REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Atenție, șoferi! Se asfaltează carosabilul pe strada Industrială

Atenție, șoferi! Se asfaltează carosabilul pe strada Industrială

Replica API 10 decembrie 2020 | 23:14 1914

Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru turnarea stratului final de asfalt, după ce în cursul săptămânii trecute carosabilul decopertat a fost recondiționat cu binder-stratul de suport. Procesul de reabilitare a carosabilului presupune așternerea a două straturi de covor asfaltic.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor este restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 15:30.

„Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zona CERNAVODA! Dezastru ecologic la statia de asfalt GETNIC de la Seimeni,functioneaza fara filtre!Fum toxic pe toata valea Seimeni!Garda de mediu unsa!
2
0
Astia numai pe ploaie ii apuca harnica. Domnu amiral doarme
3
0
e asfalt BETON
0
0
E bine. Din cate stiam eu, care am fost tinut din octombrie 2003 pana in mai 2004 cu strada belita si lasata cu noroi in spatele magazinului tomis, nu se poate asfalta camd sunt sub 7 grade afara si statia de asfalt se inhide. Sau e alta formula miraculoasa? Ca vad ca acolo unde face autobuzul stanga de pe mamaia pe mihai viteazul cand vine de la capitol, asfaltat in august-septembrie, deja s-a facut un val mare de asfalt de la autobuze. Fwtvangat tot neamul vostru de lighioane nenorocite
0
0
ebine!asfaltul pe lpoaie tine cel mai bine,e stiut.acum se asfalteaza podul de la mangalia,spre santier,pe ploaie.bani furati,lucrari la misto.deja sari cu masina la intrare si iesire,bouarii habar n.au sa faca trecerea dintre pod si sosea.. daca vorbim si de canalizari,mai bine ii injuram de mama..habar n.au sa le incadreze in sosea..sari un m peste ele.
3
0
Acum, in decembrie, la 3-4 grade si pe ploaie???
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212