REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Au fost reluate căutările bărbaților dispăruți în Lacul Siutghiol

Au fost reluate căutările bărbaților dispăruți în Lacul Siutghiol

Andreea CONDURACHE 12 ianuarie 2024 | 00:00 3437

În cursul zilei de joi, 11 ianuarie a.c., au fost reluate căutările celor 2 bărbați dispăruți în Lacul Siurghiol, duminică, 7 ianuarie a.c..

Au fost reluate cautarile barbatilor disparuti in Lacul Siutghiolei sunt bărbații dispăruți

Este vorba despre Florin Sîrbu, în vârstă de 30 de ani și Cristian Valentin Pantea, în vârstă de 21 de ani, dispăruți în cursul serii de duminică, 7 ianuarie a.c., după ce au ieșit la pescuit pe lacul Siutghiol, deși era cod galben de vreme rea și vânt puternic.

Vă reamintim că, în zonă au fost găsită ambarcațiunea, dar și mai multe plase.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jegoșilor de la Min Transporturilor trebuie și ANR sa faca o astfel de greva si sa opreasca pentru cateva zile intrarea navelor si automat a marfurilor de milioane de euro in Romania ca sa ne faceti salarii decente? Handicapatul de Litza Sorin nu mai reprezinta demult interesele angajatilor din ANR prin parodia de sindicat ARCA, este doar o SLUGA a sefilor ce s-au perindat la ANR. PROSHTILOR din ANR care inca mai stati, mai ia si bani ca sef de sindicat pe langa salariu. Sunteti atat de slabi si lashi in ANR ca va meritati soarta dragi colegi. Vine maine DNA-UL si va aresteaza pt 100 lei sau euro la brevete, pentru 1 carton si de ce, pentru ca aveti salarii de mizerie si trebuie sa supravetuiti, pe cand daca aveti un salariu decent dormeati linistiti pe perna voastra acasa. Va meritati soarta, asa sunteti ca nație, lasi, in loc sa luati atitudine. ACUM este momentul, nu mai asteptati ca altii sa faca primul pas ca nimeni nu o sa-l faca in locul vostru. Nu fiti p****i si lashi
1
0
După patru zile, căutați-i prin stuf.
4
0
Pt ion: YouTube și tik tok distrug mințile copiilor.
6
2
unde nu e cap e vai de picioare
4
0
tineretul vremurilor noastre e asa de vulnerabil incat zici ca e scos la incubator! e ciudat si te pune la gandire cum se repeta tragediile , urcatul pe vagoane, condus cu viteza ametitoare, risc in valurile la plaja, ambarcatiuni pe furtuna , motoare ambalate in viteza, drumetii la munte periculoase ect. de ce nu se trag concluzii si de ce nu se invata din greselile ce au dus la nenorociri, accidente, dezastre?
20
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436