REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Avocatul lui Radu Mazăre, DETALII de CULISE, direct de la Rahova

Avocatul lui Radu Mazăre, DETALII de CULISE, direct de la Rahova

Replica API 31 mai 2019 | 01:32 441

Radu Mazăre nu s-a întâlnit, până în prezent, cu Liviu Dragnea, ambii aflați în carantină în Penitenciarul Rahova, a declarat avocatul fostului primar al Constanței după ce și-a vizitat, joi, clientul.

Fostul edil al Constanței se simte bine, și face plimbări în cerc, în curtea unității, conform Mediafax, citat de știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai baiatule nu numai ca Mazare a furat la greu dar este si o gaina fricoasa care a zburat la capatul lumi numai sa nu ajunga la Poarta Alba acolo unde poate o sa fie un PRIMAR bun pentru viitori colegi.
0
0
Ce drak a realizat! Voi vedeti cum arata Mamaia si C-ta! Numai Chiciuri.
3
0
vs da clasa radu . condtanta si mamaia au ajuns de cacat . Mai prostilor . a furat dar a si realizat . Va convine acum ?
2
10
Plimbari in cerc cu ceilalti detinuti... Dupa ce se strange cercul , unul din detinuti striga sa se schimbe sensul de mers... Asa ca toti sunt mutumiti.
5
1
Au tot timpul din lume sa se intalneasca!
3
1
Dau un teren la Sumerland cui imi suge kacatu..
1
6
ba lizeto sunt av de 20 de ani dar nu te am vazut in instanta. te am vazut prin baruri cluburi cu juvenile pe care le racolai ca fotomodele pt familia mazare. nu zic eu ci ele. mai da te draq de pestoaica si nu mai spune ca esti avocata ca faci profesia de ras.
14
1
Sa dea milioanele de euro furate inapoi si sa faca bors.Nu ne intereseaza viata lui in inchisoare, sa dea prejudiciul inapoi,nu vrem circ ieftin..degeaba sta 9,care se vor reduce la 4, pe buna purtare,daca ramane cu banii furati in cont
11
2
De ce nu ne da avocatul detalii despre cum a fost ajutat Mazare sa fuga din tara?Sau despre ce facea zilnic prin Madagascar,de unde autoritatile romane mana-n mana cu politicul nu se grabeauvsa-l aduca in tara?Acum pentru un santaj emotional ar merge si prezentarea fisei medicale,poate are ca prietenul Nicusor ceva in faza terminala?Eu auzisem ca anumite sume ajungeau la Mazare prin intermediul unui avocat!Asteptam detalii!
8
0
lizeta i-a dus si curve si droguri ca asa era obiceiul
8
1
Acum nu ne mai intereseaza detalii de culise...ne intereseaza recuperarea prejudiciului integral...actualizat cu inflatia...restul e can can !!!
24
2
neinteresant alte subiecte nu se gasesc decat cu parnaiasi
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212