REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bădălău i-a dat în judecată pe polițiștii care l-au amendat pentru că nu a ținut, conform legii, pistolul furat de hoți

Bădălău i-a dat în judecată pe polițiștii care l-au amendat pentru că nu a ținut, conform legii, pistolul furat de hoți

Replica API 17 decembrie 2018 | 00:00 277

Niculae Bădălău, ministrul Economiei, contestă în instanță sancțiunea aplicată de polițiștii din Giurgiu, primită după ce hoții i-au spart casa și i-au furat o armă, care nu era păstrată în condiții de siguranță. Primul tras la răspundere a fost Bădălău, căruia i-a fost anulat permisul de port armă.

Plângerea contravențională formulată de senatorul Niculae Bădălău a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Bolintin Vale la începutul lunii decembrie și încă nu a primit un termen de judecată. Acțiunea este îndreptată împotriva Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu. Niculae Bădălău a fost amendat de polițiști cu 5.000 de lei, iar dreptul de port armă i-a fost anulat, deoarece nu ar fi respectat dispozițiile legii privind regimul armelor și munițiilor. Abia după cinci ani și-ar putea recăpăta senatorul PSD dreptul de a deține arme de foc, notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stire de doi bani de la un reporter de doi bani, nepregatit si obedient ca si patronul lui. Cum sa faci plangere contraventionala??? Poate contestatie la sanctiinea contraventionala. Replica..un mare si stricat rahat
1
2
o tara a banditilor care s-au unit intr-un grup care a pus mana pe toate puterile respectiv executive legislative administrative si justitie
3
0
Infractorii sar la gatul politistilor pentru ca primesc intariri de la Guvern.Acest Badalau este un infractor de rand chiar de pe vremea lui Ceausescu.A scapat atunci tot cu o gratiere.Uite cine a ajuns in fruntea tarii. Ti-ai dracului ,ca se va sfari odata si cu circul asta de guvernare.Huoooo...PSD !
5
0
Prost si infumurat . Ai gresit prostalau , asumati .
5
0
Mars ma javra. Suntem de rasul lumii cu aceste javre de politicieni.
11
1
Politia si-a facut datoria !Asta-i ministru ? Vai de capul lui !
14
0
apararti hotia si uite ce va face hahaha
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108