REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Au început lucrările la reţeaua de gaze în Limanu, 2 Mai şi Vama Veche!

Au început lucrările la reţeaua de gaze în Limanu, 2 Mai şi Vama Veche!

Replica API 10 iunie 2019 | 15:29 567

Realizare uriaşă pentru Primăria Limanu: după îndelungi aşteptări, s-a dat startul lucrărilor la reţeaua de gaze! Luni, 10 iunie a.c., au început lucrările pentru înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în comună Limanu. Proiectul de alimentare cu gaze naturale presupune realizarea rețelelor de pe aproximativ 95% din străzile aferente teritoriului comunei, repartizate pe satele Limanu, 2 Mai și Vama Veche, ceea ce va permite posibilitatea racordării unui număr de 1800 imobile.

“Este o realizare uriașă pentru noi. A fost una dintre cele mai semnificative promisiuni pe care am făcut-o localnicilor. Iată că am reușit să îmi respect angajamentul, iar acum începem lucrările pentru rețeaua de gaze. Voi monitoriza permanent stadiul lucrărilor, astfel încât termenele să fie respectate și execuția rețelei să se desfășoare conform proiectului. Cred că viața oamenilor o să se îmbunătățească considerabil, iar acest lucru este și cel mai important. În paralel, vom demara și Programul de Asfaltare a străzilor, astfel încât, într-o perioadă relativ scurtă, oamenii vor avea condiții de trăi adaptate secolului nostru”, susține Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Prezent la Limanu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a declarat: "Încă o localitate din județul Constanța va fi conectată la rețeaua de distribuție a gazelor naturale. Astăzi, alături de primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, am inaugurat lucrările la această rețea. Astfel, după termenul de doi ani, sudul litoralului nu va mai fi izolat din punct de vedere al utilităților. Împreună cu primarul din localitate am făcut eforturi și iată că, după nici 2 luni de la primirea autorizației, încep lucrările. La final, locuitorii vor beneficia de 45 de km de rețea care va putea deservi 1800 de gospodării".

Potrivit proiectului, rețeaua de gaze va avea 45 de km, iar termenul de execuție este de 2 ani.

Valoarea totală a lucrărilor este de 5.756.683 lei, din care comună Limanu asigura o cofinanțare de 35%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gaze stii sa tragi, dar drumul dintre Hagieni - Limanu cand mm il asfaltezi? de 20 de ani aruncati piatra si nisip la misto...
0
0
Un pas inainte catre civilizatie ! Felicitari !
1
1
lucrarile la face Ionescu care se crede cel mai dintre cei mai un idiot care omoara animale pentru burta aia anputita si mana oparita !!! Ivane tigane tu ce curva mai antreti ca dima sa maritat gasesti ceva la limanu?
1
0
vad ca sunt destui care il injura pe nicu urdea .ba prostalailor ,ala v-a pus pe harta retarzilor ca nici nu stia lumea unde existati .ala v-a adus turisti sa faceti voi evaziune fiscala cu camerele voastre jegoase la pret de hilton sau dubai
2
0
au wc in curte,nu au canalizare,dar primarul multimilionar in euro le da gaze.Ba gugustiucilor,stiti cit va costa racordarea si apoi abonamentul care curge,indiferent ca ai consum sau nu? Sau credeti ca voi faceti turism si va scoateti,in localitatea aia infecta populata de retardos aflata la 10 km de mare?
3
0
La Techirghiol va mai dura 5 ani. Oare de ce.
4
0
Racordarea la gaze este un proces natural spre civilizare al omului european. Proiectul a fost creionat si in mandatul trecut numai ca acum Primaria s-a si imprumutat 2 mil Euro sa-l demareze. Sper sa gaseasca finantarea pt finalizarea acestuia ca falimentul bate la usa primariilor. La salariu pe care si l-a pus primaru de 120 mil lunar cat al Presedintelui Romaniei, e normal sa faca ceva. E dreptul cetatenilor ce patesc impozite nu este un favor PSD ist. Gazele nu le aduce Georgescu Ghe cu spatele!!!
4
0
Patetici toti slugoii postaci ai psd. Primarerul vostru arogant nu mai pupa alt mandat de primar. Va zbateti degeaba,nu va mai crede niciun satean serios si neimplicat politic.
3
1
E bine ca se face cate ceva, noi romanii suntem nesimtiti, cand se face ceva in loc sa ne bucuram, cautam scandal si carcoteala. Bine frate ca se face.
2
4
felicitari PRIMARULUI!
3
3
Sa se reinfiinteze postul de politie in Vama Veche. Nu ne intereseaza orgoliul tau Dane, ne intereseaza linistea urbei. Sau te lingi pe bot de cateva sute de voturi.
6
2
Asteptam sa vedem lucrarea finalizata. Oricum este o investitie mult asteptata!
9
4
Felicitari Dane!
10
5
Daca ar fi si alti primari in judetul Constanta asa gospodari cum este domnul Georgescu am fi departe...
9
8
Felicitari Dan Georgescu si Horia Tutuianu!
11
10
Pacat ca nu avem si noi la Mangalia asa primar gospodar...
9
9
O lucrare pe care o asteptam de mult. Bravo
14
5
Ma bucur cand vad ca mai exista primari gospodari in judetul asta si autoritati interesate de binele cetatenilor. Felicitari Dan Georgescu, Horia Tutuianu si Nicolae Moga!
14
8
O investitie mult asteptata de catre locuitorii din Limanu
15
3
Oamenii gospodari fac proiecte si lucrari in desfasurarea. Oamenii carcotasi doar comenteaza. Felicitari domn primar!
14
7
Domnul Georgescu este un om deosebit si se zbate sa faca lucruri bune pentru comunicatea unde este primar!
18
6
Muie Giucu!Muie Urdea!Sa nu duceti gazu la Urdea si la Peco!Doi vinzatori si tradatori de sat!Toate curvele si vinzatorii ii vedeti la peco la Giucu!Bravo primariei mergeti inainte!
2
13
Felicitari! Se vede unde este un primat gospodar!
18
6
Faptul ca tu Urdeo contesti munca actualei echipe demonstreaza ca esti un om de nimic.De plins.De asta te bate Dumnezeu.Ti-ai batut joc de Limanu si ai praduit toate terenurile.Stai la mamaie in gradina si plingi linga cires.Excrocule.Tu cu Giucu ati vindut toata comuna!Bravo Georgescu!Mergi inainte!Si atentie Urdea!Ce ai semanat aia culegi!Vine Petrina peste tine!
3
13
Cum ma n a facut nimic? Acolo Dincolo Frontiera nu sunt proiectele lui?sunt ale lui.oare la anul nu s alegeri? Cum morti ma ti georgescule incepi tu lucrarile tamam in vara asta? Ba a dracu coincidenta ma...ntz ntz ntz. Asa s a nimerit.aia e. Mai ciupesti un mandat cu toti hotii de cai si porumb de pe acolo le mai dai 1 2 ani voie sa vanda orice si aia e.
11
8
Canalizarea sa mai astepte, ca nu suntem in 2019... tot cu wc ul in curte.. Se mai si lauda cu nimic! Toate localitatile care apartin de 23 August au gaze, canalizari si sosele asfaltate. Fara sa se mai laude pe facebook. Primarul din Limanu se lauda cu reusite pe hartie. Mai usor, ca pana acum nu ai facut decat un teren de fotbal pe care se joaca doar votantii psd.
13
6
Nu este corect, sa va folositi de munca si de toate proiectele fostului primar. Nu ai facut NIMIC dar NIMIC Dane , pt aceasta comuna pt ca nu te pricepi, pt ca nu ai oameni, pt ca este un arogant, pt ca nu stii sa te comporti, PT CA NIMIC NU-TI APARTINE DIN DECIZIILE CU CARE TE AFISEZI. RUSINE ca nu stii sa spui cine este cel care cu adevarat a albit sa se faca aceste proiecte. NU MAI POTI FI PRIMARUL NOSTRU PT CA MINTI, PT CA NE UMILESTI, PT CA ESTI UN OM RAU FOARTE RAU.
14
8
Daca erai om serios dom'primar faceai pana acum ceva. Pana una alta, ai taiat panglica doar la statue. Pana tai matale alte panglici ne-am saturat de pangligariile tale
10
7
Dar strazile prin 2 mai oare cand vor fi facute,ca mam saturat de imensele gropi,mai rau decat acum 50 de ani.jalnic !!!!
15
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212