REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mie., 19 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6765
20° Constanța Miercuri, 19 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6765
 

Avocata uneia dintre victimele medicului estetician Hussein Shamieh: Traumele sunt enorme! Video

Avocata uneia dintre victimele medicului estetician Hussein Shamieh: Traumele sunt enorme! Video

Mirela PASCAL 14 martie 2024 | 00:00 3209

Avocata uneia dintre victimele medicului Hussein Shamieh a făcut declarații uluitoare, la ieșirea din sediul Parchetului Judecătoriei Constanța. Mocanu Tarabih Amel a precizat că la începutul lunii ianuarie a fost operată clienta sa, adică după scandalul care a izbucnit în luna decembrie. Victima este, în acest moment, internată într-un spital din București, iar traumele suferite sunt enorme.

 

Avocata uneia dintre victimele medicului estetician Hussein Shamieh: Traumele sunt enorme! Video

Clienta a suferit o intervenție chirurgicală în cursul zilei de luni. A fost operată de urgență întrucât infecția a ajuns în zona sânului, pe interiorul acestuia. I s-a scos o parte din mușchiul pectoral, implanturile au fost scoase pentru că reprezentau un pericol pentru sănătatea acesteia. În acest moment se simte mult mai bine, este sub supraveghere medicală la București. Traumele sunt enorme, noi ne cunoaștem de foarte mult timp. În ceea ce privește traumele, a plâns în fiecare zi, urmează niște ședințe de consiliere, deține anumite business-uri pe care nu le mai poate administra, nu mai este ok din punct de vedere emoțional, este dărâmată, traumele nu sunt doar fizice sunt și psihice în acest caz. În București a făcut operația, la sfârșitul lunii ianuarie, a asigurat-o că totul este în regulă, că este în curs de vindecare, dar a fost din ce în ce mai rău. A luat legătura cu medicul în tot acest timp, a luat medicamentația recomandată, a participat la toate consultațiile, inclusiv la ore nepotrivite, la ora 2 dimineața, la 12 noaptea, în Constanța sau în București. Clienta mea are un stafilococ auriu, contractat în urma operației și care i-a pus în pericol viața„, a declarat avocata. Clienta a plătit în jur de 3800 de euro pentru o operație.

Video:

 

Reamintim că, la finele lunii decembrie, polițiștii din Constanța au efectuat o percheziție la sediul unei clinici medicale din municipiul Constanța, într-un dosar penal privind săvârșirea a două infracțiuni de vătămare corporală din culpă. Trei victime, dintre care una din Constanța, l-au acuzat pe doctorul estetician Hussein Shamieh că au fost mutilate. Ulterior, medicul a ajuns în atenția procurorilor, care au deschis și un dosar penal. Ulterior, la orizont...au mai apărut vitime, iar ancheta a fost extinsă.  Marți, 12 martie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au pus în aplicare 15 mandate de percheziție domiciliară, într dosarul penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, în care e vizat medicul estetician Hussein Shamieh. Miercuri, acesta a ajuns la audieri, în fața procurorilro din Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine i-a dat diploma de medic, pe cea de specialist, judecati și sa plateasca dur! Doar asa se va termina cu golanii care iau licente pe șpagă și dau licențe și masterate pe sume substanțiale. La Cta e plin de asa ceva!!
2
0
Dar eu vă spun că oricine se uită la o femeie ca s-o poftească a și preacurvit cu ea în inima lui - Matei 5-28
3
0
Buna rau e Avocata si buzele si sanii uplift..As tineo numai in p**i
1
2
Sa va iau in ranga, ba, meltenilor!
1
0
Asa vă trebuie să pățiți...toate vreți țățe,c*r,buze,pomeți.. etc...dar voi arătați ca niște bunicuțe și dintr-o dată vă vreți miss. Stați dracului în banca voastră și rămâneți cum va lăsat Dumnezeu pe pământ...cu ce aveți...și atunci sunteți și mai frumoase,feminine drăguțe,naturale.....dacă asa vă dă Dumnezeu,asa rămâneți toată viata..și este cel mai bine și fără griji și probleme. Toate vă vreți missuri,tomatele,și voi sunteți vai se voi...faceți onlyfans..videochat ,ca să faceți bani să vă transformați corpul și fata în plastice... Bine vă face câte un neica nimeni ca chirurgul asta,dacă găsește fraiere și proaste ca voi....nu puteți sa faceți sarmale,sau sa spălați vase,sau rufe dacă nu aveți botox ..???
7
1
a cumparat justitia. Victimele raman prostite. Arabetele a cumparat pe toti
4
0
Ce vă mai pricepeți voi la femei....ha ha ha
6
1
Radeti,dar panaraamele astea tine pretul sus la chirii an Constanta.Daca nu ar fi ele pretul chiriilor ar fi la jumatate.Aproae 50%din apartamentele anchiriate sunt ocupate de astea care se ardd pe bani.
15
1
Aveți perfecta dreptate dar când le dau băieții sa cante la claranet vor sa fie șnur adică fără t**e fara c*r
8
0
CURVEELE ASTEA NU STIAU CA POATE SA O SUUGA SI FARA SA SE TUNEZE?MERGETI PANARAMEELOR LA MUNCA ,DACA O TINETI ASA, CINE DRACUULUI VA MAI PLATESTE PENSIILE CAND VETI AJUNGE LA BATRANETE? STIU CA ASA CATIGATI MAI BINE,DAR GANDITIVA CA VETI AMBATRANI.O SA VA CADA BUZELE SI TATELEE AN BUDIGAI.
11
1
Bun baiat. Fraierele cwrwiștine trebuie sa ia țeapă că de dat au dat destule
10
1
Poate asa se mai satura fufele de operatii si se duc la munca sa se modeleze
11
1
A fost el smecher sa le puna sa semneze vreun contrac ca nu e raspunzator ca pe proasttelle care fac astfel de operatii nu le duce capul
9
1
Bine le-a făcut ... toate curviștinele cheltuie bani cu nemiluita pe operatii botox buze si asa mai departe si se vaita ca n au bani asteapta sa le plateascca statul transportul copiilor si altele.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616