REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bărbatul decedat în accidentul dintre Mihail Kogălniceanu și Ovidiu este arbitru constănțean de baschet

Bărbatul decedat în accidentul dintre Mihail Kogălniceanu și Ovidiu este arbitru constănțean de baschet

Replica API 13 septembrie 2019 | 00:05 633

Federația Română de Baschet și Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet deplâng dispariția fulgerătoare a arbitrului constănțean de Liga Națională Valentin Negrea (44 ani). Acesta este victima accidentului ce a avut loc joi, 12 septembrie, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

Acesta a condus un autoturism pe DN 2 A, în afara localității Ovidiu, din direcția Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar în zona km. 289, pe fondul neatenției în conducere, ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp din beton.

În ciuda manevrelor medicilor de resuscitare, bărbatul a decedat.

Cunoscuții, mesaje de condoleanțe!

Cei care l-au cunosc au numai cuvinte de laudă, dar și regrete față de dispariția fulgerătoare a sportivului:

”Lumea are nevoie de mai mulți oameni cum a fost Vali”, ”Un om special, deosebit! Vei lipsi multora Vali!”, ”Dumnezeu să îl odihnească, a fost un mare arbitru. Condoleanțe”, ”Viața câteodată este nedreaptă! Om bun și special...încă sunt fără cuvinte! Odihnă veșnică, domnule profesor, drag coleg și om special! Condoleanțe familiei îndurerate!”, sunt câteva dintre mesajele postate pe pagina de facebook a Federației Române de Baschet.

Valentin Negrea era și lector universitar dr. în cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ovidius.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/accident-rutier-pe-dn2a-intre-ovidiu-si-mihail-kogalniceanu-o-masina-a-intrat-in-stalp-402673/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar un retardat poate gandi ca tine. Era mai bine daca crapai tu sa msi scapam de scursuri ce umbresc pamantul degeaba.
4
0
Ba! Cat de bou sa fi sa mori lovit de stalp. Cum pula mea a ajuns ala pe camp, stalpul e la min 10m de sosea.....ori a vrut sa moara ori era drogat. Mai bine ca a crapat. Un golan in minus. Bag pula in gura lui.
0
6
"Bai, omule" se scrie. Este vocativ, se pune virgula. "Reporterii" se scrie. Este plural, se pun doi de "i". "Bai, sunt...". Se pune virgula, fiind, din nou, vocativ. Iti recomand sa te muti in pizda ma-tii si sa astepti putin, apoi sa te mai nasti o data. Poate, in urma primirii celei de-a doua sanse, vei trece prin viata si prin scoala mai profund decat o face rata care trece prin apa. Sa dai lectii cand ai cu ce sa iesi in evidenta. Nu ca acum, penibilule!
3
4
L am cunoscut personal pe Vali. O persoana deosebita si un suflet mare! Pacat.... Mare pacat....
3
1
Bai omule citesc de cateva luni ziarul asta , am ajuns sa nu mai inteleg limba romana , cate clase au reporteri astia ? Bai sunt gresesli grave nu de greseala digitala , de exprimare grav , ma mut pe adevarul .
8
1
Era, nu este, jurnalistiul........
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108