REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ATENȚIE! Se FURĂ, în continuare, MAȘINI, pe bandă RULANTĂ, în Constanța

ATENȚIE! Se FURĂ, în continuare, MAȘINI, pe bandă RULANTĂ, în Constanța

Replica API 23 februarie 2021 | 23:08 5310

Constănțeni, aveți grijă! Se fură mașini din parcare! În ultima perioadă, hoții de autoturisme s-au înmulțit. Mai multe furturi de autovehicule nu au fost încă soluţionate la nivel naţional. Este vorba despre cele care dispar fără urmă, fiind date în urmărire şi de către Poliţia Română. Printre acestea, trei sunt din Constanța. Oamenii legii sfătuiesc populația să păstreze în casă actele, dar și o fotografie a autovehiculului. În cazul unui furt, aceste documente sunt extrem de utile pentru căutare și găsirea rapidă a mașinii.

Hoții de mașini nu dorm, ci atacă. Astfel, de la începutul anului și până în prezent, mai multe mașini înmatriculate în județul Constanța au fost furate. Printre acestea se numără o Dacia 1310, o Dacia Logan, dar și un BMW X6. Potrivit Poliției Române, în data de 23 ianuarie, a fost furat un autoturism marca Dacia 1310, alb, înmatriculat în Constanța (CT07GNZ). În luna februarie, au fost date furate alte două autoturisme. Mai exact, este vorba despre un BMW X6, alb, înmatriculat în Constanța (CT97WSS), dat furat în data de 3 februarie a.c.. La aproximativ o săptămână distanță, o Dacia Logan, alb, cu numărul de înmatriculare CT12VTT, a fost semnalată ca furată.

În toate cele trei cazuri expuse, cercetările au fost demarate de către oamenii legii.

Păstrați acasă actele și o fotografie

Oamenii legii vă sfătuiesc să păstraţi acasă actele şi o fotografie a autovehiculului! În cazul când veţi fi victima unui furt auto, aceste documente sunt extrem de utile poliţiei pentru căutarea şi regăsirea rapidă a acestuia - inclusiv prin intermediul internetului.

Polițiștii au precizat că, de multe ori, posesorii de autoturisme le parchează în locuri neamenajate, nepăzite şi neiluminate ceea ce favorizează activitatea hoţilor; aici se încadrează şi posesorii "care uită" la vedere în interiorul maşinii lucruri tentante, ca: genţi tip "Diplomat", telefoane mobile, aparatură electronică, poşete de damă. Sunt situaţii în care autoturismele sunt lăsate descuiate şi chiar cu cheile în contact ori, datorită unor defecţiuni sunt lăsate perioade îndelungate de timp în diferite locuri de unde pot fi tractate sau dezmembrate. Un alt factor este încrederea acordată de unii posesori de autovehicule faţă de persoane necunoscute; nedotarea autoturismului cu dispozitiv antifurt. Nu trebuie uitat că orice sistem electronic de alarmare nu poate fi decât binevenit sau dacă nu trebuie folosit un sistem de blocare al uşilor.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era ...super, interesati va, istoria se repeta dupa trei, patru secole!
0
0
s-au furat mai multe dar unele au fost gasite, nu mai injurati atata politistii injurati politicienii care fac legile si magistratii care le dau drumul lighioanelor. nu romanii isi iau modelele din las fierbinti ci las fierbinti-ul isi ia modelul de la romani ca pe vremea lui caragiale. serialul se vrea o satira da' tre sa ai si publicul care sa inteleaga asta.
13
2
Toata Romania este un imens Las Fierbinti, in jurul nostru vedem doar lene, incultura, mitocanie si prostie. Romanii isi iau expresii si modele din Las Fierbinti.
13
0
Politia romana este de rasul curcilor,dar sunt in strada sa le mareasca salariile.Pe ce animalelor?
10
2
Mars la scoala analfabetule. Pune mana pe carte invata sa scrii corect si pe urma bagi un comentariu.cum te suporta ma idiotule pamantul? Cum sa scrii EATI .... prost ca noaptea polara
12
3
masinile disparute pot fi ridicate din curtea numitului rafte daniel...!
7
2
90 Cind se furau masini scumpe depuneai la politie plingere iti rideau in fata si iti spuneau gata e in drum spre ucraina eati alta pe asta nu o mai gasesti vezi etc.
6
5
cei care au furat dacia cred ca erau cadeti in practica...
14
1
O sa-i fac cinste hotului cand o sa fure masina primarului !!
9
4
A mai fost cu wss, politia romana sa rezolve ca daca ii pui sa caute masini, ursuleti rapiti sau vapoare de lemn furat nu le vad nici daca ii pici cu ceara In rest, ptr cocalarii cu masini de 10 ani luate de la groapa europei fara acte facute din bucati si vandute la fraieri parveniti de bune multa mumu
9
1
toate jegurile de bmw care se tin doar in. vopsea,motoarele varza,ulei de gatit in ele,doar boschetarii fura si conduc asa ceva!
9
2
E plin orasul de rupti in cur cu beneveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din Germania
14
6
Veniti sa va livrez limuzine de lux modele noi la preturi super atragatoare din stocul de furaciuni din Europa
6
0
Se stie ca modelul asta de bmw se fura in mod frecvent, dar sa furi tu o Dacia ... pai faci de ras breasla hotilor de masini
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218