REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

BĂTAIE în toată regula la o SALĂ de FITNESS!

BĂTAIE în toată regula la o SALĂ de FITNESS!

Replica API 18 ianuarie 2022 | 23:45 14683

Ionuț Liviu Postolache, un împătimit al sălii de forță din Medgidia, supărat că a nu a fost salutat de victima N.M. i-a aplicat o corecție fizică care a necesitat 45 de zile de îngrijire medicală. Mai precis, inculpatul l-a lovit cu pumnul în stânga feței pe N.M. diagnosticul pus de medici fiind de traumatism craniofacial prin agresiune, fractură dublă de mandibulă și corp mandibular drept cu deplasare.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis încetarea procesului penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe de către inculpatul Ionuț Liviu Postolache ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată. Sentința a fost dată pe 11 ianuarie 2022 și nu este definitivă.

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit rechizitoriului, victima N.M. s-a deplasat la sala de fitness AAS FITNESS din municipiul Medgidia unde a efectuat un antrenament. În scurt timp, la sală au ajuns alte trei persoane printre care și Ionuț Liviu Postolache. După ce și-a terminat antrenamentul, victima s-a îndreptat spre ieșire unde inculpatul i-a atras atenția că nu l-a salutat și i-a adresat cuvinte jignitoare, după care i-a spus să iasă afară ca să se bată. Cu toate că victima a încercat să aplaneze conflictul sunând un prieten comun pentru a vorbi cu agresorul, Ionuț Liviu Postolache, imediat după ce a vorbit cu acel prieten comun, l-a lovit cu pumnul în zona stângă a feței. Persoana vătămată s-a dus la baie pentru a se spăla, iar inculpatul a venit după, spunându-i că vrea să îl bată mai tare, fapt care nu s-a întâmplat.

Inculpatul a recunoscut fapta comisă

Ionuț Liviu Postolache prin declarațiile date în calitate de suspect și în calitate de inculpat, a recunoscut lovirea persoanei vătămate în contextul menționat de către aceasta, respectiv cu pumnul în zona feței, arătând că a acțiunea a fost determinată de amenințarea (cu acte de violență) pe care persoana vătămată ar fi exercitat-o asupra sa.

Victima și-a retras plângerea

La primul termen de judecată din 16.12.2021, persoana vătămată a prezentat declarația notarială din care rezultă că s-a împăcat cu inculpatul, fapt pentru care înțelege să-și retragă plângerea prealabilă cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Având în vedere acest aspect, magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au încetat procesul penal.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sarantocii nebunii scuze caractere nepermise mi a luat ceva sa reformulez fara diacritice bine ca permiti stiri despre toti nenorocitii povesteti MIE de toate laturile
0
0
Ce stire e asta!Du te dracu cu dezaxati tai mintali ca nu intereseaza pe mine de toti sarantoci toti nebuni.
0
0
Daca atat poate el ce sai faci. La puscarie 5 ani si isi revine
1
2
Ia vino la cta sa faci la fel bai Laba postolache.in km4-5 te astept labagiule
2
5
Mama ce ego are omu
4
3
stirea plmele!doi cocalari imbecili!
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218