REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Autobuz CT BUS, accident din cauza... telefonului mobil

Autobuz CT BUS, accident din cauza... telefonului mobil

Victor ROTARU 22 octombrie 2022 | 00:00 8831

Trăim în era tehnologiei, când telefoanele mobile fac parte din viața noastră întru totul. Nu ne putem despărți de acestea în nici o clipă, și cu toate că există amenzi consistente pentru a pedepsi conducătorii auto care folosesc în timpul șofatului telefonul, mulți nu se pot abține, urmările fiind unele devastatoare. Din pricina telefonului, un șofer a provocat un accident în care  fost implicat și un autobuz. În urma impactului, autovehiculul a rămas... fără geamul din spate.

În cursul zilei de joi, 20 octombrie, în zona Cireșica s-a produs un accident rutier, în urma căruia un autobuz a fost avariat. Cauza accidentului a fost neatenția, și mai cu seamă, folosirea telefonului mobil la volan. În urma accidentului, geamul din spate al autobuzului a fost spart.

Contact de către reporterii de la Replica de Constanța, directorul CT BUS, Cătălin Aristide Dumitrache a declarat: „A fost un incident ieri în trafic, unde avem ca pagube materiale un autobuz cu luneta spartă. Pe strada Cișmelei s-a petrecut accidentul, în stația din dreptul școlii  Mihai Viteazu, școala 29. Incidentul s-a petrecut în condiții de neatenție al unui alt conducător auto, șofer participant în trafic. Ca urmare a traficului sufocant din oraș, avem incidente de genul acesta. Cele mai multe dintre ele se rezumă la o înțelegere amiabilă. In cazul accidentului de joi, există clar un vinovat. Noi avem la autobuzele ISUZU și autobuzele electrice noi CASCO. La cele vechi, nu avem CASCO, pentru că sunt trecute de 10 ani și nu ne mai face nimeni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212