REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bătaie ca-n ring între 2 fete, pentru un băiat, în zona City Park Mall! Video

Bătaie ca-n ring între 2 fete, pentru un băiat, în zona City Park Mall! Video

Andreea VREJOIU 28 octombrie 2022 | 00:00 26718

Încă un episod care vizează adolescente ce se bat a fost înregistrat, dar la Constanța de data aceasta! Ce este și mai grav se leagă de faptul că totul s-a petrecut sub ochii mai multor tineri, probabil colegi cu fetele, dar care, în loc să intervină, au stat și au privit amuzați. Mai mult decât atât, au filmat și au încurajat actele de violență. Conform informațiilor noastre, cele două fete s-au păruit din cauza unui băiat.

Bătaie zdravănă între adolescente, la City Park Mall. Nu se știe motivul pentru care cele 2 fete au ajuns să se păruiască, însă și-au împărțit pumni și picioare.

Mai mulți tineri s-au adunat și au început să încurajeze acte de violențe, arătându-se extrem de amuzați. Mai mult decât atât, aceștia nu au ezitat să și imortalizeze momentul, filmând întreaga scenă.


Evenimentul a avut loc în cursul serii de joi, 27 octombrie a.c., în zona City Park Mall.

Ce spun oamenii legii

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care 2 persoane se agresează fizic, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Până la acest moment au fost identificate tinerele în cauză, urmând a fi audiate.

Precizăm faptul că nu există nicio sesizare referitoare la incidentul respectiv.

Totodată, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.” au transmis reprezentanții IPJ.

ISJ va lua măsuri împotriva bătăușelor

,,Deoarece incidentul nu a avut loc în perimetrul unităților de învățământ, iar în această perioadă ne aflăm în vacanță școlară, directorii nu ne-au informat cu privire la acest incident. Așteptăm ca organele abilitate să identifice persoanele implicate și să comunice cu unitățile de învățământ, pentru a se putea analiza situația și pentru a se stabili măsurile necesare.”, a transmis Sorin Mihai, Inspectorul general ISJ Constanța.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar am trecut pe la școală,te racaie ca faci parte
0
4
De la pol. locală Cernavodă îl bate pe amantul PISMIS cu vaginul împuțit numai în bot fiindca poola nu mai da randament .
5
1
Imi aduc aminte cand eram la scoala , fetele de multe ori erau mai rele decat baieti . De cele mai multe ori de la fete pleca bataia . Astazi pentru ca tot omul are un telefon si poate sa filmeze , ajunge imediat la cunostintele noastre evenimentele . Se intampla si este nepleacut . Incercati sa nu fiti asprin in a judeca .
5
4
tarfet care isi impart pumni pt locul din dreapta catre red district. misto!
9
0
Sunt de acord cu tine dar felul in care scrii ne dovedeste ca nu prea ai trecut pe la scoala!
6
1
Mereu a fost asa! Si acum 10, 20, 30 de ani. Diferenta este ca pe vremuri cand nu aveam telefoane ''stirile'' circulau mai greu iar astfel de conflicte neinsemnate se stingeau pana a doua zi fara sa mai stie un oras intreg!
8
0
Amfiteatru mai ceva decat rxf
6
0
ce stire ''importanta'' pt Constanta. dar ca nu avem apa calda de o saptamana, nimeni nu mai spune nimic. o tacere m a f i o t a si criminala
16
1
Părinții sunt se vină în toate cazurile de genul. De mici de când se nasc,nu sunt în stare sa-i educe,sa -i îndrume pe drumul bun. Ai lasă chipurile sa aibă personalitate,și uite ce se întâmplă. Părinți sunt cea mai mare problema.nu copii. A-ti mai văzut voi un copil de 6-7 -8 -9 ani,sa de-a BUNA ZIUA,SARUTMANA, la un vecin,vecina,un neam????..niciodată Qcum doar""mami numai face asa,""mami te rog sa numai faci ca ma ridic și vin la tine""mai mami...etc etc"" f**u..ți morții matii de părinte...când erai tu copil,de omora mata și tactu din bătaie,știai cine-i mata și tata. Acum toți fatalaii si proastele au copii,.dar sa-i educe sisa-i mai articuleze din când în când nu sunt în stare. Părinții sunt cea mai mare problema..rușine celor care nu sunt în stare sa-i educe
16
1
De ce sa le desparta ? De-abia ne mai distram si noi. Si in anii 90 cand eram la scoala la fel era, batai zilnice, in spatele scolii la garaje. Se aduna toata scoala sa se uite, doar ca atunci n-aveam telefoane si social media ca sa le imortalizam. Dupa cateva pauze era epuizat subiectul.
17
7
durerea cea mare este ca nimeni nu intervine sa le desparta, asta este societatea romaneasca de azi, avida de circ, se hranesc cu circ, vor sa vada cat mai multa tiganie. Cum va lasa sufletul sa nu le despartiti?
13
3
doua proaste....borite...
9
2
niste p***e imputitese bat parca s-ar fi terminat in lume SFANTA POOLA !
14
4
dai nainte cu... tupeu,golanii , hoti si crime la ...greu , droguri si beutura e in loc de ...educatie si cultura !
15
0
tot pentru, ionut????
4
0
Penisul este devina,de sau luat la bătaie.. care sa si-l adjudece.
7
3
La cireșica este același patron ca pe tomis,machidonii de la filicorii..nu confunda marfa cu ambalajul..sa jignești.
7
2
Una mai frumoasa ca alta
10
0
astia-s aia de la shaormele gratis ale b o r a t u l u i de la Ciresica.
25
3
Trebuie sa fii un anume tip de fata ca sa te bati pe o sula,sula de aur,ca ca ea nu mai exista. E sula suprema. Felicitari posesorului,cu proaste din astea scoti bani la produs in spania,italia,etc
38
3
Bai, eu sunt din generatia 90. Ce batai mai ieseau si pe vremea aia. Si la scoala, si prin parc, si prin cartier. Ideea e ca pe atunci nu ne mai filma nimeni ca nu aveau cu ce.. si da falsa impresie ca vechile generatii erau vezi doamne mai linistite sau respectoase. Acu orice eveniment ajunge pe net.
45
19

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614