REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Autobuzele cumpărate de Primăria Constanța vor fi prezentate publicului pe 1 decembrie

Autobuzele cumpărate de Primăria Constanța vor fi prezentate publicului pe 1 decembrie

Replica API 28 noiembrie 2018 | 01:21 567

Pe 1 decembrie vor fi prezentate publicului 20 dintre autobuzele noi, achiziționate de Primăria Constanța.

Amintim că, la ședința ordinară a Consiliului Local de la finele lunii iulie a anului curent, primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că doreşte completarea flotei autobuzelor de transport public în comun din municipiul Constanţa cu peste o sută de autobuze.

“Am realizat un parteneriat (cu Ministerul Dezvoltării – n.r.) prin care să completăm până la 155 de autobuze flota acestei noi companii. Avem 104 deja contractate, autobuze diesel euro 6, cel mai înalt standard de protecţie al mediului existent pe piaţă şi de asemenea încă 41 de autobuze, 21 cu 20, cu dimensiuni 12 metri unele, 10 metri altele, pentru că vedeţi foarte bine la anumite ore nu avem o încărcare foarte bună pe autobuze. Eu sper că din ce în ce mai mulţi constănţeni, de îndată ce compania se va înzestra cu flota, îşi va schimba şi imaginea şi politica orientată eminamente către călător, să utilizeze transportul public constănţean”, a spus la acea dată primarul Decebal Făgădău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ei cer parapeti despartitori de beton pe toate drumurile si regreta tramvaiele !!!!
0
0
In Constanta somajul e 1,5%, ce investitii si locuri de munca mai vreti? V-a facut PSD din maimute oameni si tot nu va ajunge? Suedezi n-are cum sa va faca, ca putiti prea tare.
2
2
Bravo PSD singurul partid care tine la popor
1
2
Asa oras ..asa primar asa locuitori dar ce vreti cozonac ..
4
0
Ai facut numele de ras ..auzi tu DECEBAL..vai mortii lui de stramb..am fost prin cluj oradea pai nu le poti compara...avem noroc ca avem marea de mai se perinda turisti pe aici ca de nu o aveam pana si vasluiu aa dezvoltat mai bine.DECEBALE..regele Daciei ..ia urcate in logan si dai drumu
2
0
fraierule , ai uitat cand se circula pe o banda pe lapusneanu ? ai uitat cand se oreau tramvaiele la primii stropi ? ....de accidente pe refugii nu mai spun . Nu avem spatiu pt tramvaie .
2
2
Ptr stroe sa il susti pe fatalau ca face treaba , orasul e curat, e astfaltat, se circula fluid, avem fabrici si uzine, investitorii stau la coada sa faca o fabrica, parcari peste tot
8
0
Bravo PSD...eu zic sa il sugi si pe Decebal...si pe toti anti PSD distii de aici...din toata tara si din Diaspora...antreneaza ti buzele k ai ceva de supt futu-ti PSD ul ma-tii...
7
3
Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, a anuntat ieri ca a obtinut o noua finanaare cu bani europeni nerambursabili, in valoare de 80 milioane euro, pentru achizitia de autobuze hibrid ai tramvaie, precum si construirea unor pasaje subterane in oras si largirea unui pod. Constanta, pe de alta parte, nici nu a accesat fonduri europene, nici nu cumpara autobuze hibrid si tramvaie, nici nu construieste vreun pasaj subteran. Ci se chinuie de doi ani de zile cu jumatate de pod si asteapta sa-i vina autobuzele turcesti diesel, pentru care s-a imprumutat la BERD cu 100 milioane lei.
18
0
Cand oi merge tu si Babu cu autobuzul atunci sa zici ceva
23
1
Sa circule si prin ovidiu si lumina
11
1
Fagadau e un gospodar adevarat. Tine-o tot asa, Decebal, si nu te lua dupa cimpanzei, constantenii sunt cu tine!
9
43
cand faceai 15 minute cu tramvaiul 100 de la Gara la Dobrogea nu-ti convenea. Lasa ca acum faci mai bine de o jumatate de ora cu maz-ul lui mazare. Cum e posibil sa ai transport electric in oras si sa-l desfiintezi ? Cum de l-ati mai votat pe nenorocitul ala de mazare si a doua si a treia si a patra oara, si acum pe fabagou ? Va meritati soarta
38
1
comisionul? tot 10 procente?
24
2
Pai ma primar tampit, cum sa merg eu cu autobuzul in oras daca fac cu el 50 de minute pana la munca, iar cu masina 15 ? Sa mai stau si sa-l astept ca prostul in statie cate 15 minute in frig.
25
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212