REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

BĂTAIE între IUBIŢI, pe raza Secţiei 2 Poliţie! Au intervenit poliţiştii şi oamenii din jur!

BĂTAIE între IUBIŢI, pe raza Secţiei 2 Poliţie! Au intervenit poliţiştii şi oamenii din jur!

Replica API 8 februarie 2019 | 00:00 240

Un cuplu s-a luat la bătaie în zona unui magazin din municipiul Constanța (Profi) de pe raza Secției 2 Poliție, totul fiind suprins de camerele de luat vederi. Oamenii din jur au intervenit și i-au despărțit, la fața locului ajungând și polițiștii care au declanșat o anchetă. Mai mult decât atât, instanța a admis cererea femeii și a emis un ordin de protecție, valabil 4 luni.

Instanța a admis cererea reclamantei în contradictoriu cu pârâtul și a dispus, pentru o perioadă de 4 luni, cu începere de la data emiterii ordinului de protecție: evacuarea pârâtului din imobil, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 200 metri față de persoana reclamantei, față de locuința acesteia și față de locul său de muncă.

În motivarea cererii, femeia a arătat că are o relație efectivă cu pârâtul din luna august 2018, pe care l-a cunoscut pe Facebook și apoi au locuit împreună. Însă, a spus ea, de aproximativ patru luni, pârâtul consumă băuturi alcoolice și o agresează verbal și fizic din cauză că este foarte gelos.

În decembrie 2018 acesta a făcut scandal la domiciliul comun, însă reclamanta a trecut peste acest incident, sperând că nu se va mai repeta acest comportament al pârâtului, ulterior, în data de 26.01.2019, pârâtul a agresat-o fizic pe reclamantă, potrivit rolii.ro, lovind-o cu pumnii și picioarele și cauzându-i o leziune la nivelul genunchiului, însă și de această dată reclamanta l-a iertat pe pârât.

Apoi, în data de 1.02.2019, pârâtul a agresat-o din nou, lovind-o cu pumnii și picioarele în zona capului, fiind necesară intervenția mai multor persoane pentru a aplana incidentul. Mai exact, totul s-a petrecut în jurul orei 17.30, când, după cum au relatat martorii (plus că totul a fost surprins de camerele de luat vederi), cei doi se aflau în zona unui magazin, moment în care s-au luat la ceartă.

Și-au spus cuvinte jignitoare, după care femeia l-a lovit cu palmele peste față de vreo 4 ori. Bărbatul a ripostat și i-a aplicat o ploaie de lovituri cu pumnii și picioarele, inclusiv la nivelul capului. Oamenii din jur au intervenit și i-au despărțit, la fața locului fiind solicitată și Poliția, care a declanșat o anchetă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272