punctele de fluidizare, care vor dispuse tot în zona Peninsulară. Accesul, așa cum am spus, va fi restricționat. În zonă avem în jur de 680 de locuri de parcare. Parcarea de la Poarta 1 care asigură în jur de 220 de locuri, de la On Plonge – 150 locuri destinate exclusiv invitaților VIP și parcarea de pe strada Portului, lângă gardul portuar – 130 locuri am apreciat noi. Este un număr bun de locuri, având în vedere că vom avea invitați și participanți care vor avea avize de acces în aceste zone. Vom mai lua o măsură provizorie, de desființare a indicatorului de sens unic între Regina Elisabeta și 22 Decembrie, pe strada Remus Opreanu", a declarat Mircea Vizitiu, șeful IPJ Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haules baules ma doare la gigi daca nu inchide Cuza Voda si Grivitei. Sunt tigan de centru istoric si ma ocroteste Primaria. Cioara - specie protejata in arie protejata.
1
0
Si anul asta la fel ca in ceilalti ani Ziua Marinei este DOAR pentru smecheri si politicieni, prostimea va fi inghesuita in tarcurile Jandarmeriei in arsita. Mi-e scarba! Pentru smecheri sunt locuri de parcare si locuri in tribuna oficiala, prostimea... la cacat!
2
0
Uitati in ce hal arata aceasta strada Traian, care este principala artera de acces catre peninsula. Uitati si va minunati cum acel mastodont de cladire zace si incurca circulatia pe artera poarta 4 poarta 1... Macar faceti o parcare acolo....
3
0
Constanta un oras vlaguit de tot ce se poate , un oras trist , cenusiu
5
0
Mama coae cum arata constanta in poze... saracie si coruptie siberiano-indiana este imaginea incompetentei inconstiente . Daca in poze arata asa... in realitate e mult mai rau. Saracie si nepasare.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614