REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ATENȚIE, ȘOFERI! Se ridică mașinile parcate în zone interzise!

ATENȚIE, ȘOFERI! Se ridică mașinile parcate în zone interzise!

Replica API 6 aprilie 2019 | 23:14 349

În perioada 2 – 4 aprilie a.c., poliţiştii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au executat acţiuni tematice pe linia depistării și sancționării șoferilor care nu respectă prevederile legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară, punându-se accent în perimetrul unităților de învățământ, al instituțiilor publice, al stațiilor destinate transportului public de persoane, intersecții, centre comerciale, supermarketuri și în alte zone de interes public.

Astfel, în ziua de 2 aprilie a.c., respectiv 4 aprilie a.c., în intervalul orar 6.00-22.00, au fost depistate o serie de nereguli rutiere pe drumurile publice din tronsonul cuprins între B.dul Tomis, Str.Mircea cel Bătrân, Str.Traian, Str. Dezrobiri, Str. Soveja, B-dul Alexandru Lăpușneanu, B-dul Mamaia, Str. Ion Rațiu, str.Cumpenei, B-dul Aurel Vlaicu, Șos Mangaliei, B-dul 1 Decembrie 1918, B-dul Ferdinand, Str. I.G Duca etc.

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanța au constatat, în limita competențelor conferite de lege un număr de 194 de încălcări ale normelor rutiere, din care: 174 opririri neregulamentare, în conformitate cu prevederile art. 142, lit. a din R. A.O.U.G. 195/2002 (R); 20 staționări neregulamentare, în conformitate cu prevederile art. 143, lit. a din R. A.O.U.G. 195/2002 (R). Cuantumul total al amenzilor aplicate a fost de 31.030 lei.

De asemenea, au fost ridicate de pe domeniul public al municipiului Constanța un număr de 10 autovehicule parcate neregulamentar.

„Activități similare se vor derula în mod sistematic, iar ca măsură preventivă recomandăm participanților la traficul rutier să respecte normele privind circulația pe drumurile publice, să reducă viteza în apropierea trecerilor pentru pietoni, să nu oprească /staționeze neregulamentar pe acestea și să acorde o atenție sporită atunci când sunt la volan. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parcari sunt dar sunt ocupate abuziv de Eximia, Integra, Mrini, Raifeissden.....
0
0
oriunde in europa te ard imediat daca parchezi aiurea. Si te ard nene e mai ieftin sa lasi cotetul acolo.
3
2
toate curvistinele opresc in intersectie dupa tigari sau coniac . Merg la sala sau salon parcheaza in statiile de autobuz sau in poarta altor societati .
6
1
Simplu de zis cand ma-ta ia pe ora 100 lei.
6
3
pai primarul nostru drag nu stie ce inseamna o parcare ... el stie doar piloni ... piloni ...piloni ...
6
2
se vede de la o posta ca esti zdreanta machidoneasca !!!
9
1
Nu am masina si nici nu tin cu soferii , fiindca in Constanta , masina conduce omu si nu invers . Dar....sunt de acord cu ridicarea , de parcari supraetajate . Asa se eliberau trotuarele , oarecum . Adica 3-4 parcari dinastea , in fiecare cartier .
6
1
Parcari gratuite auzi la ala mai baiatule masina e ultimul lucru care trebuie asigurat de societate unde ai auzit tu de loc de parcare asistat social? Parcarile trebuie sa fie cu plata si atat peste tot. Doar nu utilizezi un spatiu public gratis, cu cotet. Si sa coste nu gluma proasta de e acum cu 200-300 lei pe an. Minim 1000. Domnilor politicieni faceti parcare cu 5 etaje cu plata 10 lei ora si dupa aia puteti ridica masini linistiti nu o sa mai aiba de comentat postacii ca n au parcari
8
9
castigati din ridicatul masinilor domnilor memebri ai PSD Constanta in frunte cu primarul acesta execrabil din toate punctele de vedere. Cat priveste sloganul comunist al pseudopolitiei se impune o precizare: Sigur ca impreuna - dvs faceti parcari gratuite cum e firesc si normal iar noi nu mai parcam aiurea! Cam asa functioneaza treaba daca vreti sa intelegeti! Daca nu, NU!
9
7
Bine va face , soferi de cacao ce sunteti !!
13
11
Faceti fracului parcari sau dati o legr si lasati ne fara masini. Halal oras, halal primar. Toti va ganditi numsi la sanctiuni, nu la a construi ceva util
9
4
Sa vina cu hingherii de masini si Fagadau ca sa-i dam o halba cu bere si un carnat cu piele!Din partea la toti soferii constanteni.Intai amenajeaza parcari si dupa aia ridica masinile.
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367