REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bărbat ACUZAT că a VIOLAT o fată în vârstă de 10 ani! Depistat în câteva ore, după ce Poliția a făcut publică o imagine cu el!

Bărbat ACUZAT că a VIOLAT o fată în vârstă de 10 ani! Depistat în câteva ore, după ce Poliția a făcut publică o imagine cu el!

Replica API 13 martie 2019 | 00:00 369

Polițiștii gălățeni au anunțat marți dimineață că sunt în căutarea unui bărbat bănuit că, în ziua de 12 martie, în jurul orei 8.00 ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani, în scara unui bloc din municipiul Galați.

Mai exact, la data de 12 martie a.c., în jurul orei 08.00, în timp ce se deplasa pe strada Brăilei din municipiul Galați, o fetiță de 10 ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc unde a agresat-o sexual. Semnalmentele agresorului: vârsta 35 – 40 ani, constituție solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textile de culoare gri, pantaloon, de asemenea din material textile, de culoare maro și pe cap purta un fes de culoare neagră. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ulterior, oamenii legii au anunțat că în seara de marți, 12 martie, a fost depistat, în municipiul Brăila, un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual. Acesta a fost condus la sediul I. P.J. Galați pentru a fi audiat. După audieri, individul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. De asemenea, a fost schimbată încadrarea juridică, din agresiune sexuală, în viol.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sau inmultit pedofili atat de mult ca acum o stire ca asta nuci nu mai este ceva deosenit asta pentru ca parlamentari au grija sa isi dea legi doar pentru ei restul nu ii intereseaza.
1
0
Mortii mamii si tasului lui de zdrentoi nenorocit!!!
1
1
astia ar trebui direct la puscarie fara judecata si justitia ar avea mai putine dosare ,trebuie schimbata legislatia
3
1
sa vina la mine la agentie, in zece ani sunt gata ...castrati, le pun si sare ca am din belsug, si daia mare!
3
1
Si eu sunt de acord cu castrarea in public pentru pedofili.
10
1
Ai vrut sa spui ca trebuie castrati de la gat in jos!
7
1
La Washington la Pizza Comet nu se pune ca sunau si comandau copii pt ritaluri ?e plin de pedofili in politica noroc cu Trump si Alex Jones ca usor usor va ies bubele futu va in gura babilonieni care va inchianti la Nimrod
4
0
Trebuie data o lege ca sa fie castrati in public si dati exemplu. Altfel nu se mai poate.
9
1
Nenorocitii astia ar trebui castrati imediat! Jegosii astia de politicieni ar schimba legea doar dak li se va intampla odraslele lor! Ar trebui data o lege ca parintii sa li se dea dreptul sa-si faca dreptate singuri! TARA DE LEPRE CE SUNTEM! MU.....EEE PSD!!
12
2
Executat in piata publica RAPID! Faqra judecata !
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108