REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Autoritatea Navală Română și-a cumpărat 5 telefoane iPhone, în valoare de 7.000 de euro

Autoritatea Navală Română și-a cumpărat 5 telefoane iPhone, în valoare de 7.000 de euro

Andreea POPA 28 octombrie 2022 | 00:00 3156

În plină criză, companiile mari de stat au cheltuit zeci de mii de euro pentru a-și achiziționa telefoane mobile de ultimă generație. Și la Constanța, Autoritatea Română Navală, cât și CT BUS, și-au achiziționat în ultima perioadă telefoane Iphone, în valoare totală de peste 7000 de euro.

Autoritatea Navală Română (ANR) a cumpărat în cursul zilei de miercuri, 26 octombrie a.c., nu mai puțin de 5 telefoane. Vorbim despre cele mai nou modele lansate de iPhone, fiind vorba despre 2 iPhone 14 Pro 5G, 128GB, Space Black, în valoare de 17.832 de lei, fără TVA. De asemenea, s-au achiziționat și 3 iPhone 14 Pro Max 5G, 128GB, Space Black, în valoare de 10.655 lei, fără TVA.


Recent, și CT Bus a achiziționat un telefon, fiind vorba despre un iPhone 11, 63 GB, Black, valoarea acestuia fiind de 2.126 de lei, fără TVA.

Telefoanele iPhone, la mare căutare!

Telefoanele produse de Apple par să fie din ce în ce mai atractive pentru șefii instituțiilor statului. La mijlocul lunii octombrie, și managerul Spitalului Municipal din Câmpina, Călin Tiu, și-a cumpărat un iPhone, în valoare de 5.000 de lei, dar apoi a renunțat din cauza valului de critici la adresa lui. Și Serviciul de Telecomunicații Speciale și-a achiziționat un iPhone 13 Pro Max, în valoare de 4.915 lei, fără TVA.

Și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și-a achiziționat mai multe telefoane Apple: iPhone 13 Pro Max, 128 GB, Sierra Blue -4.961 lei, iPhone 13 Pro Max 256GB Gold - 5.553 lei, 2 iPhone 14 - 8.184 lei, iPhone 13 Pro, 256GB, 5G, Sierra Blue - 10.084 lei, iPhone 13 Pro 5G -  4.411 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oligarhul chiar nu are nevoie.El trebuie lasat sa ocupe de industria permiselor de barca. Apropos acum isi numara recolta dupa ultimul examen. Nu are el nevoie de maruntis de la ANR.
1
0
Sefu mqncati as poala vrem si noi cate un mobil ca ne am saturat de telefoane fara candy crush.vream itunes
5
0
Sfidare, asta fac mogulii ANR in frunte cu organizatoarea de petreceri, de la varful finantelor ANR, care se infrupta din furaciunile pe cate le face impreuna cu sleatca ei de petracareti. Calintaru Si Sleatca SRL.Mare pacat de institutia aceasta care a incaput pe mana unor netremnici, hoti si incompetenti!
7
0
Sfidare, asta fac mogulii ANR in frunte cu organizatoarea de petreceri, de la varful finantelor ANR, care se infrupta din furaciunile pe cate le face impreuna cu sleatca ei de petracareti. Calintaru Si Sleatca SRL.Mare pacat de institutia aceasta care a incaput pe mana unor netremnici, hoti si incompetenti!
7
0
Sfidare, asta fac mogulii ANR in frunte cu organizatoarea de petreceri, de la varful finantelor ANR, care se infrupta din furaciunile pe cate le face impreuna cu sleatca ei de petracareti. Calintaru Si Sleatca SRL.Mare pacat de institutia aceasta care a incaput pe mana unor netremnici, hoti si incompetenti!
8
0
ME ZE Y A CUMPARAT TELEFOANELE DIN SPAGA DE LA CZC :)))
2
0
SUNT FOLOSITE IN PROPORTIE DE 99% DE SEFI SI DE SLUGOII ACESTORA! CEI CE LUCREAZA IN OPERATIV MERG LA INSPECTII SI CONTROALE DEOBICEI CU MASINILE PERSONALE! CEI CARE NU MERG IN TEREN AU MASINI DE SERVICIU IAR CEI CARE MERG NU AU! ESTE O ALTA ANOMALIE CUM ESTE INSUSI PULIQUE
22
0
Trebuia să le ia și ei de minim 256 GB sau macar 512 GB că nu-l văd eu pe Pulique sa dea 10000 de lei pe unul de 1TB
8
0
MARE DREPTATE AI ! PROBLEMA MASINILOR DE SERVICIU FOLOSITE APROAPE IN TOTALITATE IN INTERES PERSONAL SI A SOFERILOR IN ACELASI SCOP ESTE STIUTA DE FFFFF MULT. DE ACEEA AR TREBUI COLANTATE SA SCRIE MARE PE ELE ANR !!! PROBLEMA MAI ACUTA LA OLIGARHUL DE LA GIURGIU, STIUTA SI TACUTA.
17
0
EL A CHEMAT CURTEA DE CONTURI :)))))))
1
0
DAR VE SE INTAMPLA?? NU VA MAI SPONSORIZEAZA M E Z E I? VA CA ILATI BAGAT NUMELE PENALULUI LA CUVINTE CHEIE SA NU MAI APARA IN CONTEXT
5
0
si care e problema? sunt telefoane de munca.
0
14
Telefoane scumpe lipseau din dotarea ANR. Bataie de joc. Angajatii nu au masini de serviciu, uniformele le cumpara din banii lor, sefii si slugile lor de la birouri conduc masinile institutiei acasa si asta se stie si se accepta de ani de zile ca bonus pentru ca nu ridica vocea la Mz si la orice dir gen ar fi la conducere. Auditurile sunt o mare vrajeala ca sa dea o aparenta ca totul este ok dar mizeria facuta de sefii de capitanii sau departamente este enorma. Mergeti in afara orelor de program si verificati cate masini de serviciu sunt in parcare. O sa le vedeti prin tot orasul, pe la carciumi, mall-uri, prin fata casei ca doar sefii chipurile au nevoie 24/24 de ele. Prin porturi nu vezi decat una la nu stiu cate echipe sau deloc. Asta inseamna ca prostimea sta si o freaca prin birouri ca doar nu o sa-si rupa masina familiei pentru curul unui sef. De fapt asta vor sefii. Sa-i tina departe de munca adevarata a anr ca sa nu deranjeze armatorii care dau spagile.. Oricum nu o sa miste nimeni un deget la constanta daca nu face ordine Bucurestiul
18
0
Marele Paharnic de la anr. Acest dibaci lucrator care, pe lnga atributiile multe pe care le are, mai schimba cu truda si WC urile si Quiuvetele? Aceasta pramatie libidinoasa care nu se mai satura. Dastept, descurcaret, orientat, ce sa mai, baiatul nostru. Il tin toti n brate, ca de, e baiatul nostru, garson. Sa se faca verificari.
14
0
maimutzoii au auzit si ei de iphone,au patratele colorate,sint scumpe,vor si ei.ecranele de cacao mici,pretul imens nu.i intereseaza,nu sint banii lor!
13
0
Oligarhul este cinstit si generos nu vrea Aifon, dar il ia ca sa o impresioneze pe Catalina ca ce isi mai umfla penele, pardon velele pe la pupa ei cu un trabuc de 50 Euroi infipt in bot, precum un mare industrias american.
16
0
institutie condusa dupa bunul plac de niste pavaristi.Ca nimeni nu se sesizeaza arata nivelul de degradare la care s-a ajuns inclusiv in ministerul transporturilor.
14
0
Dar Călințaru cum de a acceptat să dea la plată o astfel de prostie? În baza la ce s-a dat viză CFP pe ordonanțare? Ce a stat la baza justificării și oportunității la o astfel de achiziție? Direcția Economica cum de a acceptat să facă O. P. - ul pentru asa ceva?! Halul de managent exista la ANR
13
0
SE VB.CA ACESTEA AR FI PENTRU BARONII LOCALI DE LA ZONALE. OLIGARHUL SA NU ISI PRINDA URECHILE IN EL.
21
0
Când vreodată o instituție ca ANR își lua telefoane performante. M E Z E I gestionează foarte bine fondurile portului Constanța. Ăsta e adevărat management. Fără M E Z E I s-ar duce naibii ANR-ul și CZC. E la modă în zilele de azi în România ca un șef de instituție sa fie condamnat și să rămână tot șef
11
0
Nu aveti ce scrie - si nici nu stiti ce scrieti
3
7
Fură Pulique în disperare ajutat de sluga lui cu gesturi gay.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218