REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

BAC DE NOTA 10 pentru o elevă de la Liceul Teoretic „George Călinescu”

BAC DE NOTA 10 pentru o elevă de la Liceul Teoretic „George Călinescu”

Replica API 10 iulie 2019 | 00:20 728

Zece elevi constănțeni au promovat Bacalaureatul 2019, sesiunea iulie a.c., cu media 10. Printre aceștia se numără și Sabrina Andreea Beleșică, absolventă a Liceului Teoretic „George Călinescu”.

„În contextul încheierii acestei perioade solicitante pentru absolvenții liceului nostru, aș dori să îi felicit pe toți pentru efortul depus, pentru rezultatele excepționale pe care le-au obținut sub îndrumarea cadrelor didactice care ne-au oferit atât informațiile necesare promovării probelor de Bacalaureat, cât și suportul emoțional de care am avut nevoie pentru a persevera.

Cei patru ani petrecuți în cadrul Liceului Teoretic "George Călinescu" m-au modelat, nu doar intelectual, ci și moral.

Sunt fericită că am putut reprezenta cu mândrie liceul nostru și sper să existe din ce în ce mai multe realizări ale "călinescienilor" în decursul următorilor ani”, a afirmat tânăra absolventă.

Elevii „de top” ai județului Constanța, care au obținut media 10 la Bacalaureat 2019 sunt: Daniel Ababei, de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța, Sabrina Andreea Beleșică – Liceul Teoretic George Călinescu, Mihai Blacioti – Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Antonia Raluca Cojocariu – Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Andrei Alexandru Cojocaru – Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța, Iosif Casian Gyulai Mureșan – Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, Elena Mihai – Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța.

F.B.

Sursă: Liceul Teoretic „George Călinescu”, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cinste lor.
5
0
pe ceilalti 3 elevi cu nota 10 de ce nu i-ai mentionat? Documenteaza-te cum trebuie...F.B care ai scris articolul
6
0
Predominant in invatamantul romanesc este tot gandirea de rit vechi in ceea ce priveste educatia. Toata lauda elevilor de 10 dar notele nu sunt o reflectie a potentialului unui elev si nici un indicator al succesului din viata. Ar trebui sa ingrijoreze mai mult procentul de 60% de promovabilitate la bac si modul cum se studiaza materiile in scoala, cat de inepte sunt manualele de stiinte si cum sunt evaluati elevii.
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212