REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

AUR și-a lansat candidaţii la alegerile europarlamentare; Mugur Mihăescu și Claudiu Târziu, se află pe listă

AUR și-a lansat candidaţii la alegerile europarlamentare; Mugur Mihăescu și Claudiu Târziu, se află pe listă

Andreea VREJOIU 23 iulie 2023 | 00:00 3918

Partidul AUR și-a lansat sâmbătă candidaţii la alegerile europarlamentare într-un eveniment care are loc la Arenele Romane. Pe lista de 44 de candidaţi se află Christian Terheş, Claudiu Târziu, Dan Tănasă, Şerban Dimitrie Sturza, Gheorghe Piperea, Mugur Mihăescu, Monica Iagăr.

AUR si-a lansat candidatii la alegerile europarlamentare; Mugur Mihaescu si Claudiu Tarziu, se afla pe lista

Lista cuprinde 44 de candidaţi însă ordinea pe listă va fi stabilită în luna aprilie 2024. Formaţiunea prezintă cu acest prilej şi ”Planul AUR pentru Parlamentul European”, un program politic cu principalele priorităţi ale formaţiunii la acest scrutin electoral.

”Ne vom opune globalismului, tendinţelor de dezrădăcinare şi a oricăror presiuni de dezbinare a ţărilor UE dar şi a românilor”, transmite AUR în document.

Relaţia UE cu România trebuie să fie una de reciprocitate, mai spune AUR.

Vârsta medie a celor 44 de candidaţi este de 45 de ani, iar 45,5% din listă a fost rezervată femeilor, potrivit celor de la AUR.

Ordinea candidaţilor pe lista AUR se va stabili anul viitor, în luna aprilie, potrivit formaţiunii. ”Misiunea noastră are un scop precis atât în Parlamentul European, cât şi în cadrul instituţiilor europene. Relaţia cu Uniunea Europeană trebuie să aducă în primul rând beneficii României, cetăţenilor noştri. România este membră cu drepturi depline şi credem într-o Europă puternică, care să răspundă nevoilor tuturor cetăţenilor. Cheia unei bune colaborări este o relaţie biunivocă, din care ambele entităţi să aibă de câştigat. Am arătat că suntem o ţară cu oameni cumsecade, iar cetăţenii români care trăiesc în alte state membre UE sunt recunoscuţi ca oameni harnici şi serioşi. E meritul lor şi al familiilor lor”, se arată în documentul AUR.

Potrivit AUR, ”suveranitatea României îi conferă libertatea de a-şi înfăptui propriul destin”.

Potrivit celor de la AUR, ”fondurile europene ne aparţin, ele nefiind un cadou alocat României de către Uniunea Europeană”.

”Vrem să oferim cetăţenilor români condiţii şi şanse corecte de acces a fondurilor europene pentru a combate acest dublu standard care ne împiedică să le accesăm şi pentru a crea o competitivitate şi o competiţie cinstită pe piaţa muncii. Bruxelles-ul ne afundă în hârtii şi în cerinţe birocratice atunci când pretindem fondurile care ni se cuvin. Vrem să oferim cetăţenilor români condiţiile de acces a fondurilor europene corecte şi decente pentru a combate acest dublu standard care ne împiedică să le accesăm”, arată formaţiunea.

AUR anunţă că vor propune crearea unui fond pentru a dezvolta fabrici noi pentru producţia de medicamente. ”România are buni specialişti în multe domenii şi putem să devenim independenţi în a ne produce în special medicamentele esenţiale şi echipamentele de bază. Ne vom angaja ca toţi românii să fie trataţi corect şi ca toţi să aibă acces la medicamente esenţiale şi servicii de sănătate de calitate, atât în ţară cât şi în ţările membre UE. Vom sprijini modernizarea Institutului Cantacuzino”, spune AUR, conform g4media.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentacii de mai jos sigur sunt bugetari, ce a facut psdnl decat gaura in buget salarii nesimtite la stat, pensii speciale si multa aroganta.Daca ies la vot cei din privat dupa noile taxe psdnl o sa aiba mari surprize.
0
0
Doamne ferește! Toți circarii fara nici o noimă!!!!
2
2
pt diaspora care a bagat in parlament asa ceva!!!!!!
5
3
Privirea lu Mugur zis Leana spune tot. Prostimea o sa voteze inconstient.
7
3
daca si analfabetul de garcea-zgarcea ajunge europarlamentar, pun pulanul pe botul lui
4
3
Louis de Funes de Romania , !
5
3
Partidul favorit al ruptilor in c*r, putorilor, mahalagiilor de profesie si al altor dezaxati mintal.
7
4
Aur are si acum destul de multi oameni in parlament si nici unul nu a fost in stare sa depuna un proiect de lege serios sau poate chiar nici un proiect de lege; nici pe escrocul de simion si nici pe ceilalti de la aur nu i-am auzit niciodata de vreun plan, schita, idee despre dezvoltarea tarii si solutii la marile probleme economice; daca in legislatura asta nu au facut nimic ce ii face pe simpatizantii aur sa spere ca se schimba peste noapte si devin niste mari competente in legislatura viitoare ?
6
1
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
10
3
Si noi la fel .Daca in ultimii 30 de ani ceilalti au facut nimic,in cel mai rau caz nimic vor face si aur.
5
2
Sincer, si pe mine ma doare-n c*r de campania de denigrare a AUR. Eu, membrii familiei mele impreuna cu prietenii si colegii am hotarat sa votam AUR. Pana acuma se pare ca nimeni nu indrazneste sau are curaj sa faca reforme adevarate si sa trimita tara asta pe drumul cel bun, poate AUR are curaj sa o faca. La gunoi cu ticalosii care isi bat joc de noi, votam AUR.
10
12
Numai L3PRE astia de la Aur. Si Aia care-i voteaza sunt vai de mama lor.
9
9
Mai sunt câțiva homosecsuali care spera la usr. Ba neterminatilor nici 5 la 100 nu mai pupati. Pa.
11
7
Dar Elena Basescu si alti ca ea ce au facut, sau Base, atunci de ca sa nu mmearga si Mugur, Ucrainna poate fi condusa de un fost actor de comedie si vad ca e sustinut
9
10
La parlamentare votati Leana!
7
1
L-am invitat pe marele premier victoras orban sa vina in romania la anul,ca cu 2 saptamani inainte de alegeri si sa faca pypy din nou pe politicienii romani care nu vor spune nici macar pâs.In felul acesta,cei care nu erau foarte hotarati cu cine sa voteze vor vota aur.
6
6
Ce bine arata Mugur In poza , zici ca este viu !
16
2
Se pricepe la'' ieconomie'' ca are carciuma pa litoral unde practica vanzarea fara bon fiscal. Asa se face bai,, asa se face banul,, e drept nu la buget dar... Cine este porost ne voteaza sa ma duc si eu europarlamentar pe 15000 de koko ca am o foame in mine de ma apuc de politica. Ma intelegi ce supn?
14
3
Numai panorame,cât de idiot să fi să votezi Mugur Mihaescu. Dacă iese AUR, r*mânii își merită soarta.
18
6
Haur a început spectacolul cu Leana și îl încheie cu Loredana Groaza Cu specialiști în vrăjeală la tv
18
4
Piperea si tzatza Leana or sa bne reprezinte in Europa ? vedeti ce votati si nu trimiteti imp[ostorii astia sa ne faca de ris acolo .
20
7
Mizerabili oportunisti.Ii doare in cot de populatie,sa vina banul de la Europa!
20
8
De ce abereaza unii pe aici, eu tot AUR votez.
12
26
Leana este, dar Axinte de ce nu este… Leana merita dar si Axinte merita
16
2
problema nu sta in ce ofera aur, problema e ce ofera ceilalti ! daca ceilalti sunt in extrema stanga atunci e posibil ca si aur sa fie perceput in extrema dreapta. decat sa acuzi pe unul si pe altul , mai bine ai remedia problemele din ograda proprie. sa it faci temele cu gandul la popor si tara, atata tot si dupa aia sa pui etichete !
8
4
Adica,daca eu imi ajut familia,pe socrii,de exemplu,care stau 3 persoane intr-o garsoniera,pe mama,care are diabet,este cardiaca si abia poate sa mearga si mai bag bani si in educatia si dezvoltarea copilului meu(pictura,dans,aritmetica mentala) se cheama ca sunt extremist?Daca a te interesa mai mult de soarta familiei tale,a romanilor tai,in detrimentul altora(ucrainieni,rusi,chinezi,martieni etc) se numeste extremism …atunci si eu fac parte din curentul asta
6
14
Daca celor de mai jos nu le place aur, le propun sa voteze psd,ca pnl nu mai iese in urmatorii 10 ani
8
16
Mi-a dat o lacrima cand am vazut poza.
21
3
Ba! Daca terhes e de dat cu picioru atunci va meritati soarta. Cautati si vedeti in Parlamentul European cat s-a opus omu ala mwuistilor de globalisti, de vaccinari obligatorii, de omorat vaci, porci, poopoponari imputiti care vor sa ne fuuuta in coor. Mare grija
11
18
U.E. ne-a cerut să trimitem în Parlamentul European și un reprezentant al prostimii din r**mânia. AUR a găsit omul potrivit. Mai rău de atât oare se poate ?!
22
3
Mai aveti circari de trecut pe liste?
28
3
Toți trage la roata de cașcaval să taie câte o felie, că doar nu e nebun să miște ceva ce nu sa mișcat 30 de ani, toți sănt la fel. aur, psd,pnl, usr, fiecare își urmărește interesul propriu
18
3
De cand sunt in parlament nu au nici o realizare ,doar ineptii,"conspiratii, urlete si au "mare grija" sa deschida conturi,fonduri unde "credulii" pun bani si nu se realizeaza nimic( vezi circul cu "spitalul mobil)
25
3
Din rahat cu ajutorul lui Garcea. Ce mahhh, ești șmecherrrr? Pun bulanul pe tine.
20
3
fondurile europene nu ne aparţin, ele chiar sunt un cadou alocat r*mâniei de către Uniunea Europeană pentru ca tara noastra este subdezvoltata din cauza analfabetilor si infractorilor care au condus-o in ultimii 33 de ani si asta pentru ca politica ue este sa dezvolte tarile subdezvoltate si sa le aduca la nivelul din ue, ar fi fost de dorit rapid dar nu au reusit asta nici pana azi, iar dupa arata economia acum nu vor reusi nici in urmatorii 20 - 30 de ani si in nici un caz cu escroci ca aur
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272