REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bătăușele din PSD au fost excluse din partid

Bătăușele din PSD au fost excluse din partid

A.F. 21 martie 2023 | 00:00 1441

PSD Cluj Napoca a decis, duminică, excluderea din partid a consilierului local clujean Anca Ciubăncan şi a Angelei Sacaliş, care vineri s-au bătut la sediul PSD Cluj, relatează news.ro. Alte două femei din PSD Cluj care au fost de faţă la altercaţie au fost sancţionate cu avertisment.

Batausele din PSD au fost excluse din partidAnca Ciubăncan

PSD Cluj anunţă într-un comunicat excluderea din partid a consilierului local clujean Anca Ciubăncan şi a Angelei Sacaliş. Decizia a fost luată duminică de Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj-Napoca, reunit în şedinţă extraordinară. Excluderile au fost făcute în baza articolului 31, alineatul 4 din Statutul PSD. Filiala municipală a decis de asemenea sancţionarea cu avertisment a şefei organizaţiei de tineret Cluj din cadrul PSD, Evelina Milea şi a unei alte membre de partid, Luiza Neagu, ambele prezente la incident. „Hotărârea subliniază lipsa de toleranţă în faţa acestor derapaje şi dorinţa de a nu perpetua astfel de comportamente în cadrul echipei noastre”, transmite PSD Cluj-Napoca într-un comunicat remis duminică seara, citează stiripesurse.ro.

Cele patru au fost implicate într-un incident violent în urma cărora două dintre ele au ajuns la spital. Una dintre cele implicate a plecat din spital cu un picior în ghips, postând pe reţelele sociale un mesaj critic la adresa celei cu care a avut altercaţia. Oficiali ai Poliţiei Cluj au declarat pentru News.ro că desfăşoară cercetări din oficiu pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Batausele din PSD au fost excluse din partid

Preşedintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoş, a declarat, duminică, că a solicitat „toleranţă zero faţă de astfel de fapte”.

La rândul său, conducerea filialei municipale Cluj-Napoca, din care cele implicate fac parte, a transmis: „Asemenea evenimente provocatoare generate de către persoane cu vădite tentaţii de violenţă verbală şi fizică pot doar să ne determine să ne delimităm şi să separăm drumurile”.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
p******e c***e si parvenite. Afara cu curvele. Niste japite. Rablele astea trebuie reciclate. Pisamas pe ele de m****e
2
0
Președintele a greșit, nu le-a satisfăcut îndeajuns ! Eu nu procedez așa uitați-vă la Marilena ce ten are am pus-o și sub prfect că sub mine a stat destul.
1
0
Din ce in ce mai des. Pentru ca toate filmele promoveaza cat de puternice si bataioase sunt femeile. Nu mai poti sa vezi un film ca apare o eroina de 50 kg care scoate tot orasul la interval si i baga pe toti in spital. Uite asa s a ajuns sa nu mai poti vorbi cu muierea acasa. Daca face istericale si o tratezi adecvat te trezesti cu ordin de restrictie. Pai e normal ca nebuna sa sara la bataie si dupa ce realizeaza ca viata nu e ca in filme sa sune la 112 si sa te scoata vinovat? Si culmea, politistii te dau afara din casa mostenita de tine de la parinti inainte de casatorie. Schimbati draq rolul femeilor in filme ca nebunele astea au inceput sa se bata si intre ele. Una ii da un sut in cwr alteia si si rupe piciorul. Eroine.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108