REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au sunat la 112, să reclame muzica de la festivalul Neversea!

Au sunat la 112, să reclame muzica de la festivalul Neversea!

Replica API 8 iulie 2017 | 21:20 556

Pe unii i-a deranjat muzica de pe plaja Neversea, din Constanța, încât au ajuns să sune la 112. Astfel, două apeluri au fost efectuate vineri, până în ora 24:00, iar alte două apeluri au fost efectuate în aceasta dimineață, pe raza secțiilor 1 și 3.

Totuși, martorii spun că muzica nu se auzea exagerat de tare din zona restaurantului Zorile.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu o sa sun la 112 sa reclam zgomotul infernal pe care-l produce elicopterul SMURD cand trece pe deasupra blocului. sa-l opreasca naibii odata si sa duca pacientii la Bucuresti cu submarinul, ca ala nu face zgomot!
0
2
Cautati numai scuze si acuzatii ...... o sa se duca tara asta !!!! Cica viata mai buna !! Cu cine ? Constanta este condusa de pensionari si retardati !!!! Trezireaaaaaa!!!! Comunistilor !!!!
9
9
ANAF dormi in bocanci sau ptr corporatii nu se aplica legea? Cine sunt aia care au vandut bilete bautura mancare si poate droguri la nevermind asta? S-au inegistrat in contabilitate? S-au platit impozite? Dar contributiile la CAS? S-au respectat normele mUE privind nivelul de zgomot, igiena alimentara si utilizarea infrastructurii dezvoltate cu bani europeni? De unde au avut utilitatile ptr sustinerea concertului? Din bani publici cumva? CORECT DNA SA VINA SA VA IA - pe Fagadau , pe organziatori si pe voi ANAF ca nu faceti nimic iar pe drogati sa-i bage la degajat gunoiul de pe plaja!
16
6
Nasol ,tara manelistilor se rascoala.
12
7
In lege nu zice ca organizatorul ,,NEVERSEA,, este scutit de sanctiuni in momentul in care se depaseste nivelul de zgomot. Cei de la Directia de Sanatate Publica stiind ca in mun. Constanta va avea loc un eveniment de asa amploare care necesita sonorizare pe masura si unde mai pui ca se desfasoara in aer liber, trebuia sa desemneze un reprezentant din cadrul institutiei, dotat cu sonometru, care automat la primirea unei sesizari privind muzica tare sa masoare nivelul de zgomot. Daca s-a depasit nivelul maxim de zgomot atunci sa primeasca sanctiune.
20
9
Trebuia sa va faca o terasa unde sa va dea un pui si un kg de faina,eventual niste mici si un pahar cu bere gratis si asa nu ar mai fi sunat nici-unul!
26
22
Sa sune daca nu au altceva de facut
17
19
sa vina Pomohaci sa scoata draci din voi,,,drogati ,,boschetari,,corvete ,,yoghini..
13
20
Sus la Zorile muzica de la Neversea de abia se auzea. Sonorizarea f bine gandita pentru a nu deranja locatarii din zona.
28
8
Cand esti mare doar te joci. In primul rand ba DNA, nici tu si nici ma-ta nu platiti factura la energie pt treaba asta. Pentru ca GENERATOARE. Lasa ca de marti te poti intoarce cu rosiile si branza pe plaja ta reailitata
29
14
DNA pe FAGADAU sa-l ia. A luat spaga si a blocat un oras intreg ca sa topaie niste drogati pe plaja reabilitata cu fonduri europene, in timp ce populatia Constantei plateste fatura la energie ptr mizeriile astea!
37
33
mancatori de rahat!nu s-a auzit nimic!chiar ma asteptam sa bubuie muzica si uneori se aude mai tare muzica de la zorile decat s-a auzit de la neversea! si cocalarii care trec noaptea cu viteza pe mircea cu muzica la maxim si baietei cu motoare cu cucu mic care tureaza motoarele ma maxim!
35
19
Pe plaja unde are loc asa zis concert s au strans cca 10 tone de gunoi.
38
11
Foarte multe apeluri aproape 4
25
8
Si ce sa faca 112 la asa puhoi de oameni cand sunt toate aprobarile si taxele platite? Trebuia sa sunati la lunetisti sa impuste lautarii ca nu canta in soapta pt. comunisti!
28
15
Dupa orele 22 toate babutele si toate curvele merg la culcare.Unele adorm ptr ca sa viseze,iar altele se tavalesc ptr orgasm!Autoritatile trebuie sa intervina sa regleze sonorul ca sa nu fie deranjata nicio somnoroasa.
27
20
Tot respectul pentru efortul depus de cei ce au muncit pentru eveniment. Ce vina avem noi cei din zona. Poate ca sunt oameni bolnavi copii mici batrani bolnavi oameni care sunt pe patul de moarte. Asa ceva nu se face in buricul targului.
53
20

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108