REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Autorul ACCIDENTULUI RUTIER de la OVIDIU: NU AM VRUT să FUG de la SPITAL!

Autorul ACCIDENTULUI RUTIER de la OVIDIU: NU AM VRUT să FUG de la SPITAL!

Replica API 16 februarie 2021 | 00:30 8837

Ismet Okurogullari, autorul accidentului rutier din Ovidiu, soldat cu pagube materiale, susține că lucrurile nu au stat chiar așa cum au fost prezentate, susținând că dorește ca opinia publică să cunoască și varianta sa. Acesta a menționat că nu a vrut să fugă de la spital, iar cazierul său este curat.

”Am colaborat, am suflat în etilotest. Dar când am fost dus la spital, eu am spus că nu vreau să mă trateze acolo, am o rană la cap. Că știam ce se va întâmpla, ceea ce s-a și întâmplat, de fapt, am făcut infecție. Le-am spus că mă duc la privat, la OCH. De aici s-a spus că am refuzat, că am făcut scandal. Apoi am întrebat dacă pot să plec. Nu am fugit. Am întrebat dacă pot să plec, să merg la privat. Când să mă urc în taxi, au venit și mi-au pus cătușele. Atunci am început să spun: e un abuz, am întrebat dacă pot pleca. De ce îmi puneți cătușele? Păi, dacă voiam să fug, mai stăteam 6 ore în fața Poliției, acolo?”, a declarat, pentru Replica, Ismet Okurogullari.

Cât despre faptele sale din 2009, atunci când a fost cercetat pentru omor, Ismet Okurogullari a declarat: ”Poate că am fost vinovat la acea vreme, poate că nu. Cert este că am plătit pentru asta. Acum am cazierul curat și nu mi se pare normal să se uite lumea pe stradă la mine ca la un criminal. Nu am omorât pe nimeni, nu am rănit pe nimeni, nu am vrut să fug. Sunt vinovat că am consumat băuturi alcoolice și m-am urcat la volan, dar atât”.

Amintim că, în cursul zilei de marți, 9 februarie, a avut loc un accident rutier în Ovidiu, produs de Ismet Okurogullari, cunoscut cu antecedente penale, dar acum cu cazierul curat. Acesta, fiind beat la volan, a intrat în coliziune cu un autoturism la Ovidiu, și-a continuat deplasarea, până a ajuns într-un stâlp pe care l-a doborât, căzând peste o mașină.

Prezent al Spitalul Județean Constanța, pentru prelevarea probelor biologice, se spune că bărbatul a făcut circ, după care a fugit, sustrăgându-se de la recoltarea probelor biologice. ”Mi-a pus cătușe, să moară mama! Faci abuz! Băi, faci abuz!”, striga individul.

Citește mai multe detalii aici: IMAGINI de la ACCIDENTUL produs de SCANDALAGIUL cunoscut pentru OMOR! VIDEO

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai capu vostru vorbiti de altii ca voi tragetii mir pe nas! Ba sunteti de rasu curcilor. Intai voi astia care comentati uitati.va la ce faceti voi! Cauta.ti afirmare sa va arate lume ce faceati pe la crazy!baa numai comentati despre voi,stie toata lumea de voi toti mafiotii cu mir in nas.Valabil pt totii"smecherii" va spun eu,va stiu pe toti sunteti niste rahati! Asta are respect macar, altii vin din jungle,baietii care comentati,voi sifoanelor care da.ti cu pixu si vreti sa legati lumea ca ajunge mai sus ca voi. Muschii nu va ajuta! Avetii nevoie de creier! Futu.va in gura de analfabeti!
0
1
Le-ai zis si la reporteri ca te droghezi,faci live-uri,dai intervale si a doua zi cand te trezesti din bautura si te cheama lumea la discutie ceri scuze in genunchi?vrei sa pari ceea ce nu esti,dar vezi ca noi astia din 4-5 stim ca vei ramane toata viata ta o pizda care sare din trupa in trupa.eu unul te stiu de cand esti mic,esti zero barat,noroc ca il ai pe ala marele in spate care suna pt tine, sti tu cine, altfel te futea lumea.
5
0
Mavru si pizzmet asta mau omorat in bataie, crucificat de usa, spart dinti. Bravo pizzmet..dute inapoi la bulau cacatule. Urmeaza mavru sa faca o nefacuta dute la dracu de criminal
8
1
Auzi sasa ti-a rupt marcel curu? Esti bulanul lui! Tot il umfli pe aici. Sa te futem si pe tine si pe iubitul tau Marcel pripasul care fuge de bataie. Du-te spala curu ca venim cu pula in inspectie!
4
1
ti a rupt marcel spatele in mortii tai de turc cacat la cur si drogat
8
6
Toti sunteti corecti sunteti fara pata ptr SINCER pentru ce sa puna pedeapsa cu moartea pentru conducere in stare de ebrietate dute la control PSIHOLOGIC nu mai ai scapare. Sunt atatea cazuri in tara cu copii de judecatori militeni procurori politicieni sau fosti prefecti sau oameni politici care au omorat oameni conducand autoturismul in stare avansata de ebrietate si unii au scapat fara nici o acuzatie alti cu clasare de dosare altii cu pedeapsacu suspendare. NU MAI JUDECATI CA NU SUNTETI IN STARE
5
7
Tot sifonu de Alex Sas e vinovat !!
8
1
Oare ce patea daca era in SUA?
7
1
Ca si ciuty ai doamna la zbarna erau catelusi .....
2
1
Bai iesti prost? Ceai facut Bobita? Sti ce zic?
4
0
Bei astia cinstitii, de ce ati facut galagie cand conashul Albu a omorat un om nevinovat, beat manga fiind? Cu ala s-au purtat cu manushi, pe asta l-au luat cu catushele. Numai turcii, machidonii, tzigqnii sunt de vina in Constanta? Voi, romanashilor, sunteti virgine? Omul a recunoscut fapta, o regreta si vrea corectitudine. Ridicati voi repede piatra sa aruncati. Mai intai, uitati-va la voi si apoi mancati rahat. Mentionez ca nu sunt de acord cu condusul sub influentza bauturilor alcoolice sau substante psihotrope. Asa sa va ajute Al de sus!
9
13
Inteleg ca UE , corectitudinea politica, neomarxismul temebel drepturile omul;ui si alte alea dar totusi ptr asemenea specimene nu vreti macar sa luati in considerare reintroducerea PEDEPSEI CU MOARTEA?
5
1
Tupeu de hadar injosit suceste vorba ca la bulangii daca se termina ancheta se rugau politistii de el sa isi trateze rana
7
2
Bai Ismet este adevarat ca nu ai omorat pe nimeni pentru ca din fericire nu se afla nimeni in raza ta de actiune dar cu stalpul ce-ai avut?si daca ai luat carnetul de sofer pe bune ar fi trebuit sa stii ca un betiv prins la volan nu are dreptul sa ii impuna politisului spitalul la care vrea el sa mearga;ai noroc ca esti in Romania pt.ca aici unde sunt eu un sofer reprimea permisul numai dupa ce venea cu adeverinta de la neuropsihiatru ca este sanatos,dar asa adeverinta nu ii dadea nici un doctor pt.ca in cazul unui nou accident doctorul raspundea in fata legi nu soferul.
12
2
Pun pariu ca turcul asta invarte lucruri necurate pe aici.Poate-l scarpina cineva mai profund.
8
3
La puscarie punct betivu lumi
6
2
Du-te in plm mea bombardier si fraieru tau cu geaca fake.va luati haine fake si va dati bazati
8
1
..eu n-am vrut sa fug din spital....spitalul a vrut ,sa fuga de mine...
12
1
Stati linistiti, nu vedeti ca nebunu are geaca Philipp Plein? Cumpara asta toata politia romana ...
8
4
Ba, saracu de el. Hai sa facem o strangere de fonduri sa ahutam un biet puscarias actual cocalar.
17
1
Ce nevinovati sunt toate jegurile astea de oameni. Saracu vroia la och ... ba imbecilule lasa ochu si nu te mai urca baut la volan borfas ieftin ce esti.
18
1
Cicea in mortii matii. Nu vezi locul nasterii turcia? Este turc nu tigan . Sa ma pis pe mata aia tarfa
3
6
.... si futut in kur de parnaiasi !
18
2
Ma jegule! Ma tzigan borat! Ma hotule! Poate ca esti viu sau poate ca esti mort! Nici tu nu stii! Daca nu vreai sa fugi de la spital, nu fugeai! Dar ai fugit! Ma pos pe tine tzigan inputit si criminal!
23
1
pai de ce nu zici ba baiatule ca tu cu 4 zile in urma ai baut cu politaiul de la rutiera si dupa aia ti a pus catusele pai daca esti prost si ii dai la sclav sa bea si dupa te aresteaza
6
10
Ti-ai rupt barna cu ciuty ...zii adevarul
5
2
Pentru cel de jos tu esti asa de curat ?nu ai gresit in viata ta ?ce ti ai luat licenta in drept si vrei sa devii judecator, cred ca toti am gresit in viata nu va mai grabiti sa judecati si sa aratati cu degetul
2
34
De ce.astfel.de.indivizi.sunt lasati in libertate? In viitor, va lua viata cuiva nevinovat. Permis de conducere suspendat pe viata.
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468