REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Babașa din Murfatlar a fost PRINS la volan BEAT și FĂRĂ PERMIS

Babașa din Murfatlar a fost PRINS la volan BEAT și FĂRĂ PERMIS

Replica API 30 martie 2021 | 14:08 6923

Iulian Babașa este un tânăr cunoscut ca scandalagiu în Murfatlar! Acesta a ajuns, de mai multe ori, în atenția oamenilor legii, inclusiv pentru amenințări cu moartea adresate polițiștilor, dar și pentru alte fapte cu violență. Așa a făcut și anul trecut, în plină carantină, iar acum a fost depistat la volan fără permis și sub influența alcoolului.

Pare că nimic nu-l sperie. Spre exemplu, în 2011, la ora 5:35, poliţiştii au fost solicitaţi, de către echipajul unei ambulanţe SMURD, să intervină pe strada Veteranilor numărul 11, acolo unde Iulian Babaşa, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, era extrem de recalcitrant. Oamenii legii au aflat că acesta, într-o criză de nervi, a dat cu pumnul într-un perete și i se umflase mâna. Nemulţumit de faptul că medicii nu îi ”luau” mai repede durerea, acesta devenise şi mai nervos, motiv pentru care medicii au chemat Poliţia. Ulterior, la faţa locului s-au adunat mai mulţi membrii ai familiei celui rănit, printre care şi Tudor Robert, zis "Marius", de 39 de ani, unchiul lui Babaşa. Acesta, fiind mai beat decât nepotul, cu care băuse până dimineaţă, fără a gândi prea mult, a început să înjure şi, prin surprindere, i-a tras un pumn în gură poliţistului Ştefan Bucur, agent principal în cadrul Poliţiei Murfatlar. Imediat acesta a fost reţinut şi audiat pentru gestul său, iar în declaraţii acesta a precizat că era beat şi nu ştia ce face, precum şi faptul că pe altcineva vroia să lovească.

De asemenea, Iulian Babașa, în 2006, a intrat în incinta unui liceu din Constanța, a lovit un elev și i-a furat telefonul mobil.

Și asta nu e tot. La data de 10.04.2020, în jurul orei 14.00, un ofițer de poliție în cadrul Poliției Orașului Murfatlar, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a acționat pe raza de competență, respectiv orașul Murfatlar, în baza Planului de acțiune pe linia prevenirii răspândirii infecției cu Covid19. Astfel, în jurul orei 14.45, la intersecția unor străzi din orașul Murfatlar, omul legii a observat un grup de persoane care se afla în jurul unui autoturism marca Volvo, motiv pentru care le-a solicitat să prezinte documente de identitate și declarațiile pe proprie răspundere ori adeverința de serviciu, în baza cărora au părăsit domiciliul. Printre persoanele identificate se aflau inculpatul Iulian Babașa. Cu această ocazie, inculpatul, deși i-au fost comunicate temeiul legal în baza căruia se acționează, obligațiile pe care le are precum și sancțiunile prevăzute de lege, a refuzat să se legitimeze și să prezinte documentele solicitate, după care a plecat spre domiciliu. Organele de ordine publică s-au deplasat la sediul Poliției Orașului Murfatlar, pentru a centraliza rezultatele acțiunii și pentru a verificat datele contravenienților în bazele de date, după care s-au deplasat la adresa de domiciliu a inculpatului.

L-au găsit și i-a adus la cunoștință că a fost sancționat contravențional cu suma de 20.000 lei, conform OUG 1/1991, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, întrucât a refuzat să prezinte cartea de identitate și declarația pe proprie răspundere. Persoana vătămată i-a adus la cunoștință inculpatului faptul că sancțiunea poate fi contestată la instanța civilă și i-a solicitat să semneze procesul-verbal, însă Iulian Babașa a refuzat și, pe un ton ridicat și agresiv, a criticat cuantumul amenzii și modalitatea în care organele de ordine publică acționează. Apoi s-a apropiat de ofițerul de poliție, la o distanță foarte mică, fiind agresiv în vorbire și atitudine, strigând și adresându-i acestuia din urmă injurii, amenințându-l, țipând: “Băi, nu scapi tu de mine! Îți spun eu! Să-mi moară mie ce am mai scump dacă ai să scapi! Dacă nu o să-ți dau trei bricege în gât, ție!”.

Detalii aici: Un POLIȚIST din MURFATLAR, la un pas să-i fie TĂIAT GÂTUL cu BRICEAGUL

Acum a fost depistat la volan, sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere suspendat. A fost reținut și propus spre arestare, însă magistrații l-au plasat sub control judiciar. Decizia nu este definitivă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
La Puscarie cu el .
0
0
Sai sugeti neamul
0
0
Dupa nume pare tigan.la puscarie cu el si neamul lui de ciori borate
1
0
La multi ani cu executare ii uram mult iubitului nostru concetantean al carui primar este pers. mea
5
0
daca il inchidea cind trebuia nu mai aveau treaba cu el!LA PUSCARIE CU EL CIT MAI REPEDE.
6
0
In tari cu politie, astuia de mult i se cinta prohodul.
6
1
Au destule motive acum sa-l inchida pe tiganul asta borat . Rasa spurcata .
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407