REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ATENȚIE: SE RIDICĂ MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR!

ATENȚIE: SE RIDICĂ MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR!

Replica API 16 martie 2019 | 04:19 702

Atenție, șoferi! De vineri, 15 martie a.c., au început să se ridice mașinile parcate neregulamentar.

Măsura ridicării autovehiculelor este dispusă de polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Constanța și de polițiștii locali de la Direcția Generală Poliția Locală. Mașinile se recuperează doar de utilizatorii de drept în prezența unui polițist și după achitarea taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini - 450 de lei, tarif transport mașini - 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi - 60 de lei. Mașinile sunt depozitate în parcul auto al SC Confort Urban, parc situat pe strada Caraiman, nr.1.

Programul de restituire este non-stop. Constănțenii pot verifica dacă autovehiculul a fost ridicat sunând la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța -0241.484.205 sau la dispececeratul Serviciului Rutier Constanța – 0241.503.504.

Activitatea de ridicare, transport, depozitare și eliberare este realizată de SC Confort Urban, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța. În prezent, societatea dispune de o autospecială, urmând ca în perioada următoare să mai fie achiziționată încă una.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
inca ramin la parerea ca asta-i furt. caracatita si aceleasi tarife, cred ca e ce trebuie. asta-i furt legalizat
2
0
masina este de regula un bun personal,o proprietate,constitutia romanicii garanteaza proprietatea,daca cineva iti fura bunul romanica este buna de plata,muiepesde
3
1
Gasim noi un procuror antipsd sa va ridice si pe voi!
2
0
In loc sa faca hinghereala mai bine ar amenaja parcari in oras. Sa nu mai plantezi stilpi pe trotuare chiar daca unele au latime si de citiva metri. Ca sa gasesti un loc de parcare in zona centrala trebuie sa faci zeci de km, nu mai vorbesc de timp. Am mai vazut si alte situatii tot in zona centrala: proprietari afiseaza pe porti"Atentie garaj" dar in realitate ei nu au nici autoturisme si se vede de la o posta ca acele porti nu au mai fost deschise de ani de zile.
5
0
Oare o sa ridice si masiniile personale alea politistilor locali cand parcheaza pe unde vor ei in timpul liber ?
10
0
Si cu banii pe amenzi fagadau promite ca taie toti copacii din parcuri sa construiasca machidonii blocuri.
13
1
parcari? iok? bine atunci la ciok...
9
2
Alo, politia, pe Tomis, aproape de Miga este parcat neregulamentar un primar
14
1
De-asta puneti borduri de juma de metru pe strada unirii? Sa parcheze lumea in strada sa puteti face bani prin ridicarea lor? Lichelelor.M--e Fagadau.
11
2
distrugi PSD-ul la Constanta, va avea cele mai mici scoruri la alegeri de la infiintare. Doar multumita tie. Iti multumesc imbecilule. In mod normal te-as denigra, dar tu esti antidotul anti-PSD. Reusesti sa-i faci pe oameni sa urasca PSD-ul din toata inima. Tine-o tot asa.
8
2
SA vi se permita sa luati masina, daca aduceti dovada ca aveti si loc de parcare. Simplu!
9
5
Sa vedeti vaiete cand PSDistii votam opozitia la primarie!
8
4
Inca nu vreti sa intelegeti ca s-a depasit capacitatea de '' stocare '' a turismelor in Constanta , chiar sa vrea primaria acum sa faca locuri de parcare ...nu mai are unde , s-a '' retrocedat '' tot ! Si chiar si asa,nu se mai poate....prea multe masini si prea multi nesimtiti , eu ca si primarie dupa ce a-si ridica masinile respective as face foc de tabara cu ele !
10
4
Cand am spus ca doar asa poate ne mai educam,sa nu mai oprim si stationam pe unde ne convine ,am fost injurat. Este foarte bine cum procedeaza primaria! Felicitari!
10
10
Ahhh ce mai deconteaza PSD-ul bazaconiile din capul gol al lui Fagadau! Stalpi, amenzi, taxe parcare apoi masini ridicate. Fagadau saboteaza la greu psd ul
11
4
Dar masini de facut parcari si turnat asfalt cand cumparati?
13
6
Oras turistic, o hahalera, toti parvenitii si hotii au deja apartamente si vile aci
17
1
Pe Solidaritatii nu mai exista trotuare ci doar masini parcate. O gramada de masini stau nemiscate toata ziua- semn ca romanii se vaita ca nu au bani, dar au bani pentru 2-3 masini la un apartament. Mariti amenzile si taxele pentru parcari.
12
4
nu incepe nicio ordine,masinile celor cu relatii in oras nu vor fi ridicate....si nu ai cum sa faci ordine in oras cu un utilaj si nici cu doua,sunt enorm de multe masini parcate aiurea
20
0
Incepe ordinea! Sper sa inceapa cu Soveja Megagym, cu toti cocalarii si puturoasele. Pe Mircea sa ridice inclusiv masinile parcate la mishto care nu se incadreaza pe banda de parcare, adica cei care nu se mai chinuie sa faca mai multe mavre sa parcheze paralel cu bordura si cat mai aproape de aceasta.
16
3
bwahahah prostii mei. mie nu imi ridica nimeni masina fraierilor. sarakilor. sclaveii mei. nici septaru ala de pe tomis parcat pe bd in fata primariei. si el e boss. sclavilor
3
6
Muie pesedeului. Muie Mazarel. Faceti locuri de parcare in oras! Muie PSD.
23
6
Ca vom avea locuri de parcare . Este un oras turistic . Nu sunt locuri de parcare pentru localnici , nu mai spun ce va fii in sezonul estival .
28
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218