REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bancher român renumit, judecat la Constanța pentru ucidere din culpă

Bancher român renumit, judecat la Constanța pentru ucidere din culpă

Mariana MURAT 18 martie 2024 | 11:30 3186

Președintele uneia dintre cele mai cunoscute bănci din România a fost trimis în judecată, pentru un accident rutier pe care l-a provocat, spun procurorii, în anul 2022.

Bancher roman renumit, judecat la Constanta pentru ucidere din culpaRadu Grațian Ghețea

Numele lui Radu Grațian Ghețea apare pe portalul instanțelor de judecată, la Judecătoria Constanța ca fiind inculpat într-un dosar de ucidere din culpă, înregistrat în data de 15 martie a.c.

Concret, acesta a fost implicat într-un  accident rutier petrecut în anul 2022 în Hârșova, în care au fost implicate trei autoturisme.

Victima a fost transportată cu elicopterul la spital, dar a decedat

Potrivit unor surse, accidentul s-a produs în data de 5 iunie 2022, în orașul Hârșova. Un bărbat a rămas încarcerat, după coliziune, a fost trimis elicopterul SMURD pentru a-l transporta la spital, însă din păcate, acesta a murit. Alte două persoane au fost rănite în acest accident. Referitor la acest accident, avocatul Adrian Cuculis a declarat pentru România TV că victimele au avut suspiciunea că la volan s-ar fi aflat fiul bancherului, nu tatăl, însă procurorii au stabilit că Ghețea senior a condus mașina.

Anul trecut, părțile vătămate din acest dosar au cerut prin instanță urgentarea cercetărilor
Judecătorul de drepturi și libertăți a dat dreptate victimelor, stabilind ca, până la data limită de 1 aprilie 2024, procurorul să soluționeze această cauză.

După trimiterea în judecată, magistrații trebuie să stabilească primul termen în acest dosar. Radu Grațian Ghețea are 76 de ani, este președinte Libra Bank, președintele de onoare al Asociației Române a Băncilor din anul 2015 și a deținut anterior, mai bine de 10 ani, funcția de președinte al consiliului de administrație CEC Bank.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca un caz unde justitzia din Romania se mishca foarte incet,daca era invers adica shoferul din mashina lovita de bancher sa fi intrat pe contrasens si Ghetzea ar fi murit in urma accidentului shoferul ala era arestat pe loc si nu mai ieshea omul din arestul militziei decat cand il transferau militzieni la Poarta Alba,pentru ca aici cazul este foarte simplu,ai intrat pe contrasens si ai comis un accident eshti vinovat,dar probabil ca avocatzi lui Ghetzea se folosesc de cazuri precedente cu accidente similare cum sunt:Stefan Huidu,Mario Iorgulescu sau Albu,in cazul lui Vlad Pascu este si mai grav drogalaul fiind oprit si apoi eliberat de militzieni inainte de accident,dupa care drogat fiind a omorat doi oameni si a fugit de la locul accidentului,adica in Romania justutzia nu este nici pe departe oarba ca in imaginea aia cu balantza ci are ochi larg deschisi sa vada clar cazurile in care nu aplica legea,restul cazurilor o reprezinta Pwlimea alea nu conteaza.
1
0
Asta trebuia impuscat de mult !
1
0
Nimic grav, drogații speciali întra în acțiune, Am o vaga convingere ca ahtiați ăștia drogați , magistrații lui peste, u închid ochii nici o mica șpagă, spun mica în cauza fiind un bancher
2
0
asta-i dreptatea pe care o impart instantele din romania.
3
0
La fel ca Pascu....vrea la facultate.... Doamne ajuta !
6
0
El nu este ca omul de rand ?Este mai presus ca are functie?
9
0
deci totul s-a intimplat in 2022, suntem in 2024 si "p********l" inca nu a incheiat dosarul. ANUL vorbeste. Asa "justitie" are Romania...spagari. Jonh, a ici a gasit "p********l" care trebuia, la Constanta.
10
0
Mia fost presedinte la Alfa Benk in urma cu muuulti ani cand ieram amandoi tineri si frumosi . A fost o poveste frumoasa . Neam placut reciproc . Io ieram director la Alfa Benk Constantza . Vremuri .
11
1
Sta ca prostu la birou si haleste salarii prefacandu-se ca lucreaza. Hartuieste secretarele tinere
16
1
Daca s a produs la harsova de ce procurorii destepti au sesizat constanta? Analfabeti!!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108