REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Au fost FINALIZATE cercetările în cazul fraților din CLANUL BĂNCUȚĂ!

Au fost FINALIZATE cercetările în cazul fraților din CLANUL BĂNCUȚĂ!

Replica API 26 noiembrie 2019 | 00:47 637

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în lipsă, a inculpaţilor Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că Neculai (fost Băncuţă) Vasile, în data de 2.08.2019, orele 03.00, a agresat-o pe persoana vătămată Ş.S.I., în timp ce se aflau în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, şi, în timpul conflictului, i-a aplicat persoanei vătămate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei şi la nivelului pieptului, zonă vitală, iar plăgile tăiate au necesitate îngrijiri medicale şi sutură, leziunile fiind produse prin utilizarea unor obiecte periculoase (cuţit), obiect interzis la deţinere în club. Prin actele de violenţă săvâşite inculpatul a inspirat un sentiment de teamă în rândul publicului prezent în club. În acelaşi context, inculpatul Băncuţă Tani i-a aplicat aceleiaşi persoanei vătămate, mai multe lovituri cu un cuţit (aflat în teacă) în zona superioară spate. Faţă de inculpaţi a fost luată măsura arestului preventiv în lipsă, fiind emise mandate europene de arestare pe numele acestora. ”Precizăm că trimiterea în judecată din cursul procesului penal nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie”, potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

L.I.

Citește și: PERCHEZIȚII în CONSTANȚA, la CLANUL BĂNCUȚĂ!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va pup fratilor! Ne vedem peste 20 de ani....!!! Multe salutari de la tata Cocos si fratele meu Tancu... am plecat in familie sa nu ne plictisim
1
0
Cata spaga si a luat Dancu de a terminat asa repede cercetarile?? Altii au dosare de cand hau ... Ati muncit degeaba! Asta isi va lua multi bani de la Bancuta si gata.
1
0
au noroc ca nu mau intalnit
0
0
pasarica de birlic a murit?
3
0
Nici pestii nu mai e cum era o data
8
0
Sa nu-i lasi silviule pe tiganii astia alungati din braila de smecheri , pina nu ai vezi la puscarie minim 15 ani de zile. Tiganii astia borati parveniti in oras, mananca cu tine la masa ,bea ,si dupa aia scoate cutitul sa te taie. 15 ani la poarta alba merita zdrentele astea sa vada ce inseamna smecherie .
4
2
Podo Catalin a luato pe Alina CM de la Tancu sa o duca la produs!!
55
1
ca peste doi ani mai auziti de ...banc uta!
1
1
Podo nu ai luato pe Alina CM de la Tancu? Merge treaba?
54
0
smardoiasii astia de cartier se vor duce acum la penitenciar foarte mult timp
11
0
Tigani imputiti din Braila analfabeti care produceau fete in Anglia.
28
0
Niste golani pe care trebuie sa-i bagati la ocna cat mai curand.
21
0
Clubul se numeste Asylum? yeah this kind of shit happens in a place like that!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272