REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Atenție, șoferi! NU PARCAȚI în anumite zone de pe bulevardul Mamaia

Atenție, șoferi! NU PARCAȚI în anumite zone de pe bulevardul Mamaia

Replica API 27 noiembrie 2019 | 04:01 421

Se reabilitează bulevardul Mamaia! Mii de pavele vor schimba aspectul zonei pietonale. Echipele SC Confort Urban SRL continuă în aceste zile lucrările de modernizare a trotuarelor, pe porțiunea cuprinsă între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazul.

Pavele și borduri moderne pentru siguranța și confortul pietonilor vor fi reamenajați pe o lungime de peste 500 de metri.

Locuitorii orașului sunt rugați să nu parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrări și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nici nu am asfalt pe strada si astia pun pavele. Fagabou sa imi rontai salamu ..ce prioritati de cacat ai.. Praf in ochi sa castigi cateva voturi. Ia comisioane cat mai poti ca la anu ai zburat direct la Beidaud
0
1
i parc au asfaltat un copac. deshtepti
0
1
Si unde pula mea sa parcam? Poate in parcarea primariei ca si asa acolo sunt numai putori cu mintea odihnita conduse de marele si frezatul primar Cacadau sau Fagabou!!!
1
3
de ce nu se fac trotuare in zonele unde ati asfaltat de mantuiala si nu exista trotuare de loc, faceti tot acolo unde exista cart Baba Novac, Palazu Mare etc
0
1
asa troutuar pui undeva in Sibiu unde ai pe dinainte un palat precum Brukenthal sau undeva in Brasov unde ai pe dinainte alte minunatii, dar nu in ararata asta de urbe plina de cocioabe.Ce sa se schimbe aici domnule care ai postat la 19.10, crezi ca o sa vedem cladiri precum la Paris? aici lucrurile se schimba foarte greu.
3
1
bravoa FAGADAU TE VOTAM
1
5
Este foarte frumos , eu zic sa numai tot dam din gura atat. S-ai lasam sa-si faca treaba.Bulevardele mari ale orasului si dupa strazile laterale. Nu conteaza ce fel arata casele ,cu timpul se vor moderniza . Eu sunt deacord sa paveze tot bulevardul Mamaia indiferent de cum arata casele. Apropo pavele pe nisip, in strainatate se pun numai pe nisip. Lasatii sa-si faca treaba.
3
4
Nu ma pricep, dar acele dale se pun direct pe nisip ???!!!! Si la prima ploaie se deniveleaza, la fel ca in Piata Ovidiu! Chiar nu vede nimeni ??
6
2
Ai spirit de observatie! Bravo! Concluzia e ca ne trebuia tichie de margaritar.
2
0
In Constanta sunt strazi care nici macar nu mai au trotuare accesibile pietonilor din cauza masinilor parcate. La 50 m de scoala Tonitza, copiii merg pe strada in loc sa fie in siguranta pe trotuar.
5
3
uitati-va in a doua poza sa vedeti ce contrast este intre acel trotuar modern si acele case de chirpici cu gard de lemn
2
5
Toate sunt de proasta calitate de aia si sunt puse ca peste cativa ani alti bani alta distractie alt primar. Asa se facea si in comunism nu bagai piese bune ca alea bune tineau mult si trebuia sa depasesti planul
9
1
Hai pe final de an sa jefuim si ultimul ban... marca Fagadau
10
5
500m ? Pai asta a pavat in fata la rodale lui nu pt noi ci pt ei
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272