REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Atenție, șoferi! Valabilitatea permiselor de conducere se schimbă

Atenție, șoferi! Valabilitatea permiselor de conducere se schimbă

Andreea VREJOIU 12 martie 2023 | 00:00 5247

Uniunea Europeană vrea să schimbe valabilitatea permiselor de conducere. Vizate sunt persoanele cu vârsta de peste 70 de ani. Acestea vor fi nevoite să dovedească în mod regulat că sunt apte să se afle la volan. Țări din Uniunea Europeană deja aplică o astfel de măsură.

 

Atentie, soferi! Valabilitatea permiselor de conducere se schimba

Mai mult de atât, în proiectul Comisiei Europene este dat un exemplu, cel al Germaniei, în care unii șoferi, care au peste 70 de ani, au decis să predea în mod voluntar permisul de conducere și să nu mai conducă, nesimțindu-se în siguranță.

Pe de altă parte, în proiectul Comisiei Europene se mai arată și faptul că permisul de conducere și-ar putea schimba perioada de valabilitate.

Dacă acum are o valabilitate de 10 ani, ar putea fi modificată această perioadă și ar putea crește până la 15 ani.

Prin urmare, din 15 în 15 ani să ne schimbăm permisele de conducere și legislația privind valabilitatea permisului de conducere să fie la fel în toate țările Uniunii Europene.

În proiectul Comisiei se mai arată alte câteva modificări. De exemplu, persoanele care suferă de diverse boli, precum șoferii care au probleme de vedere, să facă controale regulate, pentru că altfel li s-ar putea suspenda permisul de conducere.

Mai sunt și alte lucruri privind modificările legislației pe care Comisia Europeană vrea să o facă. De exemplu, pentru permisul de conducere nu ar trebui să fie eliberat pentru bolile care afectează sistemul muscular, conform bugetul.ro

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Infecți comentacii de mai jos.
1
0
si apoi nu uita ca i-ai avut presedinti 10 ani pe basau si alti 10 pe mutu asa ca vezi si tu care a fost alternativa!!! daca il mai pui si pe milica 4 ani cam vezi ce au votat romanii bai propagandistule care vrei si tu un ciolan da la noul tau partid de kkt!!
0
1
Incepe sa devina cam comunistă UE asta, reguli aplicate forțat pentru toți? A ce suna? Comunism?
1
0
bai fraiere sa-ti reamintesc ca in 96 romanii au votat masiv CDR stii ce e aia? si s-a ales praful ca au revenit iar la PSD! taci dreacu cu propaganda ta USR-ista facuta dupa colt!!
0
1
Cum adica mai idiotilor din UE ?.....Sunteti bine de tot baturi in cap. Pai daca eu nu am facut niciun accident si am implinit 70 de ani trebuie sa dau spaga ca sa mai am permis de conducere ? Derbedei notorii, ati incercat cu vaccinul anticovid Covid 19 sa luati viata celor cu peste 70 de ani, acum vreti sa le luati si permisele de conducere ?....Adica domnul Academician Prof.Univ.Dr. Balaceanu Stolnici care are 94 de ani si inca munceste cu carte de munca la catedra ca profesor, nu mai poate conduce masina ca asa vor muschii vostri UE ? Are dreptate Putin cand zice ca la UE sunt niste m****i care vor sa schimbe lumea ! Sa mancam greieri, sa ne casatorim barbat cu barbat si femei cu femeie, idiotilor. In mod nejustificat mariti si pretul la RCA la autovehicole, poate, poate renuntam la ele, huliganilor din UE ! Bravo Anglia cu Brexit, va dat m**e la toti inteligentii din UE. Cred ca un "Satan" v-ar prinde bine acolo la Bruxelles sa scapam noi de voi si voi de noi, bulangiilor.
5
4
Indivizii sunt sau tâmpiți sau proști. Statistic, cele mai multe accidente de circulație sunt din vina șoferilor cu vârsta sub 40 ani și a celor analfabeți sau analfabeți funcționali. Ticăloșii de la Bruxelles, aleși de nimeni (de fapt funcționari care-și arogă avantaje și puteri nelimitate) ne conduc spre dezastru. Rușine lor și rușine nouă că-i răbdăm.
9
2
nu din cauza aliatilor ai trait nasol ci din cauza prietenului tau ilici ilescu. Pe care l-ai votat cu doua maini. Din cauza lui ai trait ca la bolsevici. Si acum tot asa traiesti ca esti condus de urmasii mwistilor comunisti.
4
7
Ce repede percutam cand ne ordona ue. Cand a ordonat sa avem mai putini parlamentari, s-au facut ca ninge. La plm s-a mai facut acel referendum?
15
2
adicatelea iesi la pensie la 65 de ani sau mai bine la 70 si stai in casa boule avem nevoie de tine mort cat mai repede.......niciun om din tarile de est care au trecut prin ceea ce au trecut nu ar trebui sa fie pensionat mai tarziu de 50 55 de ani...aici nu s a trait ca in vest am fost obligati de aliati sa traim ca in rusia lui stalin ...stres foame sistem medical..ioc..nu ca acum ar fi mai bun ...
36
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272