REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Atmosferă plină de emoție și entuziasm, în prima zi a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia

Atmosferă plină de emoție și entuziasm, în prima zi a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia

Victor ROTARU 26 august 2023 | 11:47 2209

Într-o sală încărcată de energie, privirile spectatorilor au fost ațintite către artiști de excepție, iar șlagărele lor au captivat atenția tuturor celor prezenți. Muzica și emoțiile s-au unit într-un dans fermecător, oferind publicului un spectacol memorabil.

Atmosfera plina de emotie si entuziasm, in prima zi a Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia

„Este un moment deosebit în istoria noastră culturală. Astăzi ne unim pentru a celebra, nu doar 60 de ani de la debutul Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, ci și pentru a cinsti dedicarea neobosită a celor care au făcut posibil acest eveniment, de-a lungul timpului.

Început ca un vis îndrăzneț care a crescut, prin decenii de pasiune și devotament, fiecare notă muzicală cântată pe scena festivalului s-a întipărit în sufletele noastre și a unit comunitățile într-o armonie inegalabilă.
Astăzi, pe scena Festivalului Mamaia răsună, din nou, acele voci excepționale care au scris istoria muzicii românești, trezind emoție pură și amintind de momentele de bucurie și inspirație pe care le-am trăit împreună. Față de această importantă moștenire culturală care transcede timpul, față de valorile și identitatea noastră artistică, avem datoria de a reînnoda istoria și a reda României strălucirea acestui festival.

Mă angajez ferm, împreună cu echipa mea, să ducem mai departe această tradiție și sper din toată inima, ca la următoarea ediție, Teatrul de Vară Mamaia să fie gazda acestui minunat eveniment.
Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la construirea acestui festival de la temelii, precum și tuturor celor care continuă să depună eforturi pentru a păstra această tradiție vie. Acolo unde există voință și determinare, unde se pune pasiune și profesionalism, se poate realiza orice. Iată, astăzi suntem martorii acestui eveniment de referință națională, cu un impact cultural durabil!

Vă doresc tuturor să vă bucurați, din plin, de aceste trei zile speciale!” a declarat Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

Acesta a fost doar începutul festivalului, dar ne așteaptă încă două seri magice, pline de surprize și momente de neuitat.
Sâmbătă vor avea loc decernări de trofee și remember-uri Dan Spătaru și Aurelian Andreescu. Începând cu ora 19:00 vor urca pe scenă următorii artiști:

* Gabriel Cotabiță
* Corina Chiriac
* Aurelian Temișan
* Dani Ionescu
* Anca Florescu
* Jazzy Jo
* Anca Țurcașiu
* Recitaluri
* Proconsul
* Cargo

Vă așteptăm cu nerăbdare și în această seară să ne bucurăm împreună de toate poveștile muzicale ce urmează să prindă viață pe scena din Piața Perla din Mamaia. Porțile pentru spectatori se deschid, în această seară, la ora 18:00. Vă invităm să continuăm să trăim farmecul festivalului într-un dans al luminilor și al sunetelor care ne vor purta către noi aventuri muzicale!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O șușe de vară pe bani mulți făcută în bătaie de joc.
6
0
Intr o sala?????? Au bagat Piateta Perla in sala?
5
0
CANICULA, Ia-ti doza si taci, esti dovada vie ca si un rahat cu nivelul de inteligenta a euglenei verzi poate scrie.
7
3
muzica pentru mosi si bucatarese, asta a fost acest festial vremelnic.
6
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468