REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bărbat IMOBILIZAT şi pus la PĂMÂNT de poliţişti, la Constanţa! IMAGINILE au stârnit SCANDAL! VIDEO

Bărbat IMOBILIZAT şi pus la PĂMÂNT de poliţişti, la Constanţa! IMAGINILE au stârnit SCANDAL! VIDEO

Replica API 5 mai 2019 | 01:10 1937

Un clip postat pe pagina de Facebook Poliţiştii au umor a provocat scandal în mediul online! Pe lângă faptul că au existat şi cei care au declarat că nu sunt de acord cu modul în care au acţionat poliţiştii, cel care administrează pagina ar fi fost presat să şteargă filmuleţul.

Potrivit informaţiilor noastre, intervenţia a avut loc anul trecut, în cartierul Faleză Nord, pe strada Pescarilor din municipiul Constanţa. Tânărul din imagini este V.I.P., în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti şi se afla la mare cu o fată. În ziua respectivă se pare că se afla într-o stare de agitaţie anormală, se întindea pe stradă şi nu lăsa autovehiculele să treacă. La faţa locului au ajuns oamenii legii, care au încercat să-l legitimeze şi să-l calmeze, dar se pare că nu s-a putut, motiv pentru care au trecut la imobilizarea sa. Cu o mişcare de Judo, ce-i drept. De aici şi reacţiile oamenilor.

Mulţi au fost de acord cu modul în care au procedat poliţiştii, alţii nu.

"Se fac presiuni asupra mea ca să șterg clipul. Cel care apare în filmare este ziarist. Telefonul îmi sună de zor. În caz că voi fi cercetat disciplinar să știți de unde mi se trage. P.S. NU-L ȘTERG!!", a scris administratorul pe pagina de Facebook Poliţiştii au umor.

Referitor la respectivul caz, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au precizat:„ În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări video privind procedura de încătușare a unei persoane, facem următoarele precizări: În data de 7 iulie 2018, în jurul orei 7.30, polițiștii Secției 1, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe strada Pescarilor, un bărbat care stătea întins pe asfalt, pe mijlocul străzii. Polițiștii au încercat legitimarea persoanei în cauză, care a devenit recalcitrantă și care a refuzat să colaboreze cu organele abilitate. De asemenea, bărbatul a refuzat să se ridice de pe asfalt.

După discuții în care a fost rugat insistent să părăsească partea carosabilă si sa se legitimeze, acesta s-a ridicat, însă a început să se manifeste zgomotos, agresiv, fizic și verbal, devenind agitat, astfel că polițiștii au procedat la imobilizarea, încătușarea bărbatului și conducerea lui la secția de Poliție, conform procedurilor.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.500 de lei”.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ceai mah ai luat bataie de la noi cand erai mic si ai ramas cu sechele nesanatosule
0
0
NICI O ZI FARA INCANTATIA SACRA: M O A R T E T I G A N I L O R !!!!!!!!!!!!!
1
1
Politistii au actionat corect ! Ce vreti, infractorii sa fie rugati sa intinda mainile ca sa li se puna catuse ? Credeti ca se vor conforma ?
4
0
puscariasii nu au dreptul la postari !
1
0
O pizda de drogat ! Cica intreba pe politai .... cine sunteti , nu va cunosc ! Trebuia batut cu bulanu !
5
0
Etcu petru alias Renzo ZNR si concubina lui florentina paros alias floriy coafeza de meserie si paravan financiar pt bani furati din conturi le bancare de catre escocul etcu petru bani pe care ai transforma in bit coin ca sa se piarda urma
2
0
sa ti o dau la cioc tie si la toti haterii, onanisti frustrati si gunoaie care se ascund in spatele tastaturii
0
5
gaborii sint dernajati ca avem net, ai sa mori tu garcea, dar n-ai vrea sa-l cenzurezi ca putin sau ca jinping, parca iti surade asa un piromurus dacicus, nu? stiu ca esti prea prost ca sa intelegi ce-i aia dar tocmai asta-i si ideea CA ESTI PREA PROST BAI GARCEA de aia trebuie sa fii sub controlul nostru al populatiei civile educate care te va arde crancen cand-nu daca-o vei lua pe aratura. hai repejor fosila comunista EVOLUEAZA ca cine nu evolueaza DISPARE!si ai sa dispari cu toata sleahta asta de inapoiati smardoi care incita la violenta dar care plange dupa drepturi cand ii iei la pulan.
6
9
Politistii au ramas niste militieni de pe vremuri obisnuiti cu tirania si multi cretini ca ei ii aplauda si se plang ca lumea e educata si informata. Normal CUNOASTEREA E PUTERE si noi cunoastem ca cineva undeva candva a zis Copacul libertatii trebuie udat din cand in cand cu sangele tiranilor si al patriotilor. Eu sunt patriot daca voi militienilor si cretinilor alegeti sa fiti tirani sangele vostru va curge chiar impreuna cu al meu. Ramane de vazut al cui va curge mai mult! Avem drepturi si ne dam viata ca sa fie respectate cu riscul unui razboi civil si a disparitiei statului daca trebuie!
9
7
Dupa 30 de ani de la Revolutie am ramas inchistati in dictatura iar oamenii nici macar nu vor sa conceapa ca au drepturi si ca trebuie respectate. Ba mai mult dau exemple tari democratice ptr a justifica represiunea. vreti SUA? hai sa vb de SUA unde ai dreptul sa porti arma, sa conduci dupa ce ai baut, sa iti alegi seriful, sa nu te legitimezi, sa nu fi abuzat de politie, sa fie arestati politistii abuzivi si sa te revolti cu arma in mana daca iti sunt incalcate drepturile! Ei cum e? Mai vreti ca in SUA? Eu da! Si mai aveti tupeul sa regretati ca lumea s-a desteptat dat. internetului.
8
5
Toata lumea are pareri de cand au cont de facebook. Toti militeaza pt ceva, toti apara ceva, toti au o cauza, un scop. Daca politistul sta sa il scuipe un pielea pulii in cap, e prost. Daca politistul il pune jos pe pielea pulii, e violent. Lasati-i sa isi faca treaba ca poate asa mai scapam de manelismul asta de neam prost care a pus stapanire pe Romania. Daca pielea pulii nu mai stie de respect, de autoritate, de nimic... macar sa stie de frica
25
8
Sa ma pis pe spatele tau. Daca erai in apta tara erai impuscat. Bravo politistului. Asa se procedeaza cu jeguri de genul.
27
10
Ma uit la comentarii si ma crucesc de cat de multi retarzi traiesc in tara asta. Unul mai smardoi decat altul ... Cand iti intra cocalarii in casa si iti ia familia pe cosor, suni si plangi la 112 ca ti-a dat cu "spraie" si ti-a rupt "urecu" ... analfabetu ma-tii ce esti. Toti vor interval dar niciunul nu se poate caca de foame ... numai smecheri parliti care numara 10 sute ca nu au invatat ce este mia. Daca as fi gabor, cu voi as incepe prima oara. V-as arata de ce au folosit nazistii fosforul in ww2 ... mama voastra de retarzi. Ne faceti neamu de ras pe unde mergeti ...
31
11
pana la aparitia internetului, doar parintii unora stiau cat sunt ei de prosti. multi, cu valeitati de atotcunoscatori, isi aroga dreptul cunoasterii absolute. felicitari politiei!
20
8
bravo eroilor.....bulangii, batrani si femei cu copii puneti la pamant....magraoni cu bemveuri mari nu aeti cum....organelor !!!!!
14
18
Au procedat corect ca l-au incatusat, au procedat profund gresit ca l-au trantit de asfalt si s-au aruncat peste el. Politistii trebuie cercetati disciplinar in acest caz, iar baiatul ar trebui sa faca plangere. La fel ar trebui anchetati cetatenii cu veleitati de justitiari care isi aroga dreptul de a face legea si a linsa sub masca anonimatului.
14
25
bravo, ca la carte! asta-i atitudine de police adevarat
25
13
Felicitari politistilor!
37
20
luavas familia in pula de gabori si de sifoane, vreti ca n america luati ca n america OINK OINK BANG BANG KILL THE PIGS slobozimas pe mormantul la toti gaborii si la pizdele care ii ling in cur pe ei care naveti curaj sa iesiti la interval
18
37
Asa NU Muie Muie si iar Muie
16
27
Ehei prosti dar multi. Multi idioti utili, multi frustrati lasi cu inclinatii extremiste si mai multi militieni care incearca sa dreaga busuiocul dupa ce au dat cu oistea-n gard printr-o operatiune de PR containment specifica DGIPI la care evident nu prea se pricep. Ninja intra la loviri si alte violente sau vatamare din culpa se intelege cu victima sa-i achite despagubiri plus o cercetare disciplinara bonus pentru ca nu a respectat procedurile.
19
10
Asa DA Bravo Bravo si iar Bravo
37
18
prea mult respect ptr cetateni??? MOOOOOOOOORI SECUUUURISTULE MOOOOOORI!
17
8
Foarte bine ! Poate doar asa ii iese smecheria din cap
34
16
Unde i lege nu i tocmeala . Legea fiind aceeasi pentru toti !
33
17
De ce ma legitimezi ? Vreau sa bag terminatia de la CNP-ul tau la loto, te superi ? Serios ? De cand a devenit lumea asa de nesimtita incat sa nu spuna cum se numesc macar ? Respect politistilor !
33
15
Asa ii trebuie, prea multa batjocura asupra politistilor, si prea mult respect pentru cetateni, cand esti hahalera, jea la podea!
33
16
Felicitari politistului care a actionat ca un om al legii, barbateste, conform procedurilor care impun respect si siguranta. Imi doresc sa vad actiuni ferme si in cazul cocalarilor si nesimtitilor care incalca legea si au aceesi atitudine de dispret fata de oamenii legii, nu numai in cazul poponarului din situatia prezentata.
33
15
Pai sa incepem cu tine mai respect - uite mie mi se pare ca tu esti cam agresiv si ar fi cazul sa-mi incerc talentul de karateka pe spinarea ta, ce zici ? o impune situatia sau nu? eu zic o impune si cum eu sunt organul si tu esti un cacat de cetatean intr-un stat de drept ghici cine o sa aiba castig de cauza?
13
18
Speram sa procedeze la fel si cand e vorba de beizadelele politicienilor si procurorilor. Altfel nu este bine deloc.
36
3
Este nevoie de interventii ferme! Legea trebuie impusa, chiar si cu forta, cand situatia o impune.
33
15
Respect pt Politia Romana
34
14
Uitativa la filmuletele din afara,ex la rusi, si ce a patit pizda asta e masaj!
36
11
Un pic disproportionata reactia politistului, tinand cont ca se afla in fata unei cocote masculine purtatoare de poseta, nu a unui barbat in toate regula.
23
19
da coae de acord tre sa-l insotesti da' daca refuzi ai dreptul sa fii imobilizat fara sa mori sau sa paralizezi da' boul ala de gabor in albastru e un cocalar frustrat si figurant - nu vezi ce ochelari are? vroia sa arate ce smardoi e el. l-a gasit pe mucea asta care nu stia pe ce lume e si l-a dat de pamant ! boul s-a mai si lasat filmat cand l-a trantit, tu dc crezi ca sefii vroiau sa stearga filamarea? dar daca mai esti si fudul dupa ce esti prost asta e suporti urmarile. or sa-l zboare si or sa-l planga cocalarii ca pe godina. aia in uniforma parsivi l-au lasat pe prost la inaintare
19
28
La noi politisti locali la tura de noapte parkeaza Dusterul in fata scari de bloc si se odihnesc de la 24 pana la ora 4 in casa,in weekend de la 12 la 16,basca noaptea,sa tot fi bugetar!
22
9
Una peste alta cand te roaga politistul sa il insotesti ai obligatia sa o faci in caz contrar legea ii permite sa te imobilizeze.asa ca nu mai tot ii dati ca saracu spatele ca plm. Iti zice gaboru hai, pai hai, ce plm.democratia asta este inteleasa gresit.nu faci chiar ce te taie capul.in alte societati trag in tine daca nu te supui. P.s. burta gaborului la sf filmuletului e de mare angajament.fmm de gabor slinos si imputit.pune n mm mana si slabeste morti tai de trantor. Cred ca baietele era fie beat fie prajit
32
8
MUIE POLITIEI! Si se mai intreaba oai coaie da de ce are populatia resentimente fata de hautoritatile statului. Uite d-aia fraierilor! Chiar trebuia sa-l tranteasca? si ala prost in loc sa-i futa una gaborului - mai bine dosar penal decat coloana bulita! Punem pariu ca jartelele de garcea se uita in telefonul lu ala si stau pe net pe banii lui?
18
44
Vai de pula voastra ce prosti santeti, sefii incearca sa va protejeze si voi va dati in spectacol pt niste pizde frustrate de aplaudaci. Ba prostilor ce a facut ghioarla aia cu ochelari pe mufa e motiv de dosar penal ptr lovire si alte violente, daca ala n-are socru unchi sau tata care sa-l tina in spate zboara la munci agricole pe la vreo sera din baneasa daca nu cumva chiar pe afara sau pe dinauntru!
14
29
Pt aia care dau cu Huuo alupigus
20
16
Ce plm scandal , un bou drogat care plange ca o curva cand este pus la pamant ? Bine i-a facut politistul !!!
48
14
Pacat ca politistii nu i-au rupt gatul tembelului!!! Ia sa faci pe smecherul in SUA sau in orice alta tara civilizata sa vezi cum te pune politia cu burta pe asfalt si cu mainile la spate!
42
15
Cand au fost napaditi de tigani s-au carat cand au gasit un prost singur si cu mintea aburita de droguri au dat cu el de pamant. Sa-mi abg pula in inima voastra de melteni, meritati sa fiti jupuiti de vii. BAI GUNOAIELOR suspectul se incatuseaza in picioare rasucindu-i mana la spate nu folosind un cocalar borat cu ochelari ca sa-l tranteasca de asfalt. Multumim garcioiului cu site ca e atat de prost incat sa arate publicului abuzurile militiei ceausiste inclusiv ale superiorilor care vor sa musamalizeze cazul. HUOO POLITIEI SI SCLAVILOR CARE II LAUDA!
20
38
Scandalos este ca nu toata politia are curaj sa dea de pamant cu dilimandrosii tupeisti. Tos scandalos este ca se da importanta celor ce apara infractorii ,probabil ei insisi fiind dispusi la infractiuni pe viitor.Eu zic ca politia sa actionize ca in marea democratie a SUA si sa apere cu curaj cetatenii care-si vad de treaba,ba chiar cetatenii sa aiba dreptul la autoaparare inclusiv sa ucida in legitima aparare . Asaltul banditismului sub perdeaua drepturilor omului este evident. Banditii astia sunt oameni doar ca aspect si putini se pot corecta. Ei se controleaza doar cu forta.
33
12
Bravs si respect pentru POLITIA ROAMANA. Asa le trebuie la toti consumatori de droguri. Ce atat blamati modul de interventie, politia si-a facut datoria intr-un mod elegant si civilizat.
45
16
asta este om ? ce drept sa aiba daca se comporta ca un neom ?
35
11
daca era tigan nu se purta asa politia. asta e discriminare fata de romani
15
31
Vede ti ca avem si pe aici drogati
18
11
Isi face treaba.Sa spune ti ca nu avem legea care sa permita sa traga .
38
11
trebuie sa le bage frica in drogatii astia ,de ce sa suparat poate a vrut si o cafea
44
11
5 pe unul, vitejie maxima. Se vede si procentul de burtosi dintre acesti tocatori de bani publici. Multumim ca ne protejati de cetatenii linistiti!
17
54

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367