REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Au plecat de la SERVICIU cu un şofer aflat aproape de COMĂ ALCOOLICĂ: 'Am observat că mergea cu viteză şi...'

Au plecat de la SERVICIU cu un şofer aflat aproape de COMĂ ALCOOLICĂ: 'Am observat că mergea cu viteză şi...'

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:00 303

Un bărbat din județul Constanța a decis să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii, alegându-se cu pedeapsa de 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce acordul i-a fost admis de către judecători. Acesta s-a urcat beat mort la volan și a provocat un accident rutier.

Nefericitul eveniment s-a petrecut pe 19.03.2018, în jurul orei 12.00 , când lucrătorii de poliție au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație pe raza localității Amzacea, eveniment soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor s-a stabilit că G.C.C. a condus un autoturism marca Audi pe un drum adiacent, iar când a ajuns la intersecție cu DN38, pe raza localității Amzacea, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Skoda, care circula regulamentar. În urma accidentului, al doilea vehicul a intrat în gardul unei ferme. Întrucât prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea șoferului din Audi cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, potrivit rolii.ro, au fost audiați martorii din Audi, care au relatat că au plecat de la muncă cu suspectul, fără a bănui că se află sub influența băuturilor alcoolice, dar au sesizat că acesta conducea cu viteză. Cei trei au afirmat că bărbatul a condus de la fermă, iar când a ajuns la intersecție, acesta a frânat, dar mașina a alunecat, ieșind cu fața până la mijlocul șoselei și a lovit vehiculul condus de U.L.M.. Lucrătorii de poliție au întocmit schița traseului parcurs de inculpat, în ziua de 19.03.2018, constatând că acesta s-a deplasat pe o distanță de circa 2 km. La dosarul cauzei, au fost, anexate, în copie, documentele vehiculului și permisul de conducere al acestuia.

De asemenea, a fost anexată fișa de cazier judiciar, din care reiese că nu are antecedente penale. În circumstanțiere, inculpatul a depus documente privind pregătirea profesională, certificat de căsătorie, certificatul de naștere a copilului său minor, adeverință de salariat, contract de muncă și caracterizări. Magistrații au admis acordul de recunoaștere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai boule stii ce e ala complice???complici sunt mata si tactu la nasterea unui dobitoc...
1
2
Drogati multi in ct si beti
2
0
Un puscarias .. costa 28 mii lei p luna unui fraier d a muncit 50 d ani ia 15 e mai bn ? si respect reciproc nu mai exista . asa ca usor nu t agita , gandestete la sanatate ta si a familiei.
2
0
La puscarie cu betivanul
2
1
Crezi ca daca nu s-ar fi urcat nu s-ar mai produs accidentul?
1
0
In astfel de situatii, legea ar trebui sa se agate si de cei din masina cu el, ca si complici. Nu poti sa te urci in masina cu unu de 0.98 alcoolemie si sa spui ca nu stiai ca era beat. Poate doar daca tu mirosi a alcool mai tare decat el ?! Si in momentul in care stii ca ala e beat si decizi sa te urci oricum, esti complice.
6
4
Stire veche !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102