REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Au primit titlul de 'cetățean de onoare' al orașului Constanța. VIDEO

Au primit titlul de 'cetățean de onoare' al orașului Constanța. VIDEO

Replica API 29 martie 2019 | 08:57 388

Înainte de începerea ședinței extraordinare a consiliului local municipal ce s-a întrunit joi, 28 martie a.c., pentru a vota mai multe proiecte pe ordinea de zi, primarul Constanței, Decebal Făgădau a acordat titlul de cetăteni de onoare pentru patru personalitați care au contribuit la îmbogățirea acestui oraș prin profesia și performanța acestora.

Primul titlu de onoare post-mortem a fost acordat Elenei Buhaev, fost inspector școlar județean. Elena Frâncu, fost șef a Direcției de Sport a luat cuvântul, mulțumind pentru acest titlu.

”Mi-aș fi dorit ca Elena să fie în viată. Am fost colege de liceu. A trecut prin toate treptele pe care ni le dorim să le trecem cu toții cu nota 10. Ne amintim cu mult respect despre Elena Buhaev. Fetele ei vor continua performanța mamei. Am datoria în fața lor să le mulțumesc pentru ceea ce sunt astăzi și voi continua să le fiu mamă spiritual, așa cum am promis." a spus aceasta.

Un al doilea titlu a fost acordat gimnastei Danielei Sofrone, gimnasta de aur a României.

”Le mulțumesc consilierilor locali care au făcut posibil ca acest vis să devină realitate. Mulțumesc.”, au fost cuvintele Danielei Sofronie.

Al treilea titlu i-a fost acordat lui Gheorghe Stanciu pentru cariera bogată și prin aceasta, îmbogățirea culturii constănțene.

Cel de-al patrulea titlu, plutonierului adjutant Ioan Iulian Căpățână, pentru contribuțiile sale în teatrele de operații.

”Este o onoare pentru mine să fiu cetățean de onoare al acestui oraș.”, a declarat acesta.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce a ajuns acest titlu...
1
0
Sa il faceti si pe Babu babuin de o onoare ca si asa vb numai cu aia dintre picioare in gura
4
0
Pe Babu nu il faci machidon de onoare?
6
0
Ne-am dat seama de marele tau vis din copilarie.Esti penibila,daca tu crezi ca a deveni cetatean de onoare al orasului s-a transformat de-a lungul vietii tale intr-un vis.Cred ca ai facut mari demersuri si insistari doar ca ca pozezi in cetatean de onoare.Rusinoasa declaratie !
6
0
Dupa 89 mai toti primesc ceva unii au si dedicatii speciale eu insa nu primesc ca stiu ca nu sunt de vinzare.
2
0
Buhaev ce era, barbat sau femela?
6
0
"multumesc pentru acest vis devenit realitate". E prima oara in viata asta cand aflu ca cineva viseaza sa ajunga "cetatean de onoare".
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272