REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
11.1° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

ATENȚIE, ȘOFERI: SENS UNIC pe strada Farului!

ATENȚIE, ȘOFERI: SENS UNIC pe strada Farului!

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:47 425

Municipalitatea anunță instituirea sensului unic pe strada Farului, dinspre Bulevardul Tomis spre strada Docherilor.

Măsura a fost luată de Primăria Municipiului Constanța, prin S.C.Confort Urban, pentru fluidizarea traficului rutier și intră în vigoare de marți, 22 ianuarie a.c., dată de la care conducătorii auto nu vor mai avea voie să intre pe strada Farului dinspre strada Docherilor.

„Șoferii sunt rugați să manifeste atenție sporită în zonă și să respecte semnificația indicatoarelor de circulație”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect Costin!
0
0
Eu trec zilnic pe Tomis intre Ratiu si Lapusneanu, unde au infipt stalpii. Vreau sa zic ca nu stiu daca sunt 2-3 pietoni care merg pe jos pe acolo. E pustiu, la fel ca pe asa-zisa pista de biciclisti de la Capitol. Concluzia e sa-si infiga Fagadau stalpii in cur. Consilierii lui Babu si Parjol sunt incapabili sa inteleaga realitatea inconjuratoare. Oamenii nu vor sa mai mearga pe jos. Degeaba insisti cu bicicleta, pentru omul de rand bicicleta e simbolul suprem al saraciei, doar betivii de la tara mai umbla pe bicicleta. Oamenii de azi vor locuri de parcare si bulevarde noi, nu stalpi.
3
1
o primarie de tembeli in loc sa faca parcari ei pun pari si blocheaza traficul mai rau cum au facut si in piata ovidiu, unde totdeauna a exista un trfic rutier prin spatele bancii, pe tomis nimeni nu merge cu tricicleta , probabil vreo ruda vindemorcovii infipti in trotuare si varu sau face asfaltul
4
2
Vai de capul tau! Toate frustrarile tale le-ai pus in mandatul asta! O prostie una dupa alta faci...Saracul de tine... si saraca Constanta!
5
2
Ati blocat tot orasul,sa va bagati popicii-n cur mai voteaza p..ea pe fagadau cu sistematizarea lui.El aproba in oras blocuri,blocuri in loc de parcari!
9
3
terminati de asfaltat trotuarul,umpleti zona cu stalpi si hai cu banda unica pentru transportul in comun
9
1
Halal masuri! Au blocat toata Constanta! Ma ,nene..ca sa tai trebuue sa masori de 10 ori! Urat,si aici langa Fscultatea de Psihologie cand vii dupa strada Sovejei,sus langa Politie..au modificat dreapra! De ce ? Ca sa inrarzie studentii la cursuri!? Politia era a poporului,dar mi se pare ca Luna Plina ..i- a afectat si pe ei!
4
5
Cine este idiotul care tot face sensuri Sa si faca unul in cur.
12
5
Ce bai , rahatule te oftici ca nu mai poti sa iti parchezi cazanul pe trotuar , blocand pietonii ? Idiotule !
7
7
fagaduieste familiei Mazare Pastai ca ii scapi de cusca si intrii tu in locul lor
5
1
Fmm fagadau fa la mata in pi..a sens unic dupa ce ca ai aglomerat strada cu stappisorii tai de pe tomis de se pisa cainii pe ei
10
8
Intrucit locuri de parcare nu pot face, au gasit solutia suprema: sensurile unice.
16
4
Bravo PSD bravo Fagadau
8
16

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389