REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Băiatul care a murit în accidentul TERIBIL de pe DN 3 este fiul șefului de post al Poliției din Grădina

Băiatul care a murit în accidentul TERIBIL de pe DN 3 este fiul șefului de post al Poliției din Grădina

Replica API 13 aprilie 2018 | 01:46 560

Laurențiu Cătănoiu a pierit în accidentul tragic care a avut loc miercuri pe DN3, între localitatea Valu lui Traian și Constanța. La doar 27 de ani avea toată viața înainte, însă destinul i-a fost curmat teribil. Tatăl său este șeful Postului de Poliție din localitatea constănțeană Grădina, iar mama sa lucrează la școala din Târgușor, localitate unde locuiește familia. Tot acolo, în cursul zilei de sâmbătă, 14 aprilie, Laurențiu va fi condus pe ultimul drum, sub privirile înlăcrimate ale familiei și apropiaților.

Primarul din Grădina, Gabriela Iacobici, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleanțe pentru a mai alina din durerea familiei îndoliate. „Suntem alături de familia greu încercată, în aceste momente grele pricinuite de decesul fiului domnului Cătănoiu Gheorghe, şeful de post al comunei Grădina, județul Constanţa, CĂTĂNOIU IONUȚ LAURENȚIU. Sincere condoleanțe, Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cu regrete în suflet, primarul comunei Grădina, Consiliul local al comunei Grădina şi colectivul primăriei comunei Grădina, județul Constanța.”, a postat pe Facebook primarul. Desigur, contactată telefonic, primarul din Grădina a precizat că familia tânărului este una liniștită, muncitoare, iar de băiat nu are decât vorbe bune, de laudă. „Era un băiat cuminte, respectuos, isteț. Este păcat. Am înțeles că până la urmă înmormântarea va fi sâmbătă”, a punctat edilul localității.

Amintim că, în jurul orelor 18.00, pe DN 3, km 251+900, în apropierea localităţii Valu lui Traian, un auto marca Citroen care se deplasa dinspre Valu lui Traian către Constanţa a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers. Autoutilitara a intrat în coliziune cu auto Duster ce se deplasa pe sensul opus. În urma coliziunii, o persoană a fost rănită grav (din Opel), iar alte două persoane – uşor (conducător, respectiv pasager din Duster).

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cica "spala pacatele mamei" cat de nebun sa fii bai,asta ar insemna ca toate mamele trebuie sa isi piarda copii ca sa.si spele pacatele? Mentalitate...Vorbiti ce nu trebuie.
0
0
La fotbal si la circulatie , se pricep toti ! Cand conduci , esti atent la ce ai in fata ! ... nu in spate . DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ! Condoleante familiei !
4
0
ai dreptate ,intradevar nu a pastrat distanta cel ci citro ,dar si el daca vea putina experienta putea sa evite , niciodata sa nu pui baza pe cel din spate ca el pastreaza distanta in functie de conditiile meteorologice
1
5
Pacat de acest tanar ca a sfarsit asa de repede sunt curios ce va pati acel criminal cu citroenul e vinovatul principal sai suspende permisul pe viata si inchisoare ptr omor calificat sa se sature de viiteza
7
3
Condoleante. Prea tinar avea o viata inainte. Un gol in sufletul parintilor.
5
2
@pacat! ABTINETI-VA!!!
5
0
atatea zile a avut de trait ,se zice ca spala pacatele mamei!
4
27
Pacat.. am fost il acelasi liceu il cunosteam pe baiat.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272