REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Bărbat în BASTON, LUAT pe CAPOTA unei maşini, la ABATOR: a devenit confuz!

Bărbat în BASTON, LUAT pe CAPOTA unei maşini, la ABATOR: a devenit confuz!

Replica API 4 octombrie 2018 | 01:21 294

Un accident rutier s-a produs în cursul zilei de miercuri, 3 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, pe Şoseaua Mangaliei în zona Abator din municipiul Constanţa. Un vârstnic aflat în baston s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis, fiind lovit de un autoturism. Acesta a fost rănit în zona capului, devenind confuz.

Pietonul este un bărbat în vârstă de 85 ani. Acesta a fost lovit de un autoturism marca Daewoo Matiz, cu numere de Constanţa care circula dinpre gară către strada Caraiman. Mai exact, octogenarul s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis, deplasându-se în baston. ”A apărut de nicăieri. L-am lovit din spate și apoi a căzut pe carosabil...”, le-a spus șoferul polițiștilor aflați la fața locului. Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și are permisul valabil. Se afla în autoturism cu soția.

Precizăm că, în urma accidentului rutier, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, conștientă, dar confuză. Și spunem asta întrucât, în timp ce se afla în ambulanță, vârstnicul spunea că nu știe să fi fost lovit de vreo mașină și că doar i s-a făcut rău.

Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Batranii ar trebui institutionalizati daca nu are posibilitatea familia. Vai de capul lor se tarasc pe strazi. Urata e batranetea. Dar soferii nu au vina
1
0
Este bativanul ala care aste cu ochelari fumuri .....stim ca nu l suporta nineni din colegi ca este si prost si ingabfat
1
0
Bai rahati avortati curvele alea de mame ale voastre stiu ce erori genetice au fatat? Mars dracului la cotet mai cacati cu ochi!
0
0
Exista pasaj subteran in zona si nu e imposibil de folosit ! Nu am inteles pozitionarea acelor statii de autobuz :una aproape de curba si una foarte aproapede Diplomatic !...
0
0
Ultimii care au ramas la RUTIERA ! Din pacate , vreo 10 au iesit anul trecut la pensie datorita legilor destepte ale Olgutei si Carmencitei ! Tinereii care au venit sau care au ramas , majoritatea sunt pe afaceri , tir-uri , tractari , taxiuri etc ... RUTIERA nu mai e ce a fost odata ! Pacat !
2
0
Proasta-i betiva si curva de mata.
2
1
Neaparat trecere de pietoni la statia cea noua RATC
3
1
Proasta pula a fost la cu ma-tii ! Vedea-te-as de mana cu bosorogu lovit de masina !
1
5
Tot soferul este de vina? Prostul de la 14:54 doreste cate o trecere de pietoni in fata fiecarui bloc! Dobitocul de la 11:49 vrea o muie si nu are cine sa i-o dea?! Ce-ar fi daca pietonii lu' peste ar traversa corect?!
8
3
Inca o trecere de pietoni la complex sau, de ce nu, limita de viteza 30 kmh.
4
5
klm - exista trecere de pietoni la piata, doar ca pensionarii o vor in faa blocului.
6
2
Esti destept ca puiu de magar ma ! Sa traverseze bosorogu prin loc permis mai de graba, boule !
8
1
sa faca un pod...cartierul pulii mele. bag pula in el de matiz...
2
10
CUM MORTI MATI SATI APARA DE NICAERI LA 85 DE ANI CRETINULE DOAR NU JUCA FOTBAL PE ASFALT MERGEA IN BASTON BULANULE DACA ERA TATA ITI BAGAM BASTONU IN CUR SLUGA CE ESTI SI VOI GUNOAELOR FACETI IN PLM O TRECERE K TOTI SE ARUNCA SA TRAVERSEZE AIUREA K NU AU PE UNDE SA IMI BAG PLA IN EL DE ABATOR
6
13
Acum 2 zile o soferita de 82 acum un pieton de 85 in aceiasi zona ?! Astia au fugit de la azil?
11
6
In zona pietei si a magazinelor nu este nici o trecere de pietoni. E doar un pasaj plin de urina, de caini si de hoti, care are multe scari si e greu de urcat de batrini.
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108