REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Bărbatul găsit MORT în fostul bazin de pe Badea Cârţan este din Vaslui. Urmează să se stabilească de ce a murit

Bărbatul găsit MORT în fostul bazin de pe Badea Cârţan este din Vaslui. Urmează să se stabilească de ce a murit

Replica API 3 noiembrie 2018 | 00:00 498

Ancheta este în plină desfășurare în ceea ce privește bărbatul găsit mort în zona fostului bazin de înot de pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa. Potrivit informațiilor noastre, moartea ar fi survenit în urmă cu câteva zile (cam 3) și, la prima vedere, nu ar exista suspiciuni cu privire la o moarte violentă (crimă). Însă, motivele ce au dus la deces vor fi stabilite cu exactitate în urma efectuării necropsiei. Precizăm că bărbatul a fost identificat: ave 51 de ani și era din Vaslui.

Amintim că alarma s-a dar joi noapte, 1 noiembrie, când o femeie care trecea prin zona fostului bazin de înot de pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa a zărit în apă ceva care părea a fi trupul unui om. A sunat de urgență la 112, la fața locului ajungând cadrele medicale, militarii din cadrul ISU Dobrogea și polițiștii. Iar suspiciunea s-a confirmat!

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Aceasta era decedată și intrase în stare de putrefacție. Chiar dacă totul pare învăluit în mister și împrejurările sunt cât se poate de dubioase, în urma primelor cercetări de la fața locului nu pare să existe suspiciuni ale unei morți violente, în sensul că pe trup nu au au fost găsite semne vizibile de violență.

Momentan, identitatea bărbatului nu este cunoscută. Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea identificării acestuia, iar la scurt timp au stabilit că se numea Ionică T., avea 51 de ani, necăsătorit, din Vaslui. Figurează ca fiind fără ocupație. Se efectuează verificări pentru a se afla dacă era dat dispărut. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici morti nu vor sa plece din dobrogea
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212