REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Băsescu a anunțat că îl va susține pe Iohannis pentru un nou mandat

Băsescu a anunțat că îl va susține pe Iohannis pentru un nou mandat

Replica API 24 decembrie 2018 | 00:02 293

Traian Băsescu a declara că, decamdată cel puțin, Klaus Iohannis nu are un adversar în competiția pentru un nou mandat la Cotroceni.

”Există o singură realitate: deocamdată nu există un adversar competitiv pentru Klaus Iohannis. E președintele în funcție, și-a atras simpatia electoratului de dreapta și de pe stânga deocamdată vedem un Dragnea care are 8-10% încredere și un Ponta care crede că va putea ajunge președintele României dacă țipă în fiecare zi. Firea nu cred că poate decât dacă ia opțiunea independentului. Doamna Corina Crețu e un om onest zic eu, dar nu umflați dincolo de ce e. Nu poate fi un candidat la prezidențiale. E același lucru ca și cu Cioloș. Funcționari de nivel acceptabili, dar fără șanse să fie oameni politici de calibru”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Băsescu a adăugat că îl va susține pe Klaus Iohannis, în 2019, pentru un nou mandat, la alegerile prezidențiale. De asemenea, acesta a precizat ca se va implica și în promovarea PMP la europarlamentare. "La ce se vede, da, îl voi susține pe Iohannis", a declarat Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe boul baltii l-a intreabat cineva, ceva...vroiam sa mai scriu ceva dar este postttt
0
0
Sa pleci la ma-ta-n garsoniera cu usa-n tavan!
2
1
un chioralau sustine un mutalau.. oare chiar ii meritam pe astia altii mai buni nu sunt?
3
2
Basa cel mai nociv personaj din Romania!! Un tradator jegos imputit!
9
2
"Corb la corb nu-si scoate ochii", zice un vechi proverb romanesc... Doua nulitati, pe care hazardul le-a adus in fruntea bucatelor... Din care s-au infruptat copios... Vai de biata tara!
6
2
e normal sa sustina candidatul serviciilor, amandoi au avut aceeasi sustinere de acolo sa ajunga presedinti la mustata, in mandate precedente.
9
3
Hai sa-i punem pe ceausestii aia mici nicolae si alina maria binder rege si regina.Nu se mai voteaza presedinte.Tot poporul se va uita cum ranjeste si cum isi tine mainile sa nu-i fuga pasarica ceauseasca alina binder.
3
1
asa sunt numiti cei care vor numai pe invers!
2
1
De raie mai scapam, dar de tine ba. Inca esti folositor americii. Nu esti turnator, esti un furnal
7
6
de ...CAP, udrea contabil sef.
4
3
Eu votez ELENA UDREA PRESEDINTE.
9
6
Nu mai poate fi presedinte are doua cetatenii sau poate in Serbia,el presedinte Ghita prim ministru.
5
7
Ce fata de retard! Si el si Iohanis si Dragnea si Ponta seamana foarte mult, doar ca Basescu e cel mai urat, pervers si infect dintre ei, Dragnea cel mai hot si calic, Iohanis cel mai frustrat, dar si cel mai ipocrit si incompetent, iar Ponta e cel mai penibil si mai degeaba pe lumea asta. Dar oare cei care ii apreciaza i-au votat si ii voteaza pe acesti indivizi cine sunt si cum sunt ei?!?
8
10
Alutu mai capabil nu este ! ! ! si base asta a facut ceva pt tara . . . fiisa aia a distrus tineretu cu etnobotanicile ! ! !
8
11
Doua jigodii
19
11
Asta Da Presedinte!
13
22

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108