REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.7° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.7° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

BĂTAIE între FEMEI, la Eforie, din cauza unui BĂRBAT

BĂTAIE între FEMEI, la Eforie, din cauza unui BĂRBAT

Replica API 30 noiembrie 2020 | 00:00 16876

Elena Gorgolea, din Eforie Nord, a agresat-o pe iubita fostului ei concubin, după un schimb reciproc de injurii. Conflictul s-a întâmplat pe terasa unui bar din Eforie Nord, inculpata lovind victima cu o sticlă în cap, după ce aceasta ar fi înjurat-o și împins-o.

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit declarațiilor victimei, aceasta a avut o relație cu M.B., actualul iubit al inculpatei, din care a rezultat un copil minor. Anterior incidentului în care a fost agresată, s-a întâlnit cu inculpata în centrul localității Eforie Nord cu care a avut un conflict verbal. La momentul în care a avut loc incidentul, victima a intrat pe terasa barului, unde la o masă se aflau fostul concubin și Elena Gorgolea, care consumau băuturi alcoolice (bere din sticla de 0.5L), cu intenția de a-i cere lui M.B. o copie a actului de identitate, fiindu-i necesară la înscrierea minorului la școala gimnazială. Când a observat-o pe Elena Gorgolea, s-a îndreptat direct către aceasta, solicitându-i să îi permită să vorbească cu concubinul acesteia, dar fiind supărată, i-a adresat actualei concubine a lui M.B. și expresii jignitoare, astfel că discuția a degenerat și, la un moment dat, inculpata a luat de pe masă o sticlă de bere și a lovit-o o dată, la nivelul capului, provocându-i sângerări. În continuare, inculpata a ridicat și un scaun de pe terasă cu intenția de a o lovi, însă alt martor, barman de serviciu, a prins cu mâinile unul dintre picioarele scaunului pentru a o opri pe Elena Gorgolea să lovească cu el, acestea căzând amândouă la sol. Pentru a aplana conflictul, M.B s-a ridicat de la masă și a prins-o pe inculpată cu ambele brațe, împiedicând-o să o agreseze în continuare, după care persoana vătămată a părăsit terasa, apelând 112.

Ce a spus instanța

Având în vedere că din probele administrate rezultă că cele două părți au avut un conflict verbal și anterior faptelor de lovire, probabil din cauza relațiilor lor cu M.B., instanța apreciază că nu poate reține circumstanța atenuantă prevăzută de art.75 alin.1 lit.a Cod penal deoarece ambele părți au susținut acest conflict anterior săvârșirii faptei de lovire.

Instanța a decis condamnarea inculpatei Elena Gorgolea la pedeapsa de 1800 de lei amendă penală, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va iau mortii si vii in pula de jurnalisti
7
3
www.furto.ro
2
0
asa se intimpla cind educatia lipseste
2
0
handicapatilor, unde a ti terminat facultatea,nulitatilor?
6
0
Se omara femeile pt Bran , parca e Brad Pitt in legendele toamnei, in plm de bascheti , Gorgolea curva si Maria buci de fier!!
12
1
..protagonist...FERARU-CRACANATUL...idolul femeilor din primarie...este iubit si stimat...fara el institutia nu functioneaza la parametrii optimi....cand vine FERARU...se face liniste..auzi...el aduce voturi....sa-l pupati intre...cracane...
5
2
si la cernavoda se va intampla cat de curand, sunt cu ochi pe mine !
2
0
Pula te scoate din minti,cand esti proasta si urata!
10
0
Moldovence nesatule...
8
1
Ce proaste , parca s-a terminat pula in Eforie!!
14
0
Ce ati vrut sa spuneti cu..."acestea cazand amandoua la sol"?
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389