REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Băncile din Parcul Tăbăcărie, transformate în restaurante private în aer liber!

Băncile din Parcul Tăbăcărie, transformate în restaurante private în aer liber!

Replica API 17 mai 2019 | 00:39 409

În mai multe zone din municipiul Constanţa a fost montat mobilier urban modern. Spre exemplu, în Parcul Tăbăcărie au fost montate mese şi bănci pentru cei care doresc să se odihnească după o plimbare.

Există şi constănţeni care nu doar că apreciază noul mobilier urban, dar l-au făcut şi util! Nu doar pentru odihnă, din câte se vede în imaginea din articol! Un cuplu a decis că, dacă tot s-a încălzit vremea, e momentul să savureze cina în aer liber, sens în care a venit pregătit cu de toate, inclusiv cu o faţă de masă. Grijulie, femeia din imagine a aranjat faţa de masă, tacâmurile şi mâncarea – asta da organizare!, sub privirile mirate ale mai multor constănţeni aflaţi în trecere.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taranilor care ati scris asemenea mizerie..iesiti dracu si in alta tara decat Bulgaria sa vedeti ce se face in parcuri.. P.s...tarile civilizate mai au parcuri ...
0
0
Sterge in mortii ma-tii articolul acesta , ziaristi de tot cacatu' . Respect oamenilor pentru cina din aer liber.
2
1
Vai de capul vostru de jurnalisti.
1
0
Ffff frumos! Cu ce au deranjat? Era mai bine sa le ,,p...,, cainii?
2
0
Foarte ok pentru asta sunt mesele asa se face picnic in aer liber liber este ceva relaxant in toate tarile civilizate am observat asa ceva bineinteles ca la noi ce este normal nu este bine ,tipic romanesc!
6
1
Ziaristul lu DABYJA pe Kare-l FUTE GRYJA!!!!!
7
0
Articolul si autorul sunt de un cretinism feroce.
6
0
Nu este nimic deranjant in asta mai ales daca au lasat si curat in urma lor bravo
10
0
Atata timp cat n au scos o Buceaga din sacosa e ceva normal
6
0
Cum te simti fa ziarist de cacat cand te ia toata lumea la pla?
6
0
Ce articol de kkt ! Unde vreti mai sa manance ? La Mall ? FFFF FRUMOS CE AU FACUT ! Ar trebui sa te futa grija -bai ziarist de ... - de faptul ca nu sunt mult mai multe locuri de acest gen!
14
0
REPORTERI RETARDATI
13
0
eu n-am vazut nimic anormal in poze, puteau sa stea si pe iarba
12
1
Din ce vad sunt musulmani si mananca dupa ziua de post dar ce stiu taranii care ii blameaza pe acesti oameni cand ei nu au iesit din cartier in viata lor
13
1
In constanta e musai sa mananci la 5 stele. Daca nu esti prost. Numai vipuri de Buftea in oras
15
0
Kokalare dna mata si neamu matii a venit din pind sau din gatii matii din moldova. Ti ai draq de nespalati hoti ai koorve
2
6
Daca la masa erau cocalari , cu manele la maxim , bere , seminte si ragaituri ...puteai spune . Dar asa , sunt oameni respectabili , plus cu fata de masa . Iar din poza , daca va uitati , par a nu fi romani . Aspect si imbracaninte . Dar asta nu conteaza , ci bunu simt .
13
0
Aproape peste tot in tarile civilizate se mananca in parc... La Paris am vazut des oameni imbracati in costum si cravata iesiti in pauza de masa pentru a manca pachetelul pe banca in parc. Interesant este ca doar in Romania acest lucru reprezinta o curiozitate... Oare de ce...?!?
18
0
O intrebare pentru jurnalist... o curiozitate absurda de-a mea: Dvs ce faceti la masa? Stati si va odihniti? Serios??? Penibililor! Lasati oamenii sa manance, atata timp cat lasa curat in urma lor.
17
0
Voi astia de la Replica sunteti extraordinari de prosti ca si aia care se mira! Iesiti si voi din Romania,da nu in Bulgaria,sa vedeti ce se intampla prin parcurile din tarile alea din vest! Se intampla exact ca in poza! Da de unde sa stiti voi?
19
0
Eu chiar nu am nicio problema cu oamenii astia. Un picnic civilizat. Fata de masa este elementul wow. Observ ca nimeni nu a comentat ca doamna respectiva poarta burqa, adica valul islamic.
15
1
Apoi noi nu suntem obisnuiti cu picnic, la noi se interpreteaza a fi vandalizare, ca suntem mai putin evoluati si nu stim sa respectam mediul inconjurator. Lasati oamenii sa se bucure de aerul liber si de natura si foarte bine ca mai auzim si o stire placuta. Daca au lasat si curatenie la plecare bravo lor.
19
0
Ai dreq de omenii cu bun simt! Ce ma vin asta sa ne invete pe noi make si tigani kocalari ? Zi ma tu mare ziarist
16
3
Bravo acelor cetateni. Si noi ne mai plimbam prin parcul Tabacarie si ne venise aceeasi idee dar pe o patura pe iarba. Nu vazusem ca exista mese cu bancute.
16
3
Au pus si fata de masa , asta denota mult bun simt din partea lor...cu siguranta au lasat curat la plecare ! Felicitari familiei respective si un mare minus pentru Replica ! Eu v-as da in judecta daca as fi in locul familiei respective...
32
3
Ce articol de rahat
24
2
Care e problema? ..vaiiiii de noi..
18
2
@05:28: ai trecut si tu cu oile pe acolo? in muntii pindului traiati intr-un picnik continuu.
7
6
Maine apare cu grataru cu protapu cu lautarii si masina cat mai aproape ca doar e pick nick...nu au auzi baietii din henri coanda ca e loc de pick nick ca sa vezi distractie...
4
11
Nu mai aveti articole boschetarilor ? Va folositi de o imagine frumoasa cu niste oameni normali,civilizati ca sa faceti un articol...respirati aerul degeaba ...asa ar trebui sa arate un peisaj normal,linistit intr-un parc....Ptr ce sunt puse mesele alea ? Ce rol are o masa idiotilor ? Stiri de cacat intr-un ziar plin de cacaciosi
25
2
lasa-ne frate ca esti praf cu stirea asta ...
19
2
Stire de cacat. Ce mare inginerie au facut?
19
2
Ce este atat de anormal ? Doi oameni civilizati care fac picnic. Care este rostul mesei domnule reporter ? In ce scop a fost pusa acea masa ?
27
1
Daca au fost decenti si nu au lasat gunoi in urma lor, cinste lor. Dar cum ciuma rosie e invatata sa serveasca masa in restaurante, li se pare anormal. Indemnam contribuabilii sa urmeze exemplul. Pofta buna!
22
1
Daca mananca repede si nu stau mult, nu este nicio tragedie !
15
2
Pentru ce au fost instalate mese,sa se joce poker sau cum.lasati ba oamenii civilizati decenti si cu bun simt in pace sa isi traiasca viata linistiti.nu au deranjat pe nimeni probabil au luat un pranz,cina civilizat fara manele cu sunteti voi obisnuiti.normalitatea va da batai de cap.probabil pozele sunt trimise de la partid sa amenintati oamenii ca doar psd ul poate organiza ceva de genul voi saracilor mancati acasa la voi.nu in parc pe bancile amplasate de de stroe si fagadau ca alea sunt doar pt ei. Felicitari pt normalitate celor din poze.Replica inca o dovada de gazetarie de 2 bani.
33
1
pai si nu asta este motivul ptr. care au fost montate? daca erau doar ptr. odihna montau doar banci...articol de kko
28
1
Ce aveti ma cu oamenii??? Foarte bine.ce au facut gresit?a spus cineva mai jos daca am ajuns sa ne miram de normalitate e grav.pesemne ca voua vi se pare ceva in neregula.in neregula sunt autorizatiile date pt blocurile construite pe spatiul verde ba sclavilor nu o familie care vine in parc CU FATA DE MASA probabil cu saci menajeri sa manance ceva.vai de pl voastra de "jurnalisti".in dubai pt asa ceva spatiile verzi sunt facute si dubai este doar un exemplu. IN NEREGULA A FOST CIUNTIREA PARCURILOR PT BLOCURI NU PICNICUL CETATENILOR tu va n gura de sparti.ca daca facea psdul pocnicera bine no?
30
1
CUNE FACE VINE IN PARK ? verdele dauneaza grav sanatatii
3
1
Sa vina ANAFul sa ridice TVA cu jandarmeria romana. Si asa nu sunt bani la pusculita lui DRACNEA. Ma rog teodorovici.
12
2
Daca continuam sa ne miram de normalitate...nu vom ajunge prea departe.
38
1
Sunt martienii lui Guta au venit la picnic cat mai apuca pe peticul de verdeata. Au auzit ca o sa mai toarne acolo un bloc doua si ii fac parastas restului de parc. Ce cacat nu ati mai vazut lumea iesind la picnic???
19
3
Pentru ce au pus mesele sa joci table ?
30
1
Se mira " constantenii " kokalari care nu au vazut asa ceva , un picknick. Ti ai draq de kokalari atarnatori
35
4
Nu-i bai daca lasa totul perfect la plecare. Am vazut in USA des asa ceva. Nu ca ar trebui sa-i luam pe cacatii de americani drept exemplu, dar se practica in multe tari.
38
2
Its called a picnic and you should try it R.C.
27
1
Pai in tarile civilizate se practica mai dobitocilor i se spune PICNIC.Stiri de cacao..
63
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212